Φαίη Σκορδά ΣΩΜΑ με ΜΑΓΙΟ: ΑΧ! Ειναι να την πιείς στο μπουκάλι!

Φαίη Σκορδά ΣΩΜΑ με ΜΑΓΙΟ: ΑΧ! Ειναι να την πιείς στο μπουκάλι! Στη Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία για πρώτη φορά μίλησε για το μεγάλο της επίτευγμα: Να αλλάζει το σώμα των ανθρώπων!

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΓΑΖΙΑ: Ο «ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ» ΤΟΥ SURVIVOR ΤΑΪΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑ

Η παρουσιάστρια την υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, αποκαλύπτοντας πως το καινοτόμο πρόγραμμα της Ελένης ευθύνεται για την σιλουέτα της. Η ίδια το ακολουθεί πιστά τον τελευταίο καιρό και έχει μεγάλες αλλαγές ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ έχει αποκτήσει απίστευτη ενεργεία και ευεξία.

Φαίη Σκορδά Πέτρος: Αυτό είναι το Ε9 του Φιλιππίδη! Πριν σκάσει το σκάνδαλο!

Όπως τόνισε μάλιστα η Φαίη, χρησιμοποιεί και τα προϊόντα με την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη, τονίζοντας πως πρώτη φορά νιώθει να έχει αποτέλεσμα καθώς στο παρελθόν είχε δοκιμάσει αντίστοιχα προϊόντα χωρίς να δει αλλαγή.

Φαίη Σκορδά παιδιά: Τα αγόρια παίζουν με τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Η κουβέντα επικεντρώθηκε στο Fitlab, το μοναδικό ολιστικό κέντρο στην Ελλάδα, που προσφέρει το πρόγραμμα ολικής μεταμόρφωσης σώματος Total Body Make Over σε συνεργασία με ειδικούς υγείας, ενώ η Ελένη Πετρουλάκη εξήγησε πως ο λόγος που μιλά τώρα δημόσια γι αυτό είναι γιατί έχει πια στα «χέρια» της χιλιάδες αποτελέσματα! Γυναίκες και άνδρες που άλλαξαν το σωματότυπό τους.

ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ! ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΡΑΜ!!

Η ίδια η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε με τη σειρά της πως και η δική της εμφάνιση οφείλεται στο πρόγραμμα Total Body Make Over καθώς δεν ήταν εύκολο να επανέλθει μετά από κάθε γέννα.