Hit enter after type your search item

Ευρωπαικός ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ για τη Δέσποινα Βανδή! Την παρουσιάζουν ως…ΝΤΡΟΠΗ! Εξαιτίας της Ελληνίδας τραγουδίστριας, μπορείς να πεις πως “έμπλεξαν” ένας σωρός κόσμος. Αλλα΄και κείνη, έπρεπε μετά να βγει και να δώσει εξηγήσεις…

Πασίγνωστος σεφ ξεσκίζει τη Δέσποινα Βανδή: ”Πηγαίνει σε μαγαζιά και…ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ” (βίντεο)

Εξηγήσεις για το πως και γιατί πρωταγωνίστησε σε κάτι τόσο προκλητικό για τον αναγνώστη που…πληρώνει, για να δει κάτι πραγματικό όχι μια αλλιωμένη 100% πραγματρικότητα.

Καταρχήν, αναρωτιέσαι – αφού ακούσεις την διακιοολογία της τραγουδίστριας – γιατί πηγαίνει να…πικάρει τις άλλες γυναίκες πουθ μόλις έχουν γεννήσει; Γιατί να τους επιδείξει ένα κορμί που δεν έχει εκείν η τη στιγμή;

Γιατί να τις κοροιδέψεις και γιατί να πας να φωτογραφηθείς αφού δεν είσαι έτσι όπως θα ήθελες;

Ευρωπαικός ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ για τη Δέσποινα Βανδή! Την παρουσιάζουν ως...ΝΤΡΟΠΗ!

Διότι αναρωτιέσαι γιατί ν’ αγοράζεις ένα περιοδικό, αν αυτό που θα πληρώσεις για να δεις, δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα! Με το «πριν» και το «μετά» της Ελληνίδας τραγουδίστριας να φιγουράρει σε sites του εξωτερικού, η φωτογραφία είχε προκαλέσει και τότε πολλά αρνητικά σχόλια, καθώς η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε τελικά δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, στην επεξεργασμένη φωτογραφία του 2007 η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να έχει καλλίγραμμο σώμα, χωρίς ατέλειες, βελούδινη επιδερμίδα απ’ ό,τι πριν το photoshop. Αυτό μάλιστα που είχε προκαλέσει αντιδράσεις ήταν πως εκτός από το σώμα είχε αλλοιωθεί τρομακτικά και το πρόσωπό της.

Βέβαια, τέτοιες υπερβολικές αλλαγές στις φωτογραφίσεις δεν συμβαίνουν μόνο στη χώρα μας, αλλά και στη Γαλλία, με αποτέλεσμα η χώρα να παίρνει πλέον μέτρα.

Ο νέος νόμος που θεσπίστηκε υποχρεώνει τα περιοδικά να αναφέρουν πως έχουν «ρετουσάρει» τις φωτογραφίες μοντέλων ή διάσημων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, σε περίπτωση που τα γαλλικά περιοδικά δεν υπακούσουν σε αυτή την αλλαγή, θα πρέπει να πληρώσουν τσουχτερό πρόστιμο που ξεκινά από τα 37.000 ευρώ (ή 30% κρατήσεις από τις διαφημίσεις).

Για τον νόμο μίλησε ακόμη και η πρώην υπουργός Υγείας της Γαλλίας, Marisol Touraine, λέγοντας πως όλα αυτό είναι κάτι μακρινό από την πραγματικότητα: «Το να εκθέτουμε τα νέα παιδιά σε μη ρεαλιστικά πρότυπα οδηγεί στη χαμηλή αυτοεκτίμηση και μπορεί να επηρεάσει την υγεία και ειδικά στο σημείο που συνδέεται με τη συμπεριφορά».

Να σημειωθεί πως τον Μάιο του 2017 «πέρασε» ακόμη ένας νόμος στη Γαλλία, σύμφωνα με τον οποίο τα μοντέλα θα πρέπει να κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και οι γιατροί που τις εξετάζουν να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη μάζα σώματος των κοριτσιών.

 

Να γίνει γνωστή στη Γαλλία η Δέσποινα Βανδή σε σπουδαστές με τρόπο που να την δηλώνει παράδειγμα προς αποφυγή, δεν θα το περίμενε ποτέ, ειδικά τόσα χρόνια μετά από την διαρροή από κάποιον εργαζόμενο στο περιοδικό που την φωτογράφισε και έδωσε στην δημοσιότητα την αληθινή Δέσποινα Βανδή. Η ίδια βέβαια είπε – και την πιστεύουμε – πως η λήψη εκείνη που την έδιεχνε ανθρώπινη και παμνέμορφη έγινε λίγο μετά την εγκυμοσύνη της. Τώρα, γιατί αποφάσισε να φωτογραφηθεί με στάμμα, μαγιό μπικίνι και σκυμένη, – δηλαδή τίποτα που να πλησιάζει μια λογική την οποία μπορεί ο ανανγώστης να καταλάβει, είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο! Θυμάσαι τη φωτογράφιση που είχε κάνει η Δέσποινα Βανδή για το Nitro πριν από μερικά χρόνια και το σκάνδαλο που είχε δημιουργηθεί όταν είχαν κυκλοφορήσει οι αρετουσάριστες φωτογραφίες;

Δέσποινα Βανδή nitro φωτογράφιση
Δέσποινα Βανδή nitro φωτογράφιση

ΣΟΚ! ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ: ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!!!

Ε, λοιπόν αυτή η φωτογράφιση έγινε… θέμα στη Γαλλία! Όλα ξεκίνησαν από ένα νέο νόμο που θέλουν να περάσουν οι Γάλλοι, όπου όλες οι φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία θα έχουν την ένδειξη «ρετουσαρισμένες». Το σκεπτικό αυτού του νόμου είναι ότι οι υπερβολικά αδυνατισμένες εικόνες των μοντέλων που φωτογραφίζονται στα περιοδικά μόδας, δημιουργούν λανθασμένα πρότυπα ομορφιάς και επηρεάζουν αρνητικά τα νέα κορίτσια!

Δέσποινα Βανδή για Γιάννη Πάριο: “Λέγονταν διάφορα όταν δουλεύαμε μαζί και…”

Κάτι που ασφαλώς έχει βάση, γιατί πολλά κορίτσια καταφεύγουν σε επικίνδυνες δίαιτες φιλοδοξώντας να αποκτήσουν τις αναλογίες των μοντέλων που βλέπουν στις φωτογραφίσεις των περιοδικών. Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που θέλουν να βάλουν μία τάξη και μάλιστα τα έντυπα που δεν θα συμμορφωθούν με το νόμο, θα πληρώνουν τσουχτερά πρόστιμα!

Edit

Η μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη της Δέσποινας Βανδή για το ντουέτο της με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Που κολλάει εδώ η Δέσποινα Βανδή; Ανάμεσα στις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες των μοντέλων που χρησιμοποιήθηκαν στο δημοσίευμα για αυτόν τον νόμο, υπήρχε και η δική της φωτογραφία από το εξώφυλλο του Nitro με την κανονική και τη ρετουσαρισμένη λήψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Γαλλία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι πάνω σε αυτά τα θέματα και μάλιστα ήθελαν να περάσουν και άλλον νόμο που να απαγορεύει να κυκλοφορεί το νούμερο μηδέν στα ρούχα που είναι αυτό που θέλουν οι μεγάλοι οίκοι να φορούν τα μοντέλα που κάνουν πασαρέλα!

Για το εξώφυλλο που είχε κάνει στο Nitro, το οποίο και χρησιμοποιήθηκε στην καμπάνια για τον νόμο που απαγορεύει το photoshop μίλησε στο Πρω1νό η Δέσποινα Βανδή.

Συγκεκριμένα, η Βανδή αναφέρθηκε στο υπερβολικό photoshop που είχε γίνει στην φωτογραφία το 2007, το οποίο και επανέφεραν στο προσκήνιο τώρα οι Γάλλοι.

ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΒΑΝΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ: “Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ”

«Με το ρετούς κι εγώ έχω ένα θέμα, όσον αφορά την υπερβολή. Έχω φτάσει στο σημείο να λέω μαλακώστε κάποια πράγματα, αλλά μην σβήνετε εντελώς τις ρυτίδες, δεν είμαι πια 20, ούτε 30, είναι τόσο αφόρητο το ψέμα, που δεν κάνει καλό στην ψυχολογία μας, αν είναι τόσο πλαστικό. Είχα μόλις γεννήσει 40 μέρες τον Γιώργη μου, και μου ζήτησε ο Κωστόπουλος το πρώτο εξώφυλλο. Θεωρώ ότι δεν ήταν τόσο τραγικά μεγάλες οι αλλαγές, του είχα πει να με προσέξει λίγο, γιατί δεν είχα επανέλθει!», είπε μεταξύ άλλων.

Η τραγουδίστρια μάλιστα θέλησε να κάνει και ένα αστειάκι πριν απαντήσει στην δημοσιογράφο, λέγοντας χιουμοριστικά «Να υποθέσω εκεί δεν έχουν ντόπιες σταρ που να κάνουν τα… ρετουσάκια τους».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :