<

Φαίη Σκορδά ύψος κιλά: «Ήμαρτον! Σε παρακαλώ δε σε θέλω πιο αδύνατη»! Comments Off on Φαίη Σκορδά ύψος κιλά: «Ήμαρτον! Σε παρακαλώ δε σε θέλω πιο αδύνατη»!

Φαίη Σκορδά ύψος κιλά: «Ήμαρτον! Σε παρακαλώ δε σε θέλω πιο αδύνατη»! Comments Off on Φαίη Σκορδά ύψος κιλά: «Ήμαρτον! Σε παρακαλώ δε σε θέλω πιο αδύνατη»!

Φαίη Σκορδά ύψος κιλά: «Ήμαρτον! Σε παρακαλώ δε σε θέλω πιο αδύνατη»! Η Φαίη Σκορδά για ακόμα μια φορά κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της με την εμφάνιση και τις απολαυστικές της ατάκες στο “πρωινό”.
Άραγε η Φαίη Σκορδά περιμένει το τρίτο της παιδί και πόσο πια θα αδυνατίσει; Τελικά η παρουσιάστρια είναι πιο ψηλή από τον Αλέξη Κούγια;

Η Λίτσα Πατέρα από την πρεμιέρα της εκπομπής μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να μιλάει για το 5 μέλος της οικογένειας της Φαίης και του Γιώργου.

Καραβάτου, Μαλέσκου, Μενεγάκη, Πατέρα, Σκορδά, Λιάγκας, Μπάρκα στο στόχαστρο της…

Η αστρολόγος και σήμερα αποκάλυψε πως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2016 βλέπει να έρχεται άλλο ένα μωράκι για το Γιώργο και τη Φαίη.

Πως αντέδρασε η παρουσιάστρια;

Για ακόμα μια μέρα η Φαίη έλαμπε στην εκπομπή. Η παρουσιάστρια φορούσε ένα παντελόνι, που την έδειχνε πιο αδύνατη από ποτέ.

Αυτό στάθηκε αφορμή για τον διαιτολόγο, Κωνσταντίνο Ξένο, να της κάνει παρατήρηση για το πόσο έχει αδυνατήσει: «Ήμαρτον! Σε παρακαλώ δε σε θέλω πιο αδύνατη»!

Η Φαίη του απάντησε πως είναι στα κανονικά της κιλά και τότε πέταξε τη σπόντα της στον άντρα της, Γιώργο Λιάγκα, που έχει πάρει κιλάκια!

Φαίη Σκορδά Πέτρος: Αυτό είναι το Ε9 του Φιλιππίδη! Πριν σκάσει το σκάνδαλο!

Και αφού λύσαμε το θέμα με τα κιλά της Φαίης ήρθε η ώρα να λύσουμε και το θέμα με το ύψος της. Είναι τελικά η Φαίη πιο ψηλή από τον Αλέξη Κούγια;

Η Φαίη Σκορδά έκανε τη σύγκριση. «Εγώ είμαι 1.74 και είναι λίγο πιο ψηλός από μένα», είπε η παρουσιάστρια και έμειναν όλοι έκπληκτοι. Κανείς δεν πίστευε ότι η Φαίη έχει ύψος κάτω από 1.75.

Previous ArticleNext Article

Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!! Comments Off on Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!!

Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!!

Ντόρα Μπακογιάννη: ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ για την ΖΩΗ της!!! Τι ξαφνικό – όπως δυστυχώς συμβαίνει τόσο συχνά πια – προέκυψε για την Ντόρα Μπακογιάννη. Η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας την περιπέτεια της με τον μεγάλο εχθρό!!! Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​

 

Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν.​
Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται.​

 

Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.​

 

Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου.​

Νικολέττα Ράλλη βιογραφικό: Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή και οι σπουδές

Στους άλλους 499, ένα έχω να πω: αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις.

​Παράλληλα. Ταυτόχρονα.​

 

Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα.​

 

Δεν είναι κάτι παραπάνω.​ Δεν θα λιποψυχήσουμε.​ Δεν θ’ αλλάξουμε.​
Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια.​

 

Δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται.​

Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον.​

Βίκυ Καγιά βιογραφικό: Το ύψος, τα κιλά, η ηλικία, η καταγωγή και οι σπουδές