Hit enter after type your search item
img

ΕΠΙΑΣΑΝ τον Ανδρέα Μικρούτσικο για …ΚΛΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!

/
/

Σοκ! ΕΠΙΑΣΑΝ τον Ανδρέα Μικρούτσικο για …ΚΛΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ! Η ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ, η ΚΑΤΑΔΙΚΗ, οι δύσκολες ώρες!!!Φαίνεται πως οι λογαριασμοί της ΔΕΗ δεν αποτελούν «πονοκέφαλο» μόνο για τους απλούς πολίτες.

Φαίνεται πως οι λογαριασμοί της ΔΕΗ δεν αποτελούν «πονοκέφαλο» μόνο για τους απλούς πολίτες.

Όλοι ίσοι! Προβλήματα με το… ρεύμα αντιμετωπίζουν και κάποιοι επώνυμοι οι οποίοι κατηγορούνται για ρευματοκλοπή καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αδυνατούν να το αποπληρώσουν.

Ανδρέας Μικρούτσικος: ‘Ηταν ένα αποτέλεσμα προαναγγελθέντος θανάτου’

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΡΙΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΕΥΜΑ.

Τι οδήγησε σ’ αυτή την καταγγελία; Οι λόγοι για τους οποίους προέβησαν σε αυτή την πράξη δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ωστόσο το γεγονός παραμένει.

Έχει γραφτεί πολύ! Πολλάκις έχει απασχολήσει η περίπτωση του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ο άλλοτε «βασιλιάς» των ριάλιτι για 16 μήνες έκλεβε ηλεκτρικό ρεύμα για τη μεζονέτα του στην Κηφισιά μέχρι ότου η παρέμβαση του στο ρολόι της ΔΕΗ να γίνει αντιληπτή.

Τι βρέθηκε…προφανώς από καταγγελία! Από τον έλεγχο των τεχνικών της ΔΕΗ διαπιστώθηκε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την παρέμβαση του στο ρολόι «έκρυψε» ρεύμα περίπου 8.000 κιλοβατώρων και δεν πλήρωσε δηλαδή 1.300 ευρώ τα οποία μαζί με τους τόκους αγγίζουν τα 1.700.

Ο Κ. ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΚΗ.

Ο πρώην σταρ της τηλεόρασης παραπέμφθηκε στο εδώλιο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση, αφού κατά το κατηγορητήριο έκλεβε επιχείρηση από τις 6 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 20 Ιουνίου 2013.

Ο πρώην παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και σύμφωνα με την Espresso σαν μάρτυρας κατέθεσε τεχνικός της ΔΕΗ που έκανε έλεγχο στο ρολόι της μονοκατοικίας.

ΣΟΚ! Ο Μικρούτσικος ΠΡΩΤΗ φορά ΜΙΛΑ για τον θάνατο του!!! “Αποχαιρετούσα τον μάταιο τούτο κόσμο!…”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος καταδικάστηκε σε χρηματική ποινή και φυλάκιση επτά μηνών με αναστολή για ρευματοκλοπή.

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής κατηγορήθηκε για παράνομη ηλεκτροδότηση ενός διαμερίσματος στο Περιστέρι, το οποίο ήταν υπό την ιδιοκτησία του, ωστόσο στη συνέχεια πουλήθηκε λόγω κρίσης.

Η δικαστική περιπέτεια του κ. Μπίγαλη ξεκίνησε όταν ο…

…Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) διαπίστωσε καταγραφή μειωμένης κατανάλωσης, που -σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του- φέρεται ότι έγινε την πενταετία 2010 – 2015. Ως χρήστης που έκανε τη σύνδεση τη συγκεκριμένη περίοδο εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, χωρίς να έχει καταγραφεί κάποια μεταβίβαση του ακινήτου.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΧΕ ΠΩΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008.

Μάλιστα έφερε και το σχετικό συμβόλαιο ενώ έδωσε και την δική του εξήγηση γιατί παρουσιάζεται το διαμέρισμα να μην έχει αλλάξει χρήστη στον ΔΕΔΔΗΕ: «Ο αγοραστής λίγο αργότερα αρρώστησε, έπαθε ανεύρυσμα και δεν ασχολήθηκε περαιτέρω.

Μάλιστα, την περίοδο που αναφέρεται η κατηγορία το ακίνητο ήταν κλειστό, απ’ όσο γνωρίζω. Κατά την άποψή μου, η ελαττωμένη κατανάλωση προκύπτει ακριβώς γιατί ήταν κλειστό τότε».

Το δικαστήριο δέχτηκε τους ισχυρισμούς του τραγουδιστή κρίνοντάς τον αθώο και διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, προκειμένου να αποδοθούν ποινικές ευθύνες στον πραγματικό ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ… ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΦΥΡΑΚΗΣ.
Ο 49χρονος τραγουδιστής φέρεται να χρωστάει 2.500 ευρώ στην ΔΕΗ κάτι που διαπιτώθηκε μετά την ανακάλυψη της ρευματοκλοπής. Ο κ. Σφυράκης κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας με τον δικηγόρο του να ζητά αναβολή την οποία και πήρε.

Όπως είπε η δικηγόρος του καλλιτέχνη προς την έδρα του δικαστηρίου, ο τραγουδιστής έχει ήδη μπει σε ρύθμιση με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας προκειμένου να εξοφλήσει το χρέος του, ενώ έχει καταβάλει και ποσό μεγαλύτερο από τη δόση που έχει προσδιοριστεί.

«ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ» ΑΝΕΦΕΡΕ,…
…προσκομίζοντας και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα. Ο δικηγόρος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η ρύθμιση χρέους αφορά 14 ισόποσες δόσεις, τις οποίες ο κατηγορούμενος οφείλει να καταβάλει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου του 2018, σύμφωνα με την Espresso. Τελικά το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του τραγουδιστή και η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τον Δεκέμβριο του 2018.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης πλέον έχει αποσυρθεί από το τραγούδι και εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος σε μεγάλη εταιρεία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2017,…
…το κόστος από τις ρευματοκλοπές στην Ελλάδα ανέρχεται σε 250 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Η ΔΕΗ ζητούσε την λήψη μέτρων και ανέφερε ότι η ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που δεν τιμολογείται λόγω των ρευματοκλοπών έχει υπολογιστεί σε ποσοστό 3,2% επί της συνολικά εγχεόμενης ενέργειας στο δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, …
…για το σύνολο της χώρας (μαζί με τα νησιά) η ενέργεια που εισήχθη στο δίκτυο ήταν το 2016, 47.665.372 μεγαβατώρες, που σημαίνει ότι οι ρευματοκλοπές έφθασαν σε 1.525.292 MWh.

Συνεπώς οι απώλειες είναι 120-125 εκατ. ευρώ για τη ΔΕΗ και άλλα 86,8 εκατ. από τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις για Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ, 21 εκατ.), ΕΤΜΕΑΡ (32 εκατ.), δίκτυο μεταφοράς (ΑΔΜΗΕ, 7,3 εκατ.), δίκτυο διανομής (ΔΕΔΔΗΕ, 26,5 εκατ). Δηλαδή συνολικά 206,8 έως 211,8 εκατ.

Πάντως, η ΔΕΗ υποστηρίζει ότι το πραγματικό κόστος των ρευματοκλοπών είναι σημαντικά μεγαλύτερο από τα 250 εκατ. ευρώ που προκύπτουν από τους επίσημους υπολογισμούς

Διαβάστε ακόμα:Στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό έδωσε συνέντευξη η Ζέτα Δούκα που μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Δεν έχω να πω κάτι για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δεν τον γνωρίζω και για να έχει αποσυρθεί ο άνθρωπος από την τηλεόραση θα θέλει να τον αφήνουμε ήσυχο. Δεν με σοκάρει το γεγονός ότι έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ ο Ανδρέας Μικρούτσικος, είναι τόσα άλλα σοβαρά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο που πραγματικά δεν με σοκάρει αυτή η είδηση. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι το οποίο δεν γνωρίζω ή δεν έχω διαβάσει».

3 Comments

  1. Με όλο το σεβασμό απορώ πως γίνεται να γράφεται για έναν άνθρωπο που πέρασε πρόβλημα υγείας οκ το οποιο κάνεις δεν το αρνείτε, και το οποίο έχεις ευτυχώς παρέλθει, σχεδόν καθημερινά τον τελευταίο καιρο.( Πχ στην εντατική ο τάδε και πάλι στην εντατική ο τάδε και πάλι ξανά) ρωτάω εγώ εσάς θα σας άρεσε να σας παρουσιάζουν κάθε μέρα στην εντατική χωρίς να είστε? Και με αυτόν τον τρόπο δεν συμφωνείτε ότι αφαιρειτε η μειώνετε έστω το κίνητρο από τον κάθε αναγνωστη να θέλει να σας διαβάσει. Εμένα τουλάχιστον που σας διαβάζω με έχει κουράσει να διαβάζω πάλι και πάλι μια ειδειση ως επίκαιρη η οποία έχει παρέλθει εδώ και καιρό ευχαριστώ πολυ

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :