Hit enter after type your search item
img

Έτσι “ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ” Καγιά – Παπαγεωργίου! Η…ΠΡΟΔΟΣΙΑ και τα χρήματα που έχασε η Βίκυ!

/
/

Έτσι “ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ” Καγιά – Παπαγεωργίου! Η…ΠΡΟΔΟΣΙΑ και τα χρήματα που έχασε η Βίκυ! Από τη μία ο επαγγελματίας δεν οφείλει πουθενά εξηγήσεις για τα συμβόλαια που κάνει! Από την άλλη η σχέση συνεργασίας που είχε η Βίκυ καγιά με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου. Της χρωστούσε κάποια εξήγηση λέτε, επειδή γνωστή εταιρεία καλλυντικών ενώ είχε σαν πρόσωπο της την Βίκυ, άλλαξε και συμφώνησε στη θέση της με την Ηλιάννα;

Βίκυ Καγιά: Γενέθλια για τον γιο της

Ας ενημέρωνε την Βίκυ ως όφειλε, εγκαίρως, η ίδια η εταιρεία. Εξάλλου η Παπαγεωργίου δεν ξέρουμε να δήλωσε ποτέ κολλητή της Καγιά. Όλα αυτά βέβαια, ανα ισχύει ο λόγος της μεταξύς τους κόντρας και του πόλεμου δηλώσεων που κρατά εδώ και μήνες!

Συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πώς ξεκίνησε η κόντρα της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Αυτό που τότε είχε δημιουργήσει την παγωμάρα και την ψυχρασία στην σχέση τους, είναι ένα συμβόλαιο με μία μεγάλη εταιρεία καλλυντικών, που από τα χέρια της Βίκυς Καγιά πέρασε ξαφνικά στα χέρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μιλήσαμε με την Βίκυ Καγια, συναντηθήκαμε τυχαία…»

Μάλιστα αυτό έγινε χωρίς να το γνωρίζει η Καγιά. Η Βίκυ Καγιά ενημερώθηκε από την εταιρεία λίγο πριν γίνει η καμπάνια. Αυτό την είχε ενοχλήσει γιατί κανείς δεν την είχε ενημερώσει, ούτε καν η Ηλιάνα».

Διαβάστε ακόμα: Μετά νόσησε το δέρμα μου κι από εκεί που ήμουν στο απόγειο μιας καριέρας, άντε πάλι στο μηδέν” ανέφερε η Βίκυ Καγιά.
Στο Gala και στη Μαρία Λεμονιά παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Καγιά η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που της ανέκοψε την πορεία στον χώρο της μόδας αλλά και πως το αντιμετώπισε.

«Από μικρό κοριτσάκι βρέθηκα στο εξωτερικό προκειμένου να εργαστώ ως μοντέλο και να βοηθήσω την οικογένειά μου. Έμενα στο Παρίσι με άλλα δέκα άτομα, σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, προκειμένου να βρω τον δρόμο μου και να κερδίσω τα προς το ζην.

Και μάλιστα διατηρώντας την ηθική και την υπερηφάνεια μου.

Η καταξίωση ήρθε μέσα από ατελείωτες δυσκολίες και πολλή μοναξιά, γι’ αυτό κι όσα έχω κερδίσει ούτε με τρελαίνουν, ούτε καθορίζουν την ζωή μου. Η αποτυχία δεν με ξιπάζει.

Μετά νόσησε το δέρμα μου κι από εκεί που ήμουν στο απόγειο μιας καριέρας, άντε πάλι στο μηδέν. Τότε συνειδητοποίησα ότι μέσα σε μια νύχτα τα πάντα μπορούν να ανατραπούν, να τελειώσουν. Σε αυτήν την περίπτωση οφείλεις να έχεις plan B.

Ήταν η περίοδος όπου κοίταξα κάποια πανεπιστήμια για να συνεχίσω τις σπουδές μου, σκέφτηκα τι θα μου άρεσε να κάνω πίσω από τις κάμερες στον χώρο της μόδας κι αν θα μπορούσα να γίνω ενδυματολόγος. Τελικά, ξεπέρασα το πρόβλημα με το πρόσωπό μου κι επέστρεψα στην Ελλάδα, αλλά με άλλον αέρα πια.

Ήθελα να ξαναβγάλω χρήματα, να κάνω τις επενδύσεις μου και να σχεδιάσω την επόμενη ημέρα. Αγόρασα το διαμέρισμά μου, ανακαίνισα το εξοχικό μου. Δεν ήμουν ένα κορίτσι του οποίου η προτεραιότητα ήταν τα Chanel.

Πέρασα το στάδιο της ψυχανάλυσης όταν μέσα σε μία νύχτα η επαγγελματική μου διαδρομή αναχαιτίστηκε βίαια. Έκλαψα πολύ, προβληματίστηκα, θύμωσα αλλά και δυνάμωσα. Αντιλήφθηκα ότι μέσα σε μία στιγμή η ζωή σου μπορεί να αλλάξει. Εντέλει είναι στο χέρι σου πως θα χειριστείς τη δύσκολη κατάσταση. Χρειάζεται σύνεση και νοικοκυριό όλο αυτό.»

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :