Ευρυδίκη Βαλαβάνη Δηλώσεις φωτιά! Απαγορεύεται ρητά οι γυναίκες να μείνουμε ΈΓΚΥΟΣ για 1 χρόνο μετά το SURVIVOR.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Δηλώσεις φωτιά! Απαγορεύεται ρητά οι γυναίκες να μείνουμε ΈΓΚΥΟΣ για 1 χρόνο μετά το SURVIVOR.

Η αποκάλυψη της Βαλαβάνη για το Survivor
Συγκεκριμένα, είπε πως λόγω των πολλών εμβολίων που τους έκαναν, είχαν απαγορεύσει στις γυναίκες να μείνουν έγκυος τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Καταγγελία σοκ! Η Βαλαβάνη ΤΙΝΑΖΕΙ το survivor! Απίστευτες αποκαλύψεις

«Το Survivor είναι παιχνίδι μυαλού. Αν μπορείς να διαχειριστείς το μυαλό σου, μπορείς να ανταπεξέλθεις. Είναι κρίμα γιατί έχει κάνει τόσα εμβόλια για να πάει εκεί. Τα εμβόλια που είχαμε κάνει εμείς τότε, έξι εμβόλια, μας είχε πει ότι απαγορεύεται ρητά εμείς οι γυναίκες να μείνουμε έγκυος τουλάχιστον για ένα χρόνο. Είναι τόσο ισχυρά», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία σχολίασε τα όσα σημειώθηκαν στο Survivor, από την πρεμιέρα μέχρι και χθες που έγινε η πρώτη ψηφοφορία αποχώρησης. Μεταξύ άλλων, ωστόσο αναφέρθηκε και στην οικειοθελή αποχώρηση της Έλενας Λιλιοπούλου, λέγοντας πως είναι κρίμα.

Πάνω στην συζήτηση η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του ριάλιτι, έκανε και μια απίστευτη αποκάλυψη, που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα, παρά μόνο οι παίκτες.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Η παραγωγή δεν μας άφησε να φάμε αυτά που έφαγαν χθες οι Διάσημοι”

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, με σκοπό να σχολιάσει τα τεκταινόμενα του Survivor. Να σου θυμίσουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο, η ομάδα των Διάσημων έφαγε κάτι μούρα από τη ζούγκλα, με συνέπεια να πάθουν σχεδόν όλοι τροφική δηλητηρίαση. (Διάβασε εδώ περισσότερα)

Η πρώην παίκτρια του Survivor 1 αποκάλυψε πως είχαν βρει και εκείνοι τα συγκεκριμένα μούρα, ωστόσο η παραγωγή τους είχε απαγορεύσει να τα φάνε, κάτι που δεν έγινε και στον φετινό κύκλο…

ΠΡΟΒΑΡΕΙ ΤΟ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ Ο ΒΑΣΑΛΟΣ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ

“Εμένα με είχαν πιάσει τα γυναικολογικά μου και δεν είχα περίοδο. Ωστόσο, αυτά που βρήκαν και έφαγαν τα παιδιά, εμάς μας είχαν απαγορεύσει να τα φάμε αν τα βρούμε. Είναι κάτι σαν κόκκινα μούρα, στρογγυλά. Μας είχαν πει αν τα δούμε, μην τα ακουμπήσουμε, να μη τα δοκιμάσουμε καν. Μπορεί να μην τους είχαν ενημερώσει. Δυο πράγματα μας είχαν πει, αν τα δούμε να μη τα ακουμπήσουμε καν” αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.