Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Έβδομη εγκυμοσύνη! Φωτογραφίες από την είσοδο της Ελένη Μενεγάκη στο Ιασώ. Οι φωτογραφίες που θα δείτε, είναι ακριβώς από την στιγμή της άφιξης και συγκεκριμένα την στιγμή που περνά την είσοδο της κλινικής!

Είναι τυχαίο; Στην ίδια κλινική που γέννησε και το πρώτο παιδί του Μάκη Παντζόπουλου, τη Μαρίνα Παντζοπούλου αλλά και τα παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο! Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, είναι από την στιγμή της άφιξης και συγκεκριμένα την στιγμή που περνά την είσοδο της κλινικής!

«Θαύμα» Έγκυος στα 51 της η Ελένη Μενεγάκη: “Μια ψυχούλα έρχεται…”

Στο Ιασώ! Μεσημέρι σχεδόν. Η Ελένη Μενεγάκη έχει φτάσει στο Ιασώ και κατευθύνεται με γοργό βήμα στην είσοδο.

Μετά το σάλο που προκάλεσε η έιδηση της εγκυμοσύνης της στο δεύτερο παιδί του Μάκη Παντζόπουλου και αφού η Ελένη χθες ανέβασε επιτέλους φωτογραφία της όπου δείχνει την πέντε μηνών τουλάχιστον κοιλίτσα της, σήμερα έκανε νεά έκπληξη αλλά φρόντισε να μην φαίνεται καθόλου η κοιλιά προφανώς για να πέσει όλη η προσοχή μας στο διαφημιστικό του μίξερ.

Έκανε λοιπόν σταφιδόψωμο έδωσε και την συνταγή αλλά έδωσε και πλάνα από την τεράστια, μιλάμε για πολύ τεράστια κουζίνα της.

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την αποκάλυψη για τις κόρες της που κάνουν μαθήματα στο σπίτι μέσω Webex!

Αν προσέξεις την φωτογραφία που ανέβασε, ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ πλέον ούτε το πουκάμισο!

Πήρε και πόζα, έτεινε την κοιλιά προς τα έξω ώστε να φανεί πεντακάθαρα η εγκυμοσύνη της. Από την χαρά της ..πέμπτης εγκυμοσύνης της λοιπόν έυκολα καταλαβαίνουμε πως δεν έτυχε να τραγουδήσει σήμερα στην βροχή. Ναι καλά διαβάζετε και πολύ καλά βλέπετεΣήμερα το έκανε η πανέμορφη βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης!

Δεν χρειάζεται μεγάλη πείρα!

Όλες μπορείτε να καταλάβετε! Βλέποντας την φωτογραφία αυτή όσες γύναίκες έχετε κάνει παιδί, ξέρετε πως το μέγεθος αυτό, είναι γυναίκας που κυοφορεί γύρω στους πέντε μήνες. Δεν έχει πάρει γραμμάριο ούτε πόντο η Ελένη σε άλλα μέρη του σώματος. Μόνο μια κοιλιά – μωρό!

Το Οκτώμβριο απ’ όταν άρχισε στις φωτογραφίες που ανέβαζε στα σόσιαλ να κρύβει την κοιλιά της, προφανώς θεωρούσε πως ήταν πολύ νωρίς για να το ανακοινώσει! Αυτά τα εκπληκτικά, δεν ανακοινώνονται από τις διάσημες μαμάδες ή τις διάσημες μέλλουσες μαμάδες, μέχρι να αισθανθούν ασφαλής ώστε να το ανακοινώσουν οι ίδιες. Εδώ, στην περίπτωση της μαγικά όμορφης Ελένης Μενεγάκη, φαίνεται πως συμβαίνει το ίδιο ακριβώς.

Φυσικά και φαίνεται η κατάσταση της!

Είναι χαρακτηριστικότατη η κοιλιά μιας γυναίκας που είναι έγκυος!!! Η Ελένη Μενεγάκη από το φθινόπωρο ακόμα, είχε “πάρει” στην κοιλιά, ακριβώς στο σημείο που πάιρνουν οι εγκυμονούσες, χωρίς να έχει πάρει γραμμάριο σ΄όλο το υπόλοιπο σώμα και στο πρόσωπο της!

Ελένη Μενεγάκη: Προχθές έδειξε την εγκυμοσύνη στο…αγόρι του Μάκη Παντζόπουλου και σήμερα ρουφούσε την κοιλιά της

Μην προτρέξετε! Μην βιαστείτε να πείτε ότι τώρα είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερη, γιατί δεν είναι. Η Ελένη Μενεγάκη θέλει απ όσο καταλαβαίνουμε ν’ ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα το πως οπότε, το κάνει εμμέσως μεν, πλην σαφώς.

Όλα γύρω της γυρίζουν! Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε από την κουζίνα του σπιτιού της, με την μικρή κόρη της Μαρίνα, θα έλεγε πως καλύπτει την κοιλιά μιας εγκύου πάνω από πέντε μηνών, αλλά δεν την καλύπτει. Η Ελένη μάλιστα που όπως η ίδια έχει πει στον αέρα παίρνει τα κιλά, τους πόντους χαμηλά στα ψωμάκια και ποτέ στην κοιλιά, τώρα συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο. Η κοιλιά έχει περάσει σε μέγεθος ακόμα και το ύψος του μπούστου της!

Ο ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ “ΤΗΝ ΛΕΕΙ” ΣΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ:ΤΡΕΛΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γιατί δεν γίνεται; Βεβαίως και γίνεται για την Ελένη! Όσο απίθανο και να μς φάινεται με το σκεπτικό “δεν μπορεί, όλα τα ρεκόρ θα σπάσει η Ελένη;” ναι θ΄απαντήσουμε, διότι συνηθίζει να πρωτοπορεί πηγαίνοντας κόντρα στα πολύ – πολύ συνηθισμένα που συμβαίνουν γύρω μας. Εξάλλου η εγκυμοσύνες στην ηλικία της δεν είναι πια κάτι απρόσμενο. Πρωτάκουστες, έχουν πάψει να είναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια όπως όλοι ξέρουμε.

Αν κάποια γυναίκα έχει τις αντοχές και την διάθεση να φέρει στον κόσμο ένα ακόμα παιδί, ενώ έχει κάνει ήδη τέσσερα, η Ελένη Μενεγάκη είναι εκείνη που συγκεντρώνει τα περισσότερα ατού.

Μπορείτε και σεις να παραητρήσετε εύκολα! Δείτε επίσης στον λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ ότι σε όλες τις φωτογραφίες της τις πρόσφατες, φροντίζει να μην δείχνει την κοιλιά της! Κι αυτό τυχαίο; Ο χρόνος σε πολύ λίγο διάστημα θα δώσει την απάντηση αν δεν προλάβει να το κάνει η Ελένη.

Το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο γράψαμε:
ΑΝΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΗΛΕΟΠΙΤΚΟ ΚΕΦΑΛΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ …ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ! Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ – ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗΡΕΙ – ΠΩΣ Θ’ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΟΜΩΣ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!

Ελένη Μενεγάκη: Τα ΦΟΡΕΜΑΤΑ της ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ! Φορούσε και ίδιο στιλ φόρεμα! όπως σήμερα έτσι και πριν πέντε χρόνια!

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙ ΑΥΤΑ!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ. Η ΗΛΙΚΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ.

Ρεκόρ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος για ΠΕΜΠΤΗ φορά στα 52 της! Τώρα, η σπουδαία μάνα τεσσάρων παιδιών κάνει πάλι ακόμα μεγαλύτερη την ούτως ή άλλως μεγάλη έκπληξη που είχε κάνει πριν χρόνια!  Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μιλήσουμε για φήμες, γιατί μόνο τέτοιες είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται από την ίδια….ακόμα!

Μάλιστα την ίδια που γέννησε και το πρώτο παιδί του Μάκη Παντζόπουλου, τη Μαρίνα Παντζοπούλου! Οι φωτοργαφίες είναι την στιγμή της άφιξης και συγκεκριμένα την στιγμή που περνά την είσοδο της κλινικής!
Μεσημέρι σχεδόν. Η Ελένη Μενεγάκη έχει φτάσει στο Ιασώ και κατευθύνεται με γοργό βήμα στην είσοδο.

Μάλιστα την ίδια που γέννησε και το πρώτο παιδί του Μάκη Παντζόπουλου, τη Μαρίνα Παντζοπούλου! Οι φωτοργαφίες είναι την στιγμή της άφιξης και συγκεκριμένα την στιγμή που περνά την είσοδο της κλινικής!

Μάλιστα την ίδια που γέννησε και το πρώτο παιδί του Μάκη Παντζόπουλου, τη Μαρίνα Παντζοπούλου! Οι φωτοργαφίες είναι την στιγμή της άφιξης και συγκεκριμένα την στιγμή που περνά την είσοδο της κλινικής!

Η φωτό που κάρφωσε περισσότερο τους….πόντους στα κατάλληλα σημεία. Την ανέβασε πριν λίγες μέρες!

Έγκυος ΞΑΝΑ η Μενεγάκη σε δίλεπτο βίντεο μαγειρεύει στη κουζίνα του σπιτιού της!

Έβδομη εγκυμοσύνη! Φωτογραφίες από την είσοδο της Ελένη Μενεγάκη στο Ιασώ

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :