Φώτης Καφαράκης βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Είναι απόφοιτος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και έχει παρακολουθήσει ως υπότροφος πρόγραμμα ερευνητικής δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia.

Πληροφορίες
Δουλειά

Δουλεύει στην εταιρεία ΕΡΤ
Αθήνα, Ελλάδα

Δούλεψε στην εταιρεία Alpha TV
2018 – 7 Ιουλίου 2019

Δούλεψε στην εταιρεία ANT1
1991 – 2006
Πανεπιστήμιο

Σπούδασε Μεσα Μαζικης Επικοινωνιας στο Εθνικο και Καποδιστριακο Πανεπιστημιο Αθηνων

Ποιος είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ

Ο Φώτης Καφαράκης εργάζεται επί τρεις δεκαετίες στην ΕΡΤ και έχει υπηρετήσει την Ενημέρωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από θέσεις ευθύνης, όπως αυτές του υπεύθυνου παραγωγής δελτίων Ειδήσεων, του προϊσταμένου ρεπορτάζ και του Διευθυντή Ενημερωτικών Εκπομπών. Είναι δημιουργός πολλών εκπομπών και ντοκιμαντέρ δημοσιογραφικής έρευνας της EΡΤ.

Καλείται σε προανάκριση ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης

Ενώπιον της πταισματοδίκη Αθηνών, και συγκεκριμένα του 30ού Προανακριτικού Τμήματος, καλείται για «παροχή εξηγήσεων» ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Φώτης Καφαράκης με κλήση από τις 8 Μαρτίου 2022. Αν και η ημερομηνία ταιριάζει με το ντροπιαστικό φιάσκο του ανταποκριτή-μαϊμού δήθεν από τη Μόσχα, που μαζί με την ΕΡΤ κορόιδευαν το πανελλήνιο, από τη Νομική Υπηρεσία της ΕΡΤ διαβεβαιώνουν ότι η κλήση δεν αφορά αυτό το ζήτημα, όπως υποθέσαμε εμείς.

Τι μπορεί να θέλει λοιπόν ο πταισματοδίκης από τον γενικό διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ; Για ποιον λόγο διενεργεί προανάκριση; Υπάρχει προσφυγή ιδιώτη ή λειτούργησε αυτεπαγγέλτως; Και κυρίως, για ποιον λόγο η ΕΡΤ σπεύδει να εξασφαλίσει επίκουρη καθηγήτρια του Ποινικού Δικαίου για να χειριστεί την ποινική του υπόθεση; Με αμοιβή που αγγίζει τις 3.000 ευρώ για… Ειρηνοδικείο;

Έχει ανάγκη ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης από τόσο ισχυρή νομική παράσταση απέναντι στην πταισματοδίκη; Ποιο είναι το παράπτωμα για το οποίο καλείται;

ΕΣΗΕΑ: Διέγραψε διευθυντή και στελέχη της ΕΡΤ για το φιάσκο του ανταποκριτή «φάντασμα» στη Μόσχα!

«Εκτός» Κωνσταντίνος Ζούλας, Φώτης Καφαράκης και Γιάννης ΤρουπήςΤο μέγα φιάσκο με τον «ανταποκριτή» φάντασμα της ΕΡΤ στη Μόσχα, θεωρήθηκε από την ΕΣΗΕΑ ότι εξαπατά τους τηλεθεατές, ενώ παράλληλα δημιουργεί μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του διευθυντή της ΕΡΤ και πρώην διευθυντή του Γραφείο Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου Ζούλα, και των επικεφαλής ενημέρωσης της ΕΡΤ, Φώτη Καφαράκη (Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης), Γιάννη Τρουπή (Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών) και Άννας Παπασωτηρίου (υπεύθυνη τμήματος εξωτερικών ειδήσεων EΡΤ) για την υπόθεση με τον ανταποκριτή «φάντασμα» στη Μόσχα, Αχιλλέα Πατσούκα, ο οποίος έκανε την ανταπόκριση από την Κυψέλη, με την δημόσια τηλεόραση να τον παρουσιάζει ότι βρίσκεται στη Μόσχα.

Βαγγέλης Φυλακτάκης βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Νίκος Κοκλώνης βιογραφικό με διαφορετική έναρξη! Η ηλικία και πως εκανε ΧΡΗΜΑΤΑ

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :