freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Εύα Καιλή ηλικία ύψος βιογραφικό! Η ΣΧΕΣΗ που την ΟΔΗΓΗΣΕ στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, η άνοδος και η κάθετη πτώση της. Η ένθερμη υποστήριξη της Εύας Καϊλή στο Κατάρ, τη χώρα όπου διεξάγεται το Μουντιάλ και όπου 6.500 εργαζόμενοι (σύμφωνα με τον Guardian) έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των έργων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, προκάλεσε την αντίδραση ακόμη και του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος από το οποίο προέρχεται.

Σκάνδαλο! Όταν η Εύα Καϊλή «κόλαζε» τη Μύκονο – Φάνηκε το στήθος της (ΦΩΤΟ) να σου βγουν τα μάτια!

Από την πρώτη στιγμή των ερευνών για την υπόθεση διαφθοράς και την αποκάλυψη ότι ανάμεσα σε εκείνους που ελέγχονται είναι η Εύα Καϊλή, ανασύρθηκαν από το… αρχείο τα όσα είχε πει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής για το Κατάρ πρόσφατα.

Σκάνδαλο! Όταν η Εύα Καϊλή «κόλαζε» τη Μύκονο

ΟΤΑΝ Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ

Η ένθερμη υποστήριξη της Εύας Καϊλή στο Κατάρ, τη χώρα όπου διεξάγεται το Μουντιάλ και όπου 6.500 εργαζόμενοι (σύμφωνα με τον Guardian) έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των έργων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, προκάλεσε την αντίδραση ακόμη και του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος από το οποίο προέρχεται.

Francesco Giorgi, πότε γεννήθηκε η Εύα Καιλή, τι έκανε η Εύα Καιλή, Γιατί κατηγορείται η Εύα Καιλή, Εύα Καιλή, Εύα Καιλή ποιος είναι ο Ιταλός σύντροφος της, Εύα Καιλή σύντροφος, Εύα Καιλή σκάνδαλο, Εύα Καιλή σκάνδαλο στο ευρωκοινοβούλιο, Εύα Καιλή βικιπαιδεια, Εύα Καιλή ηλικία, Εύα Καιλή ημερομηνία γέννησης, Εύα Καιλή καταγωγή, Φραντσέσκο τζόρτζι instagram, Φραντσέσκο τζόρτζι ηλικια, Φραντσέσκο Τζόρτζι, Φραντσέσκο Τζόρτζι προσωπική ζωή, Φραντσέσκο Τζόρτζι σπουδές, Φραντσέσκο Τζόρτζι σήμερα, Φραντσέσκο Τζόρτζι ύψος, Φραντσέσκο Τζόρτζι βιογραφικό, Φραντσέσκο Τζόρτζι ηλικία, Φραντσέσκο Τζόρτζι καταγωγή, Φραντσέσκο Τζόρτζι κιλά, Φραντσεσκο τζορτζι βιογραφικο, γιατί συνέλλαβαν την Εύα Καιλή, ευα καιλη ηλικια συντροφος

Στο επίκεντρο των ερευνών για ένα σκάνδαλο διαφθοράς βρίσκεται η Εύα Καϊλή με τον σύζυγό της να έχει συλληφθεί και την ίδια, σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ, να περνά τη νύχτα στο κρατητήριο. Μόλις έγινε γνωστή η εξέλιξη, όλοι θυμήθηκαν την ομιλία της στο Ευρωκοινοβούλιο υπέρ του Κατάρ.

Η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, πριν μιλήσει για bullying στο Κατάρ και εργασιακό… παράδεισο, είχε επισκεφτεί και τη χώρα, στις αρχές Νοεμβρίου.

Και όταν επέστρεψε στο Στρασβούργο, είχε κάνει την ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο και άφησε τους πάντες άφωνους.

Είχε κάνει λόγο για «πρωτοπορία στα εργασιακά δικαιώματα» στη χώρα που καταγγέλλεται για πενιχρούς μισθούς και συνθήκες κόλαση για τους εργάτες…

Francesco Giorgi Ποιος είναι ο σύντροφος της Εύας Καιλή που συνελήφθη στο ευρωκοινοβούλιο για σκάνδαλο δωροδοκίας! Το βιογραφικό, η ηλικία

Σπίτι Καϊλή! ”Μεταφορά 35 εκατ. ευρώ σε φορολογικό παράδεισο.”

Κατά την Εύα Καϊλή, δε, το Μουντιάλ του Κατάρ είναι «απόδειξη του πώς η αθλητική διπλωματία μπορεί να επιτύχει τον ιστορικό μετασχηματισμό μιας χώρας».

Είχε κατηγορήσει τη Δύση ότι κάνει bullying στο Κατάρ αλλά «πάλι παίρνουν το φυσικό αέριό τους. Πάλι, έχουν εταιρείες που κερδίζουν δισεκατομμύρια εκεί» και σημείωσε ότι «μας βοήθησαν με το Αφγανιστάν να σώσουμε ακτιβιστές, παιδιά, γυναίκες.

Εύα Καιλή

Μας βοήθησαν και είναι ειρηνευτικοί διαπραγματευτές, είναι καλοί γείτονες και εταίροι. Μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για να ξεπεράσουμε τις ελλείψεις. Πέτυχαν ήδη το αδύνατον».

Φραντσέσκο Τζόρτζι! Αυτός ειναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ του παιδιού της Εύας Καϊλή

Γιατί το «σκάνδαλο» βρίσκεται αλλού! Κάποτε αναστέναξαν οι παραλίες εξαιτίας της.

Πριν μία δεκαετία εμφανίστηκε με δίχρωμο μπικίνι και πολύ σεξαπίλ, στη Μύκονο. Η Real είχε… τσακώσει την Ελληνίδα, να κάνει τα μπανάκια της στην παραλία, με ένα ελαφρώς διάφανο μαγιό, στο οποίο φάνηκε η θηλή από το στήθος της.

Χαμός στο νησί των Ανέμων. Όλα τα ΜΜΕ είχαν την παρακάτω φωτογραφία.

Εύα Καϊλή

 

Φραντσέσκο Τζόρτζι! Αυτός ειναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ του παιδιού της Εύας Καϊλή Από την άλλη πλευρά, ο σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, οδηγήθηκε επίσης στη φυλακή, όπως και ο πρώην βουλευτής του S&D, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» όλης αυτής της υπόθεσης.

Επιπλέον, στη φυλακή οδηγείται ένας ακόμα λομπίστας, του οποίου τα βελγικά ΜΜΕ δίνουν στη δημοσιότητα μόνο το αρχικό γράμμα το ονόματός του, ο οποίος κατονομάζεται ως «F».

Εύα Καιλή

Σε κάθε περίπτωση αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω είναι πληροφορίες από τα ΜΜΕ του Βελγίου και -προς το παρόν- δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τις βελγικές αρχές.

 

 

Edit

Φραντσέσκο Τζόρτζι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η 42χρονη πολιτικός έφερε στον κόσμο τον Φεβρουάριο ένα κοριτσάκι, ωστόσο κράτησε το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, η μόνιμη στέγη του ζευγαριού είναι στην Αθήνα, όπου ζει και η αδελφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα, με την οικογένειά της

Φραντσέσκο Τζόρτζι! Αυτός ειναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ του παιδιού της Εύας Καϊλή
Φραντσέσκο Τζόρτζι! Αυτός ειναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ του παιδιού της Εύας Καϊλή

Ο δεσμός με τον Φραντσέσκο
Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ διατηρεί τα τελευταία δύο χρόνια δεσμό με τον Ιταλό Φραντσέσκο Τζόρτζι, αλλά οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις Βρυξέλλες, όπου ο 33χρονος εργάζεται ως σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Φραντσέσκο Τζόρτζι Αυτός ειναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ του παιδιού της Εύας Καϊλή 1imgpsh fullsize anim

Η Εύα Καϊλή είχε μιλήσει πριν από περίπου έναν χρόνο στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για τη μητρότητα λέγοντας με νόημα «Άργησα αλλά πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος γιατί όντως είδα ότι είναι κάτι όμορφο που αλλάζει τη ζωή σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τη διακόπτεις», ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός παιδιού είχε εξομολογηθεί: «Αναγκαστικά είμαστε σε μια τελική ευθεία»

Η Εύα Καϊλή είναι πολύ ευτυχισμένη, καθώς οι είναι φουλ ερωτευμένοι με τον Φραντσέσκο. Οι δυο τους αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι παρά τα 9 χρόνια που τους χωρίζουν ηλικιακά. Ο 34χρονος άντρας που κατάγεται από την Ιταλία γνωρίστηκε με την Εύα Καϊλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πριν από 3 χρόνια.

Φραντσέσκο Τζόρτζι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Φραντσέσκο Τζόρτζι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ είχε μιλήσει για την σχέση της σε συνέντευξής της στα Παραπολιτικά και στην Σάσα Σταμάτη. «Είμαι σε μια σχέση που θα με κάνει ευτυχισμένη και δημιουργική, χωρίς να χρειάζεται προσπάθεια, ούτε επισημοποίηση» είχε ξακαθαρίσει. Είχε δηλώσει πως θαυμάζει τον σύντροφό της, γιατί ως Ιταλός λατρεύει την Ελλάδα, την ιστορία της, τον πολιτισμό της, τη θάλασσα και τη μεσογειακή ζεστασιά.

Οι δυο τους κυκλοφορούν μαζί σε νεανικά στέκια και γειτονιές που συχνάζουν οι εργαζόμενοι του ευρωκοινοβουλίου, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν αποδράσεις στην πατρίδα του Φραντσέσκο, την Ιταλία. Το 2018 ο Ιταλός σύντροφος της Εύας είχε ανεβάσει φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα από Κουφονήσια και Μήλο.

Η Εύα Καϊλή μιλά για την γνωριμία της με τον σύντροφό της και την κόρη τους Αριάδνη, πώς επέλεξαν το όνομά της

Για την γνωριμία της με τον σύντροφό της, την κόρη τους αλλά και τη ζωή τους μεταξύ Αθήνας, Βρυξελλών και Μιλάνου, μίλησε η Εύα Καϊλή.

Η πολιτικός, λίγες ημέρες μετά την εκλογή της ως αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μίλησε στο περιοδικό «OK!» και αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι, στο πώς επέλεξαν το όνομα της κόρης τους, αλλά και το ποια είναι η σπεσιαλιτέ της.

Υπάρχει κάποια ιστορία πίσω από την επιλογή του ονόματος;
Ο αλγόριθμος της Αριάδνης, η ιστορία της Αριάδνης της Κρήτης, η αγάπη μου για την ιστορία και τη μυθολογία μας ήταν οι βασικοί λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την επιλογή. Το ότι μεταφράζεται Αριάννα στα ιταλικά ήταν τελικά και το καθοριστικό για να το επιλέξουμε την Πρωτοχρονιά του 2021 και κοντεύοντας να κλείσει 1 χρόνο διαπιστώνουμε ότι της ταιριάζει.

Σε ποιον μοιάζει;
Στην αρχή μόνο στον πατέρα της, αλλά λένε όσοι με αγαπάνε πως σιγά σιγά κερδίζω πόντους.

Φραντσέσκο Τζόρτζι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Φραντσέσκο Τζόρτζι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η βάση σας είναι οι Βρυξέλλες;
Βρυξέλλες και Αθήνα. Μιλάνο στις γιορτές.

Πώς περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας ως οικογένεια;
Έχοντας σταματήσει λόγω πανδημίας τις αποστολές στο εξωτερικό, περνάμε όλα τα Σαββατοκύριακα μόνο οικογενειακά, μαγειρεύοντας και δοκιμάζοντας συνταγές με τη μητέρα μου, παίζοντας με τον ανιψιό μου, τραγουδώντας παιδικά τραγούδια, όπως όλοι σε αυτή την περίοδο της ζωής τους. Όταν κοιμάται το μωρό, διαβάζοντας ή συζητώντας αλλά και οργανώνοντας τις επόμενες μέρες.

Ποια θα έλεγες πως είναι η σπεσιαλιτέ σου;
Όλες οι ελληνικές χρονοβόρες συνταγές. Έμαθα και μερικές ιταλικές. Κάθε μήνα προσπαθώ να πετύχω κάτι που συνήθως θα αντιγράψω από την αδελφή μου.

Πόσο εύκολο είναι να ταξιδεύεις με το μωρό στο αεροπλάνο; Πώς το αντιλαμβάνεται όλο αυτό;
Προσαρμόστηκε. Την τελευταία φορά είχε σηκωθεί και χαιρετούσε τον κόσμο που έβγαινε από το αεροπλάνο στην πτήση Βρυξέλλες – Αθήνα. Θέλει να βλέπει ανθρώπους να της χαμογελάνε.

Η βάφτιση και ο γάμος θα γίνουν στην Ελλάδα;
Η βάφτιση ναι. Όταν με το καλό περάσει αυτή η πανδημία, θα δούμε τις λεπτομέρειες.

Φραντσέσκο Τζόρτζι βιογραφικό σήμερα

Πώς κατάφερες να κρατήσεις την εγκυμοσύνη σου κάτω από άκρα μυστικότητα;
Δεν προσπάθησα να την κρατήσω μυστική, απλώς δεν αισθάνομαι άνετα να διατυμπανίζω κάτι τόσο προσωπικό, πόσο μάλλον σε μια περίοδο που πολλές οικογένειες μετράνε απώλειες από την πρωτόγνωρη αυτή πανδημία. Ήταν και η τηλεργασία που μας κράτησε κλεισμένους σπίτι. Τελικά μαθεύτηκε όταν το μωρό ήταν ήδη 3-4 μηνών.

Εύα Καϊλή: Στην Κρήτη θα βαφτίσει την μικρή Αριάδνη

Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή Φραντσέσκο Τζόρτζι
Όταν γνώρισες τον σύντροφό σου, ένιωσες ότι αυτός ο άντρας θα είναι ο πατέρας των παιδιών σου;

Όχι, ομολογώ. Επιλέξαμε να είμαστε μαζί μετά από δύο περίπου χρόνια γνωριμίας.

Φραντσέσκο Τζόρτζι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Φραντσέσκο Τζόρτζι βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Πώς γνωριστήκατε;

Γνωριστήκαμε στη δουλειά και εκτίμησα το πόσο σοβαρός, έξυπνος και μορφωμένος ήταν. Στη συνέχεια διαπίστωσα πως έχει χρυσή καρδιά και νοιάζεται για τους άλλους αλλά και σέβεται την οικογένεια. Αυτά ήταν μία καλή βάση για όλα.

Εύα Καϊλή – Φραντσέσκο Τζόρτζι: Γιατί αναβάλλεται η βάπτιση της κόρης τους;

Οικογενειακές διακοπές τους στη Χαλκιδική και την Κρήτη θα απολαύσουν η Εύα Καϊλή και ο σύζυγο της, Φραντσέσκο Τζόρτζι αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται άλλωστε για δύο αγαπημένους προορισμούς που επιλέγουν κάθε χρόνο για να περάσουν το καλοκαίρι τους.

Αν και το ερωτευμένο ζευγάρι είχε όμως στο πρόγραμμα τη βάπτιση της κόρης τους, τελικά η τελετή αναβλήθηκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real Life. Ο λόγος είναι πως η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι έχουν συγγενείς από την Ελλάδα, την Ιταλία και τις Βρυξέλλες που θα ήθελαν να παρευρεθούν,αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να συντονιστούν όλοι στην κατάλληλη ημερομηνία. Προς το παρόν, οργανώνουν τις διακοπές και έχουν μεταθέσει τη βάπτιση της κόρης τους για αργότερα.

Τον Σεπτέμβριο στην Κρήτη η βάπτιση της κόρης της

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι έχουν ήδη προχωρήσει σε ονοματοδοσία της μικρής και αυτό που επιθυμούν με το μυστήριο είναι να οργανώσουν μία όμορφη γιορτή προς τιμήν της. Η μικρή θα πάρει το όνομα Αριάδνη, ένα όνομα εμπνευσμένο από τον μύθο της Αριάδνης.

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η σχέση, ο χωρισμός, ο αρραβώνας και ο γάμος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εισαγγελίας
Συνολικά έξι άτομα στερήθηκαν την ελευθερία τους την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο «μεγάλης έρευνας απο την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία και την Ομοσπονδιακή αστυνομία για φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Υπάρχουν υποψίες ότι τρίτα μέρη σε πολιτικές ή και στρατηγικές θέσεις εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πληρώθηκαν με μεγάλα χρηματικά ποσά ή τους προσφέρθηκαν σημαντικά δώρα για να επηρεάσουν τις αποφάσεις της Βουλής.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από τον ανακριτή των Βρυξελλών που ηγείται της έρευνας. Κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά. Δύο αφέθησαν ελεύθξερα από τον ανακριτή.

Έρευνα έγινε και στο σπίτι δεύτερου βουλευτή γύρω στις 20:00 το βράδυ την προηγούμενη νύχτα.

Οι βελγικές αρχές αναφέρουν ότι προς το παρόν δεν θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες, ενώ θα υπάρξουν συνεχείς ανακοινώσεις.

Για το συμφέρον της έρευνας, προς το παρόν δεν θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες. Ο Τύπος θα ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις μέσω δελτίων τύπου.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Εύα Καϊλή! Αυτο ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ της post στο instagram 5 μέρες πριν:

Για πρώτη φορά το @EuropeanParliament μπήκε στο #Metaverse. Χρησιμοποιήσαμε #NFT για να αποδείξουμε τη συμμετοχή στην εβδομάδα της ΓΔ ITEC, European Tech Futures Summit #EUTFS the Future is Real!

Εύα Καϊλή! Βιογραφικό με συλλήψεις, Προφυλακισμό, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά

Ένα drone, ένα ρομπότ, τηλεϊατρική, AI, εμπειρία VR και πολλά άλλα! Η προσέλευση ήταν μεγάλη! Ο Πρόεδρός μας @roberta.metsola για τη χρονιά της νεολαίας, έδειξε το δρόμο προς τα εμπρός!

 

 

Edit

Εύα Καϊλή βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

*και ήδη ετοιμάζουμε περισσότερες εκπλήξεις για το 2023! 🇪🇺 @alessandro.darold @thorn @emlpi @wpetrucci_one @dimitris.zacharias @victor_negrescu @gerkat22 @maddlensk @elontech_ @dtzanidakis @eu40.eu #EUStoa #EPRS #Espas #Victor #HilrennAi #Tas

Εύα Καϊλή – Φραντσέσκο Τζόρτζι: Γιατί αναβάλλεται η βάπτιση της κόρης τους;

Εύα Καϊλή! Αυτο ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ της post στο instagram 5 μέρες πριν
Εύα Καϊλή! Αυτο ειναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ της post στο instagram 5 μέρες πριν

 

 

Εύα Καϊλή! Βιογραφικό με συλλήψεις, Προφυλακισμό, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή της, η Εισαγγελία Βρυξελλών, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα, τονίζει ότι συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διαφθορά.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Συνολικά έξι άτομα στερήθηκαν την ελευθερία τους την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου ως μέρος μιας μεγάλης έρευνας από την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία και την Ομοσπονδιακή Αστυνομία για φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Υπάρχουν υποψίες ότι άτομα σε πολιτικές και/ή στρατηγικές θέσεις εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πληρώθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά ή τους προσφέρθηκαν σημαντικά δώρα για να επηρεάσουν τις αποφάσεις του Κοινοβουλίου.

 

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από τον ανακριτή των Βρυξελλών που ηγείται της έρευνας. Κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διαφθορά. Δύο άτομα αφέθηκαν ελεύθερα από τον ανακριτή. Έρευνα έγινε και στο σπίτι δεύτερου βουλευτή γύρω στις 8 χθες το βράδυ.

Προς το συμφέρον της έρευνας δεν θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή».

Εύα Καϊλή! Βιογραφικό με συλλήψεις, Προφυλακισμό, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά
Εύα Καϊλή! Βιογραφικό με συλλήψεις, Προφυλακισμό, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά

Ευρωπαϊκές πηγές στις Βρυξέλλες τόνιζαν νωρίτερα στη «Ναυτεμπορική» ότι «παρά το τεκμήριο της αθωότητας που υπάρχει για την Εύα Καϊλή και τους άλλους συλληφθέντες, είναι πολύ βαριές οι κατηγορίες ότι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δωροδοκήθηκαν από το Κατάρ με πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ προκειμένου να δημιουργήσουν μια θετική ατμόσφαιρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και να πιστοποιήσουν ότι το Εμιράτο έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στο εργατικό δίκαιο και στην αντιμετώπιση των φιλοξενούμενων εργαζομένων. Και το χειρότερο, να λέγεται ότι έπαιξαν ρόλο για να επηρεάσουν τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων στην Ευρωβουλή».

Οι ίδιες ευρωπαϊκές πηγές σημείωσαν μάλιστα με έμφαση πως «το παράδοξο είναι ότι στο σκάνδαλο λέγεται ότι εμπλέκονται και ΜΚΟ που κάνουν εκστρατεία για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όλα αυτά συνιστούν ένα είδος μαφιόζικης δράσης» ανέφεραν.

Εύα Καϊλή βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Εύα Καϊλή βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Εύα Καϊλή (γενν. Θεσσαλονίκη, 26 Οκτωβρίου 1978) είναι Ελληνίδα ευρωβουλευτής, πρώην βουλευτής, αρχιτέκτων μηχανικός, διεθνολόγος και δημοσιογράφος.[1]

Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στην Αρχιτεκτονική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστήμιο Πειραιώς καθώς και στο εργαστήρι δημοσιογραφίας.[2] Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο τηλεοπτικό κανάλι Mega Channel, παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Στις δημοτικές εκλογές του 2002 εξελέγη δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης.[3] Στις εκλογές του 2004 έθεσε υποψηφιότητα για πρώτη φορά στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ καταφέρνοντας να καταλάβει εκλόγιμη θέση, την οποία εν τέλει δεν ανέλαβε λόγω της απόφασης του τότε προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου να κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης.

ΩΠΑ! Τι κάνει η Έυα Καιλή με τον Μάνο Γαβρά στην Κρήτη;

Στις εκλογές του 2007 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, ενώ στις εκλογές του 2009 επανεξελέγη.[4] Στις εκλογές του 2012 αναδείχθηκε πρώτη σε ψήφους, αλλά δεν ανέλαβε λόγω της απόφασης του τότε προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου να κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης. Την περίοδο 2013 – 2014 διετέλεσε πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας και Ίσων Ευκαιριών του Υπουργείου Εσωτερικών.[3]

Στις ευρωεκλογές του 2014 εξελέγη πρώτη ευρωβουλευτής με την Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη (S&D)[1] με 122.054 ψήφους. Σήμερα είναι η Πρόεδρος της Επιτροπής για το Μέλλον της Επιστήμης και Τεχνολογίας και του τμήματος επιστήμης και μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Ευρωκοινοβούλιο. Ως μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας, είναι εισηγήτρια για Blockchain, DLTs και AI για το S&D.

Εύα Καιλή: “Προστατέψτε με. Κινδυνεύει η ζωή μου!”

Είναι ιδρύτρια του Future Forum, το Φόρουμ για το Μέλλον. Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με το ΝΑΤΟ. Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, και μέλος της εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση καταγγελόμενων παραβιάσεων και περιπτώσεων κακοδιοίκησης κατά την εφαρμογή της νομοθεσίας της ΕΕ, σε σχέση με τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, τη φοροαποφυγή και τη φοροδιαφυγή.[1]

Διακρίθηκε ως Ευρωβουλευτής της Χρονιάς για την Ψηφιακή Εποχή το 2018, ενώ είναι η μόνη Ελληνίδα, που επίσης κάθε χρόνο ήταν ανάμεσα στην λίστα των 50 καλύτερων ευρωβουλευτών.

Στις ευρωεκλογές του 2019 επανεξελέγη ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, λαμβάνοντας 145.650 ψήφους.

Εύα Καϊλή – «Και σε ποια δεν έχει συμβεί κακοποιητική συμπεριφορά;»

Λίγες ημέρες μετά την εκλογή της ως αντιπροέδρου του Ευρωπαΐκού Κοινοβουλίου, η 43χρονη πολιτικός Εύα Καϊλή, δίνει την πρώτη της συνέντευξη στο ΟΚ! Τι αποκαλύπτει η Εύα Καϊλή για τα σχέδια βάφτισης της κόρης της ενός έτους κόρης της, Αριάδνης και την ιστορία πίσω από το όνομά της;

Ποια είναι τα μεγαλύτερα εμπόδια που συναντά και πρέπει να υπερπηδήσει μια γυναίκα στην Ελλάδα σήμερα;

Εύα Καϊλή και Μάνος Γαβράς: Μαζί στην Κρήτη για Πάσχα!

Τα στερεότυπα, οι κλειστές κοινωνίες, η έλλειψη παιδείας και σωστής λειτουργίας των θεσμών. Για παράδειγμα, μέχρι σήμερα κάθε φορά που πετυχαίνω κάτι είτε αποδίδεται σε κάποιον άντρα είτε το καρπώνεται κάποιος άλλος είτε αφήνονται υπονοούμενα για το πώς αυτό συνέβη. Αυτό το υπερβαίνω με περισσότερη δουλειά ανεβάζοντας τον πήχη ψηλότερα. Βλέπω όμως πρόοδο κι αυτό είναι αισιόδοξο για το μέλλον. Άλλωστε, έχω κόρη και θέλω να έχει ανοιχτούς ορίζοντες χωρίς εμπόδια σε ό,τι βάλει στο μυαλό της να πετύχει.

Θα σκεφτόσουν να επιστρέψεις στην Ελλάδα και να είσαι υποψήφια βουλευτής στις επόμενες εκλογές ή η απόφαση για διεθνή καριέρα στην πολιτική δεν έχει επιστροφή;
Είθισται όταν κάποιος αναλάβει ένα τέτοιο αξίωμα να συνεχίζει για ένα ακόμη διάστημα χτίζοντας πάνω στα όσα έχει κατακτήσει, ώστε το 2024 να έχω την ευκαιρία να συνεχίσω στην Ευρώπη από μια αφετηρία που ανοίγει σημαντικούς ορίζοντες. Αν όμως ξανασυζητήσουμε το 2025, υποθέτω πως μπροστά μου όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στη χώρα μου. Παραμένω άλλωστε πολύ περισσότερο στην Ελλάδα πλέον, χάρη και στην τηλεργασία.

Το κίνημα #MeΤoo στη χώρα μας αποκτά όλο και μεγαλύτερη δυναμική. Έχουν γίνει ουσιαστικές αλλαγές για την προστασία των θυμάτων;

Εύα Καϊλή: Έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά φανατικού θαυμαστή της που την τρομοκρατούσε!

Δεν έχουν εφαρμοστεί, ούτε έχουν υιοθετηθεί επαρκείς αλλαγές. Απαιτείται ένα γενναίο άλμα στην αυστηροποίηση των ποινών ώστε να μην αποθαρρύνονται τα θύματα αλλά και να ενταχθεί σε κάθε επάγγελμα ένας κώδικας ηθικής, ορίζοντας την ευθύνη που έχει και ο θύτης σε περίπτωση που το θύμα βρεθεί σε αδύναμη θέση, με απόλυτη προτεραιότητα την προστασία των παιδιών. Παράλληλα, εκτιμώ πως με τις νέες τεχνολογίες μπορούμε, χωρίς να παραβιάζονται οι ιδιωτικές στιγμές μας, να αποκτήσουμε μεγαλύτερο έλεγχο και ασφάλεια στην καθημερινότητά μας για την αποτροπή, την πρόληψη έως την ειδοποίηση και την αντιμετώπιση κάθε καταγγελίας.

υ έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο; Κάποιο περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς;
Ναι, και σε ποια δεν έχει συμβεί; Εγκαίρως αντιλήφθηκα πως έπρεπε να απομακρυνθώ και είχα τη δυνατότητα και την τύχη να αποφύγω τα χειρότερα. Είναι λεπτές όμως οι ισορροπίες και ανά πάσα στιγμή μπορεί κανείς να βρεθεί σε δύσκολη και επικίνδυνη θέση. Σε όλους μας μπορεί να συμβεί και για αυτό οφείλουμε να στεκόμαστε δίπλα στα θύματα χωρίς μισόλογα.

Εύα Καϊλή: “Δεν επεδίωξα να κάνω γνωστή τη σχέση μου και την εγκυμοσύνη μου”

Τώρα που είσαι μητέρα πιστεύεις πως είναι εφικτό να συνδυαστεί καριέρα και οικογένεια και να υπάρξει μια τέλεια ισορροπία ανάμεσα στα δύο;

Είναι εφικτό εφόσον επιλέξεις έναν σύντροφο που σε σέβεται και έχει την παιδεία και την αυτοπεποίθηση να αναλάβει ρόλο και ευθύνη στο μεγάλωμα των παιδιών. Αποφάσισα πως στην προσωπική μου ζωή δεν χωράνε ανταγωνισμοί και συμπλέγματα άλυτα και έχω δίπλα μου ανθρώπους που βλέπουν λύσεις και όχι προβλήματα. Σίγουρα όλα γίνονται πιο εύκολα με οργάνωση και τη στήριξη και αγάπη των γονιών μας, καθώς μόνο εκείνοι μας βοηθάνε στο μεγάλωμα της μικρής.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :