Ετεοκλής Παύλου: 10 χρόνια ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ της Ελένης Χατζίδου! Η ΔΙΑΦΟΡΑ ηλικίας που δεν περιμέναμε..

Ετεοκλής Παύλου: 10 χρόνια ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ της Ελένης Χατζίδου! Η ΔΙΑΦΟΡΑ ηλικίας που δεν περιμέναμε.. Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν η Ελένη Χατζίδου, Παρασκευή 27/12/19.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για όλα, ενώ έδωσε τη δική της απάντηση όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που έχει 9 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Λίγο πριν πιάσει το μικρόφωνο για να διασκεδάσει το τηλεοπτικό κοινό και τους συντελεστές της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν υπάρχει ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί άμεσα.

«Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε άλλο παιδάκι. Όχι, προς το παρόν να βρούμε τα πατήματα μας. Πρέπει να είναι καλά η γυναίκα σαν μονάδα, ο άντρας καλά σαν μονάδα και μετά οι δύο τους καλά.

Η οικογένεια να είναι καλά και να υπάρχουν οι βάσεις και μετά να πεις ότι σκέφτεσαι ότι θα κάνεις κάτι παραπάνω. Προς το παρόν ψάχνουμε πατήματα. Μεταξύ μας είμαστε καλά, με το μικράκι ψάχνουμε. Να δούμε αν έχουμε χρόνο», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Ετεοκλής Παύλου: 10 χρόνια ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ της Ελένης Χατζίδου! Η ΔΙΑΦΟΡΑ ηλικίας που δεν περιμέναμε..  Ετεοκλής Παύλου: 10 χρόνια ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ της Ελένης Χατζίδου! Η ΔΙΑΦΟΡΑ ηλικίας που δεν περιμέναμε..  Ετεοκλής Παύλου: 10 χρόνια ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ της Ελένης Χατζίδου! Η ΔΙΑΦΟΡΑ ηλικίας που δεν περιμέναμε.. 

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ… ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ