Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Φαίη Σκορδά: Την ΚΑΙΕΙ το ΚΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ο Πάυλος Χαικάλης!!! (Δες το εδώ) Η εκδίκηση έχει πολλά επίπεδα και πολλές φορές, όταν μιλάς δημόσια πρέπει να θυμάσαι, να μην ξεχνάς τι γνωρίζει ο άλλος για σένα και τι υλικό μπορεί να βει που παρά το ότι είναι γνωστό εδώ και χρόνια, πλανάσαι αν νομίζεις πως δεν το βλέπουν ή το χουν ξεχάσει.

Όπως απέδειξε ο Παύλος Χαικάλης, ήταν σίγουρα ένας από εκείνουν που είχαν δει το περιβήτο βίντεο με τον Αγαμέμνωνα αλλά που δεν είχε κανέναν λόγο να το επικαλστεί όπως και όλοι οι άλλοι φανταζόμαστε. Όταν ΄’ομως η Φαίη Σκορδά, με δασκαλίστικο ύφος στον αέρα της εκπομπής της αποφάσισε να του κάνει μαθήματα καθωσπρεπισμού, ο ηθοποιός έδειξε πως είχε άποψη και ήταν έτοιμος να την εκφράσει.

Φαίη Σκορδά: Την ΚΑΙΕΙ το ΚΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ο Πάυλος Χαικάλης!!! (Δες το εδώ)
Φαίη Σκορδά: Την ΚΑΙΕΙ το ΚΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ο Πάυλος Χαικάλης!!! (Δες το εδώ)

Το ωραίο ήταν πως το λάθος ξεκίνησε από την Φαίη Σκορδά όταν πάνω στην διαφωνία που είχε μαζί του όπως και κείνος με όλα τα μέλη της εκπομπής πρωινό αντ1, άφησε υπονοούμενα πως θυμάται συνέντευξη του στο tv makedonia, την εποχή που απρουσίαζε εκπομπή. Αναφέροντας αυτό, έκανε δύο λάθη: Πρώτον ανέφερε το όνομα του μαζί με του Πέτρου Φιλιππίδη.

Άσχετα αν το έκανε με κακή πρόθεση ή τυχαία, όλοι εκείνη την στιγμή θυμηθήκαμε που και για ποιους λόγους βρίσκεται τώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης, άρα η αναφορά του δίπλα στο όνομα του Παύλου Χαικάλη αφήνει υπόνοιες πως κάπως, ταυτίζεται σαν χαρακτήρας με τον φυλακισμένο ηθοποιό.

Όμως όλοι νομίζουμε, γωρίζουμε πως ο Παύλος Χαικάλης ούτε γι αστείο έχει κατηγορηθεί για παρόμοια πράγματα, ούτε έχει φυσικά δικαστεί και ούτε έχει την παραμικρή σχέση με όσα φέρεται να έπραξε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Φάιη Σκορδά: ‘Αν μου δοθεί αυτή η ευκαιρία, ναι! Θέλω να πάρω σύνταξη από την πρωινή ζώνη!’

Το άλλο λάθος και πολύ σημαντικό της Φαίης Σκορδά ήταν να πετάξει στον αέρα πως έχει βίντεο αλλά δεν θέλει να το δέιξει. Μα είναι δυνατόν; Τι μπορεί να κρύβει τόσο τραγικό ένα βίντεο από μια πανελλαδική συνέντευξη που είδε όλη η Ελλάδα. Λες και ήταν κάποιο κρυφό βίντεο που δεν γνωρίζαμε.

Αυτά τα δύο δείχνουν πρόθεση να σπέιρεις εντυπώσεις οπότε πως να μην σκεφτούμε πως μπορεί ο Πάυλος Χαικάλης δικαιολογημένα να είχε εκραγεί πολύ νωρίτερα ακούγοντας να μιλούν για κείνον στις προηγούμενες εκπομπές που δεν ήταν παρόν;

Φάιη Σκορδά: Το ΑΤΥΧΗΜΑ στις ΔΙΑΚΟΠΕΣ το 2012 και οι πατερίτσες

Το μεγαλύτερο λάθος της Φαίης Σκορδά έχει να κάνει πως ξέχασε τι έχει ο άλλος να της…σούρει αν το θελήσει. Οπότε θα έπρεπε να μην ξεχνά τι έχει καταγράψει η δική της πορεία στην τηλεόραση όπως κια το ότι τίποτα δεν διαγράφεται. Ούτε οι πετυχημένες, ούτε η άτυχες στιγμές.

Μετά από την διαφωνία του λοιπόν και αφού η συζήτηση τελείωσε με τον Παύλοπ Χαικάλη να της υποδεικενύει να μην μιλά εκείνη για ευπρέπεια, επειδή δεν μπορεί να του μιλά εκείνη για ευπρέπεια, τι συνέβει; Ο ηθοποιός ανέβασε το βίνυτεο που υποθέτουμε πονά πολύ την Φαίη Σκορδά, κάτι που αμς έδειξε την επόμενη μέρα στην εκπομπή όπου έκανε μια πολύ εντυπωσιακή στροφή 180 μοιρών απέναντι στον ηθοποιό και φυσικά δεν τόλμησε ν’ αναφέρει ποια ήταν η ανάρτηση που έκανε και την αφορούσε!

ΝΟΚ ΑΟΥΤ! Ο Παύλος Χαικάλης ΘΥΜΗΣΕ στην Φαίη Σκορδά τον Αγαμέμνωνα!!!

Ήταν αυτή με τον Αγαμέμνωνα. Εκείνη η συνέντευξη που δεν περιγράφεται παρά μόνο …βλέπεται. Τότε μόνο θα καταλάβετε την…δυναμική που έχει αυτό το βίντεο και τον λόγο που δεν έχει ξεχαστεί ακόμα!

 

Διαβάστε ακόμα:“ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ” η Φαίη Σκορδά για τον ΒΙΝΤΕΟ της ΝΤΡΟΠΗΣ με τον Αγαμέμνωνα! Στροφή 180 μοιρών με τον τόνο της και τον τρόπο για τον οποίο μίλησε σήμερα για τον Παύλο Χαικάλη αφού εκείνος ανάρτησε βίντεο με την Φαίη Σκορδά και τον Αγαμέμνωνα μετά τις υποδείξεις της και το λογίδριο της περί ¨ευπρέπειας¨που δεν ανέχτηκε ο Παύλος Χαικάλης καλεσμένος στην εκπομπής της και γι αυτό αντέδρασε άμεσα με αποτέλεσμα να μην του απαντήσει ποτέ η Φαίη. Φυσικά οι…απέναντι εκπομπές το εκμεταλεύτηκαν και διαφήμισαν ακόμα περισσότερο την κίνηση του Παύλου Χαικάλη ν΄ανεβάσει το επίμαχο βίντεο…χτυπώντας έτσι ουσιαστικά την Φαίη Σκορδά!

Edit
Ο Χαικάλης ΤΟΡΠΙΛΙΣΕ την Φαίη Σκορδά: “Εσυ ειδικά ΦΑΙΗ μου για ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ μην μου μιλάς! Συνεννοηθήκαμε;”
Στο πρωινό αντ1 σήμερα τα…πήραν πολύ άγρια που ο Πάυλος Χαικάλης τους κατηγόρησε για ψευδές ρεπορτάζ αλλά προφανώς και για το ότι βρήκε…συμμάχους και μπόρεσε να συνεχίσει την…αντιδικία μέσω των άλλων εκπομπών.
Μέχρι που δικαιολόγησε το γιατί δεν είχε κόσμο η παράτσαση του Παύλου Χαικάλη. Προσπάθησε να δείξει άνετη αλλά ψέλλισε με…τρόμο το ότι ο Πάυλος Χαικάλης έκανε μια ανάρτηση στην οποια δεν δίνει σημασία. Μα γιατί; Τι είχε να ντραπεί;

Αφού κάνει που κάνει την αναφορά για να δείξει πως την έχουν ενημερώσει (μιας και το ξέρει όλη η Ελλάδα),…

 

…ταυτόχρονα, δεν αναφέρει τι είδους ανάρτηση ήταν αυτή που έκανε ο Παύλος Χαικάλης; Πως γίνεται; Κι όμως, γίνεται!

Ταυτόχρονα και εντελώς συμπτωματικά, ο γιώργος Λιάγκας είπε πως ο Παύλος Χαικάλης λέει ψέματα ο Βαγγέλης Περρής ανάλαβε να πάρει πάνω του το βάρος των λεγομένων του και να θυμίσει την περίπτωση που ο Παύλος Χαικάλης βγήκε μόνος του να ζητήσει συγνώμη από την κοπέλα που παρενόχλησε φλερτάρονατς την. Δηλαδή ο…πόλεμος συνεχίζεται, ο καθένας κάνει χρήση των όπλων του

Ας δούμε τι είπαν σήμερα οι συντελεστές του πρωινού αντ1 και μετά τι είπε ο Παύλος Χαικάλης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και την αναφορά τους για το περιβόητο βίντεο του Αγαμέμνωνα.

Με μία ατάκα του Πάυλου Χαικάλη η Φάιη Σκορδά, εκεί που έκανε κύρηγμα ευπρέπειας, απλά, δεν μίλησε ξανά και προτίμησε να κλείσει την σύνδεση!

Ο παύλος Χαικάλης της είπε “εσύ Φαίη, ειδικά εσύ για ευπρέπεια μην μιλάς” για να εισπράξει ένα μουδιασμένο χαμόγελο και σιωπή.

Κρίμα! Ο Παύλος Χαικάλης προσπάθεί να σταθεί στα πόδια του. Παίζεις με το ψωμί του. Δεν είναι αστείο! Δεν είναι καθόλου ρεπορτάζ αυτό.

Δεν κατηγορήται για τα εγκλήματα του Πέτρου Φιλιπίδη. Ο παύλος Χαικάλης, δεν κατηγορείται για κανένα έγκλημα βασικά και συ τι κάνεις; Χρησιμοποιείς την δύναμη της τηλεόρασης και δημιουργείς…κίνημα κατά του;

Επιλέγεις να δείξεις – με πλάνα που αμφισβητούνται από τον ίδιο – ότι ο κόσμος του γύρισε την πλάτη; Και επιμένεις κιόλας;
Δηλαδή, τιμωρείστε τον Παύλο Χαικάλη;

Το ίδιο συνέβει και με τον δικηγόρο που μήνυσε Την Φαίη Σκορδά, όταν την άκουσε να λέει στον αέρα, πως εκείνη δεν θα πήγαινε ποτέ να του δώσει υπόθεση διότι τον έκρινε απαράδεκτο για τα σχόλια του στο facebook.

Δηλαδή, Ρε φίλε, εντάξει! Ευτυχώς που δεν είναι δικαστής η Φαίη Σκορδά. Εδώ την δύναμη που έχει λόγω τηλεόρασης, την χρησιμοποιεί με τον τρόπο που βλέπουμε.
Το χει πιστέψει κιόλας!…

Ο Παύλος Χαϊκάλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τοποθετήθηκε στην εκπομπή για την έντονο καβγά που ξέσπασε πριν από λίγο ημέρες ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά.

«Εγώ λοιπόν έπρεπε να υπερασπιστώ που κυνηγιέμαι και κοροϊδεύομαι για το άντρας παλαιάς κοπής, να το αποδείξω… Σέβομαι το ότι ήταν μια γυναίκα.

Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι. Δεν πρέπει να απολογηθώ; Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά.
Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή. Η Φαίη γύρισε και μου έλεγε για το παλαιάς κοπής.

Για αυτό το ανέβασα για να εξηγήσω κάποια πράγματα» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Τι ασχολούμαι; Επί ενάμιση μήνα βρίζουν συνέχεια, μας γλωσσοτρώνε με την δουλειά, βρίζουν…η πασιονάρια του Me Too ξαφνικά μου κουνά το δάχτυλο» πρόσθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης.\

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :