Hit enter after type your search item

Φαίη Σκορδά: Στέφεται ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του ΧΡΟΝΟΥ! Ο ΤΡΟΠΟΣ να…ΣΚΙΣΕΙ τον Λιάγκα σαν τηλεοπτικός ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ! Θα σας πούμε εμείς πιο είναι το θέμα: Δεν φταίει αυτά που της γράφουν ότι δεν μπορεί να κάνει ενημέρωση! Είναι το ότι ακόμα και αφού χώρισαν με τυον Γιώργο Λιάγκα, εκείνη έμεινε όχι μόνη της, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Είναι το ότι έμεινε πίσω να ηγείται μιας εκπομπής, φτιαγμένη αν όχι μόνο από τον Γιώργο Λιάγκα, στα μέτρα και στα πιστεύω του Γιώργου Λιάγκα!

Πως θα μπορούσε η Φαίη Σκορδά να πετύχει με τα …παπούτσια του π΄ρωην συζύγου της;. Πως θα επιβίωνε με το δικό του στιλ, τον δικό του τρόπο; Επειδή με την συνταγή του πέτυχαν, έκανε το λάθος να συνεχίσει την συνταγή του μόνη της.

 

Αυτό ήταν το λάθος!

 

Εκείνο που έπρεπε να κάνει η Φαίη Σκορδά, ήταν να διαμορφώσει μια καθαρά δική της π΄ροταση. Όχι να το κάνει αλλά ταυτόχρονα να έχειο μιξάρει και όλη την εκπομπή που έκανε με τον Γιώργο.

 

Υποθέτουμε πως κανείς δεν θα την το επέτρεπε, ούτε καν ο ίδιος της ο εαυτός. Διότι υπάρχει το αξίωμα πως συνταγή πετυχημένη, δεν την αλλάζεις. Όμως θα πρεπε ν’ αντικατασταθεί από το άλλο: “Just be yourself”!

 

Αν το κάνει φέτος, θα πετύχει, αν δεν είναι σε θέση όμως και ακούσει τους…ειδικούς που απλά έχουν ακίνδυνα την άποψη τους και όταν φύγει η Φαίη δεν θα φύγουν μαζί της, αλλά θα της χρεώσουν την αποτυχία, τότε θα κάνειο χειρότερα νούμερα από την Μαλέσκου!

 

Αυτά προ το παρόν…

Φαίη Σκορδά: Στέφεται ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του ΧΡΟΝΟΥ! Ο ΤΡΟΠΟΣ να...ΣΚΙΣΕΙ τον Λιάγκα σαν τηλεοπτικός ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ!

“Επειδή μάλλον κανείς δεν μνημονεύει από που ξεκίνησε και πως έφτασε να κάνει εκπομπή στο τότε Mega. Η ίδια θα γνωρίζει καλύετερα το κατά πόσο θα βρίσκονταν στο κανάλι εκείνο.
Αυτός ο γάμος συν την στρατηγική του Γιώργου Λιάγκα να κάνει κουτσομπολιό, έγινε η…αρχή της ξέφρενης επιτυχίας που χρεώθηκε φυσικάκαι πολύ σωστά και η Φαίη.

Με τα χρόνια, καθιερώθηκε στην τηλεοπτική συνείδηση. Τώρα, μία ακόμα φορά, μπορούμε να μαντέψουμε πόσο πολύ και πόσο εύκολα θα επαληθευθούν ξανά τα παραπάνω, εάν του χρόνου πάει στον Σκάι. Θα επιβεβαιώσει πως η Ιωάννα Μαλέσκου, χρειαζόταν να φύγει, εάν το θέμα ήταν τα νούμερα τηλεθέασης, επειδή η Φαίη Σκορδά εάν απαλλαγεί από την συνταγή του Γιώργου Λιάγκα που δεν μπορεί να υπηρετήσει επειδή απλά είναι δική του,, αν είναι ο εαυτός της, εκείνος που φαντάζεται πως θέλει να είναι τηλεοπτικά, τότε θα πετύχει απίστευτα. Και αυτό διότι θα είναι απόλυτα καθαρή και ξάστερη απέναντι τον ίδιο της τον εαυτό!…ξαναλέμε!

Ας έλεγαν και οι δύο δημοσίως τ’ αντίθετα. Παράπονα έκανε η Φαίη στα “κρυφά” έτσι, για να γνωρίζουν οι…δημοσιογράφοι όταν θα ρθει η ώρα να το…διαλύσουν. Αυτή την εμπειρία είχαμε εμεί τουλάχιστον!

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ στη Φαίη Σκορδά: Δεν ΠΡΟΛΑΒΕ ν' ΑΝΟΙΞΕΙ την ΠΟΡΤΑ κι ΕΒΑΛΑΝ ΑΛΛΗ ΞΑΝΘΙΑ στη θέση της!
ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ στη Φαίη Σκορδά: Δεν ΠΡΟΛΑΒΕ ν’ ΑΝΟΙΞΕΙ την ΠΟΡΤΑ κι ΕΒΑΛΑΝ ΑΛΛΗ ΞΑΝΘΙΑ στη θέση της!

Ήταν η συνεργασία με τον Αντ1, σαν τους συμβατικούς γάμους. Που διαιωνίζονται επειδή κάποιους σκοπούς εξυπηρετούν. Θα μοαιζαμε με …πρωινάδικο, αν υποθέταμε ποιοι είναι οι σκοποί αυτοί. Εκείνο που σίγουρα βλέπαμε έιναι ότι όχι απλά δεν υπήρχε έρωτας, αλλά μη σας πούμε και απέχθεια από την μεριά της παρουσιάστριας.

Από την μεριά του καναλιοπύ ως άνθωρποι που παρατηρούμε, βλέπαμε και λε΄γαμε συχνά πως δεν είναι δυνατόν με τέτοια απ΄ποδοση στην τηλεθέαση, οι σχέσεις των δύο να είναι ομαλές.

Σοκ και ΘΛΙΨΗ! Από ποια ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ η Φαίη Σκορδά!

Αντίθετα γράφαμε συχνά πως είναι απίστευτο το ότι ανανεώθηκε και πριν δυο χρόνια το συμβόλαιο της. Το αποδώσαμε στο ότι αυξήθηκαν τα κανάλια τα δυνατά, αυξήθηκα οι εκπομπές και μάλιστα οι πρωινές, αλλά δεν είχε προκύψει ακόμα κάποια παρουσιάστρια που να έχει χτίσει “σιγουριά”γύρω από το όνομα της.

Η Φαίη Σκορδά με χάλια νούμερα, ήταν το λαμπερό π΄ροσωπο που επί 15 χρόνια ίσως και παραπάνω κατάφερε να είναι στην καλύτερη ζώνη στα καλύτερα κανάλια.

Κατερίνα Καραβάτου: Ακολούθησε τον γιο της Αρίωνα στις δραστηριότητές του – Φωτογραφίες

Υποθέσαμε λοιπόν από το…μη χείρον βέλτιστο για τον Αντ1. Δεν θ’ άφηνε τη Φαίη να κάνει αλλού πρωινάδικο, γιατί, που ξέρεις, μπορεί να πήγαινε περίφημα αλλού!

 

Κάπως έτσι ανέχτηκαν ο ένα τον άλλο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν που δεν κρατήθηκαν να μην ακδηλωθούν. Άσε που η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα πέρυσι επιβεβαίωνε το ότι η Φαίη είχε αποτύχει παταγωδώς!

Μεγαλύτερη απόδειξη από την επιστροφή του Γιώργου δεν υπήρχε.
Η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Παρασκευής, την ομάδα της και τους τηλεθεατές, καθώς μετά από 10 χρόνια ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με το κανάλι του Ant1.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που μιλούν για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Από την άλλη πλευρά, όπως φαίνεται ο Γιώργος Λιάγκας θα παραμείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου, εκεί όπου θα αναλάβει μία ενημερωτική εκπομπή, χωρίς ψυχαγωγία.

 

[videopress nHvsZKQ5]

Στην εκπομπή αυτή προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του, ωστόσο έχει ακουστεί έντονα πως στο νέο του αυτό ξεκίνημα θα τον ακολουθήσει ο Τάσος Τεργιάκης.

Ποια παρουσιάστρια αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα;
Για την παρουσιάστρια που θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα έχουν -επίσης- ακουστεί πολλά ονόματα, από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέχρι την Ιωάννα Μαλέσκου.Κατερίνα Καραβάτου βιογραφηκό: η σχέση, το διαζύγιο, η εγκυμοσυνη, το ύψος, τα κιλά και η ηλικία

Ωστόσο σύμφωνα με το tv24, ένα νέο όνομα «έπεσε» στο τραπέζι. Φημολογείται πως η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία έριξε αυλαία με το «Τι Λες Τώρα» στο Mega την προηγούμενη εβδομάδα, έχει δρομολογήσει ένα νέο τηλεοπτικό βήμα.

Κατερίνα Καραβάτου

Η παρουσιάστρια ενδέχεται να βρεθεί από τον Σεπτέμβρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Η ίδια βέβαια δεν έχει μιλήσει για την πρόταση που έχει δεχθεί, αν και έχει αποκαλύψει πως έχει συζητήσει για πολλά και ωραία πράγματα για τη νέα

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :