freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ η Κάτια Ζυγούλη! ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ έναν ΜΗΝΑ Όλες οι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την τύχη της! Το πανέμορφο, ευγενάστατο και υπεργοητευτικό κορίτσι έζησε δραμετικές μέρες. Αδύνατον ν’ αντέξι τόση πίεση. Για τον λόγο αυτό “εξαφανίστηκε” με την ελπίδα να γλυτώσει την…μαυρίλα που την συνόδευε πριν καλά – καλά μπει ο καινούργιος χρόνος!

Πάνε λοιπόν περισσότερες από 30 μέρες που…αγνοείται η Κάτια Ζυγούλη. Κανείς από τους γνωστούς και φίλους – πλην προφανώς της οικογένειας της δεν μπορούσε να μάθει τι της συμβαλινει και έχιε πέσει τόσο ψυχολογικά.

Σήμερα όμως ήταν η μέρα της αποκάλυψης!

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ η Κάτια Ζυγούλη! ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ έναν ΜΗΝΑ Όλες οι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την τύχη της!
Κάτια Ζυγούλη: ΤΡΟΜΟΣ για την ΥΓΕΙΑ της! Τι αποκάλυψε η ίδια για την ΘΕΡΑΠΕΙΑ της!!! Πανικό προκάλεσε η Κάτια Ζυγούλη που…αναζητείται εδώ και καιρό από γνωστούς και φίλους. Σχεδόν ένα μήνα “εξαφανισμένη” απόφάσισε σήμερα να δώσει σημεία ζωής. Έναν ολόκληρο μήνα μετά.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν – ανεξάρτητα μετά απ΄όσα είπε η ίδια σήμερα – την περίοδο που ο άντρας της Σάκης Ρουβάς, βρέθηκε στο επίκεντρο σχολίων για την απόφαση του δήμου Αθηναίων να δώσει αμοιβή για την εμφάνιση του την βραδιά της πρωτοχρονιάς, το ποσό των 216 χιλιάδψν ευρώ και μάλιστα για…16 μόνο λεπτά.

 

Αυτό τονίστηκε από τηλεοπτικές εκπομπές και πάρα πολύ στα σόσιαλ. Τόσο πολύ που υποθέτουμε από το…κράξιμο, την καταγραυγή, το ζευγάρι δεν άντεξε και προφανώς για λόγους τακτικής με στόχο την αποφόρτιση του εις βάρος του κλίματος, σιώπησε.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ η Κάτια Ζυγούλη! ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ έναν ΜΗΝΑ !
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ η Κάτια Ζυγούλη! ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ έναν ΜΗΝΑ !

Τόσο πολύ όμως που και η ίδια η Κάτια Ζυγούλη δέχτηκε μεγάλο ψυχολογικό τραύμα!…όπως αποδεικνύει σήμερα το κείμενο που έγραψε για ν’ ανακοινωσει την επιστροφή της.

Το ίδιο έπραξε και ο Σάκης Ρουβάς με μοναδική εξαίρεση μια διαφημιστική ανάρτηση στον λογαριασμό του!

Πάντως δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι και οι δυοτους δεν έδωσαν κανένα στίγμα για το που βρίσκονται και το τι κάνουν. Σε αντίθεση με την προηγούμενη.. ζωή τους που ήταν γεμάτη φλασ και δημοσιότητα και προβολή -έκθεση μέσω των σόσιαλ!

Τι έγραψε όμως η Κα΄τια Ζυγούλη σήμερα;

Ο χρόνος αυτός με βρήκε με μια έντονη ανάγκη να αδειάσω, να καθαρίσω το σώμα και το μυαλό μου από πολλά.
Άλλαξαν οι τροφές που είναι ευπρόσδεκτες πια στο σύστημα μου από ένστικτο.
Το κρασί έγινε τσάι του βουνού

Η πολλή πληροφορία περιορίστηκε σε ότι μόνο αγγίζει την ψυχή μου.
Τα τηλεφωνήματα γίνονται μόνο σε αυτούς που λαχταρώ να ακούσω.
Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση, αλλά την καλοδέχτηκα.

Είστε και άλλοι εκεί έξω που αισθάνεστε το ίδιο;
Και μια ευχή για το 2022.
Εύχομαι να ελευθερωθούμε πια από τον φόβο και να βρει η αγάπη χώρο, να κάνει τα θαύματα της!

 

Τι έγινε την πρωτοχρονιά με το 16 λετπών σόου του Σάκη Ρουβά που πληρώθηκε πάνω από 216 χιλιάδες ευρώ και ξεσήκωσε τόσο θύελλα αντιδράσεων ώστε ο τραγουδιστής αποφάσισε – προφανώς – να αραιώσει πολύ μα πάρα πολύ τις εμφανίσεις του!

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις λόγω του υπέρογκου κόστους των 215.000 ευρώ, ο Δήμος Αθηναίων θα προχωρήσει κανονικά με τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στο Λυκαβηττό.

Μάλιστα, υπήρχαν ακόμα και καλέσματα για… γιαούρτωμα του γνωστού τραγουδιστή, με αποτέλεσμα να υπάρξει κινητοποίηση της αστυνομίας.

Ωστόσο η συναυλία, που σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, θα κοστίσει πάνω από 200.000 ευρώ, θα γίνει κανονικά, καθώς έχει ήδη στηθεί η σκηνή πάνω στην οποία θα τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς, ενώ ο δρόμος που οδηγεί προς τον Λυκαβηττό είναι κλειστός από την ΕΛ.ΑΣ

https://freegossip.gr/

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner