Γεράσιμος Σκιαδαρέσης Netflix: ”Τρεις μέρες δεν έβαλα ρούχο πάνω μου γιατί ήταν όργιο.”

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης Netflix: ”Τρεις μέρες δεν έβαλα ρούχο πάνω μου γιατί ήταν όργιο.” Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ήταν καλεσμένος στο πρώτο «The 2Night Show» μετά τον κορονοϊό και αναφέρθηκε, μεταξύ

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για Πέτρο Φιλιππίδη: ”Είναι δικαίωμά του να το λέει!”

άλλων στη συμμετοχή του στη σειρά του Netflix «Suburra», στην οποία χρειάστηκε να κάνει γυμνό, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

ΞΕΣΠΑ! Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Σκάστε πια… Έχουν δικηγόρο οι θύτες»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε χαρακτηριστικά: «Έπαιξα έναν καρδινάλιο στη σειρά Suburra. Ήταν απανωτές οι προκλήσεις. Μου είπαν ότι τον πήρα τον ρόλο αλλά πρέπει να εμφανιστώ ολόγυμνος.»!

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο 15χρονος γιος του Γιάγκος!

Και πρόσθεσε: «Πραγματικά, η φάτσα μου έχει παίξει πολύ ρόλο στην καριέρα μου. Η σκ@τ@φατσα αυτή έχει δουλέψει πολύ. Δεν είχα κάνει ποτέ γυμνό στη ζωή μου. Όταν μου είπαν ότι θα εμφανιστώ τσίτσιδος λέω «δεν πάτε καλά». Αλλά μετά με έτρωγε μέσα μου. Netflix λέω…»!

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Βλέπω να κατηγορούν τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση ενώ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε»

Και υπογράμμισε: «Στα 60 μου για πρώτη φορά ας κάνω κι εγώ ένα γυμνό πριν πεθάνω. Τρεις μέρες δεν έβαλα ρούχο πάνω μου γιατί ήταν όργιο. Στο θέατρο δε θα τολμούσα να εμφανιστώ γυμνός. Να ζω κάθε μέρα αυτό το πράγμα. Πέρα από το γυμνό ήταν και ο ρόλος ιδιαίτερος. Ήταν Netflix…».

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης Netflix: ''Τρεις μέρες δεν έβαλα ρούχο πάνω μου γιατί ήταν όργιο.'' 

Αρέσει σε %d bloggers: