Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εύη Βατίδου! Ο φούρνος των πολύ πλουσίων στα νότια! Δίπλα, το car της Βανδή

Εύη Βατίδου Στο πιο ακριβό σικάτο φούρνο των νοτίων Δίπλα το car της Βανδή

Αφήστε μια απάντηση

Εύη Βατίδου! Ο φούρνος των πολύ πλουσίων στα νότια! Δίπλα, το car της Βανδή. Είναι ξακουστός για πολλά. Ένα από αυτά οι πλούσιοι πελάτες του. Στην γειτονιά που δεν υπάρχει ούτε περίπτερο μέσα στα γεμάτα πολυτέλεια σπίτια. Στα γεμάτα μονοκατοικίες. Η εξελιγμένη μορφή της…Φιλοθέης των Νοτίων προαστίων – αφού διαθέτει και θάλασσα – έχει έναν φούρνο, που έτσι λαικά “φούρνο” αν ακούς δεν παέι ο νους σου. Είναι και σούπερ μάρκετ, και κουζίνα με μαγειρευτά για όλα τα γούστα έχει αλλά όχι και για όλες τις τσέπες.

Λογικό είναι, στο σημείο που βρίσκεται χρόνια τώρα και με το εράστιο πάρκινγκ του να είνια σταθμός για όλους τους ένατους οικονομικά που σταματούν το λιγότερο, για τον καφέ τους.

Όπως βλεπετε στην φωτογραφία, η Εύη Βατίδου περνά με τα χέρια γεμάτα τσάντες με φαγητά να υποθέσουμε, δίπλα από το αυτοκίντηο της Δέσποινα Βανδή. Μην ξεκινήσουμε τώρα τον κατάλογο των διασήμων ή πλουσίων που βρίσκεις εκεί, θα μας πάρει ώρα να τους θυμηθούμε.


Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News

Subscribe to get the latest posts sent to your email.