Γιάννα Τερζή: Μετα τον γάμο τραγουδάει με τον πατέρα της Πασχάλη Τερζή

Γιάννα Τερζή: Μετα τον γάμο τραγουδάει με τον πατέρα της Πασχάλη Τερζή Μετά από 3 χρόνια αποχής από την ελληνική δισκογραφία ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει σε μια συνεργασία έκπληξη! Για πρώτη φορά συνεργάζεται με την κόρη του Γιάννα Τερζή και το αποτέλεσμα είναι μαγικό!

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ

Επιτέλους! Ένα τραγούδι γραμμένο για μένα και “Για σένα μόνο”! Περίμενα αυτή τη στιγμή από τότε που πρωτοτραγουδήσαμε μαζί…και τώρα ο μοιραζόμαστε και με όλο τον κόσμο! Έχω τεράστια χαρά!

Η ίδια η Γιάννα Τερζή υπογράφει τους στίχους όπως και την μουσική σε συνεργασία με τον Παντελή Λουπασάκη. Το τραγούδι θα μεταδοθεί από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και ΚύπροΑυτό αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο και μακάρι να επαληθευτεί.

Πασχάλης Τερζής: Η απόφαση να αποχωρίσει στο απόγειο της καριέρας του

Σαν είδηση όμως έχει την αύρα από αυτές που κάνουν τη διαφορά.

Και συνεχίζει το δελτίο:

«Για Σένα Μόνο»

Η μελωδική χροιά της Γιάννας Τερζή ενώνεται για πρώτη φορά δισκογραφικά με τη χαρισματική φωνή του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή, σε ένα μαγικό αποτέλεσμα: ένα δυναμικό και άκρως συγκινητικό τραγούδι με τίτλο «Για Σένα Μόνο».

Γιάννα Τερζή: «Το American Dream το έζησα σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν έφτασα σε αυτό που ήθελα»

Το μοναδικό αυτό ντουέτο είναι μια δημιουργία της ίδιας της Γιάννας τόσο στη μουσική (σε συνεργασία με τον Padé) όσο και στους στίχους.

Το single αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες την Παρασκευή 25/09, ενώ το official music video θα είναι διαθέσιμο στο YouTube channel της Γιάννας Τερζή τη Δευτέρα 28/09.