freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Για γερά νεύρα! Η ΙΣΤΟΡΙΑ πίσω από την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕ την Δέσποινα Βανδή Πως ξεκίνησε όμως αυτή η πρωτότυπη ιστορία; Η Δέσποινα Βανδή – σύμφωνα με όσα είπε η ίδια αργότερα – έλαβε από τους υπέυθυνους του περιοδικού την διαβεβαίωση, πως θα την προσέξουν στην φωτογράφηση, λόγω του ότι δεν είχε χάσει ακόμα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, ήταν πέρα ως πέρα ειλικρινείς, αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να μαντέψει την εκ των έσω…προδοσία.  Μοναδικές, και απρόσμενες προεκτάσεις πήρε μια παλιά ιστορία που στοιχειώνει ακόμα την πανέμορφη τραγουδίστρια!

Για γερά νεύρα! Η ΙΣΤΟΡΙΑ πίσω από την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕ την Δέσποινα Βανδή Οι …εγγυήσεις τότε, πριν πολλά χρόνια για να δεχτεί να φωτογραφηθεί για εξώφυλλο μηνιαίου περιοδικού είχαν …τραγική εξέλιξη. Το κακό είναι πως πολλά χρόνια μετά αυτό το…σκάνδαλο μηνμονεύεται στην Γαλλία ακόμα και στα πλαίσια νόμου που θεσπίστηκε για την περίπτωση της…

Το ΦΥΣΑΕΙ και ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ η Δέσποινα Βανδή! Την ΞΕΦΩΝΗΣΑΝ σε ολη την Γαλλία!!!

Σπίτι Δέσποινας Βανδή: Σε ποια περιοχή μένει!

 

Ένας υπάλληλος που είχε πρόσβαση και που μπορεί να μην ανήκε καν στο περιοδικό αλλά στην ομάδα φωτογράφισης, διέρρευσε το υλικό από την επίμαχη λήψη που συζητιέται ακόμα και σήμερα, όχι μόνο από την ίδια που δεν μπορεί να την ξεχάσει προφανώ, αλλά από τους …μετρ του είδους, Γάλλου συναδέλφους.

Δέσποινα Βανδή! Αυτός ειναι ο ΑΔΕΡΦΟΣ της και η κουνιάδα της

Το φυσάει ακόμα και δεν κρυώνει η πανέμορφη τραγουδίστρια η οποία ποτέ, μα ποτέ, δεν θα μπορούσε να προβλέψει τόσο…τραγική εξέλιξη στα επιτέυγματα της. Τόση κακοτυχία από μια απλή φωτογράφιση που ξεκίνησε ως ευννοούμενη στα μεγάλου εκδοτικού οργανισμού ο οποίος απολύτως ορθά την είχε στα ώπα – ώπα αφού ήταν το νούμερα ένα αστέρι μας.

Δέσποινα Βανδή

Οι Γάλλοι την έχουν ως κακό περιστατικό ρετούς, που δεν πρέπει να γίνεται και εξηγούν τους λόγους στους…μαθητευόμενους τους!

Η ίδια βέβαια είπε – και την πιστεύουμε – πως η λήψη εκείνη που την έδιεχνε ανθρώπινη και παμνέμορφη έγινε λίγο μετά την εγκυμοσύνη της. Τώρα, γιατί αποφάσισε να φωτογραφηθεί με στάμμα, μαγιό μπικίνι και σκυμένη, – δηλαδή τίποτα που να πλησιάζει μια λογική την οποία μπορεί ο ανανγώστης να καταλάβει, είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο! Θυμάσαι τη φωτογράφιση που είχε κάνει η Δέσποινα Βανδή για το Nitro πριν από μερικά χρόνια και το σκάνδαλο που είχε δημιουργηθεί όταν είχαν κυκλοφορήσει οι αρετουσάριστες φωτογραφίες;  Θα σοκαρίστηκε τόσο όσο ποτέ! Να γίνει γνωστή στη Γαλλία η Δέσποινα Βανδή σε σπουδαστές με τρόπο που να την δηλώνει παράδειγμα προς αποφυγή, δεν θα το περίμενε ποτέ, ειδικά τόσα χρόνια μετά από την διαρροή από κάποιον εργαζόμενο στο περιοδικό που την φωτογράφισε και έδωσε στην δημοσιότητα την αληθινή Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή nitro φωτογράφιση
Δέσποινα Βανδή nitro φωτογράφιση

ΣΟΚ! ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ: ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!!!

Ε, λοιπόν αυτή η φωτογράφιση έγινε… θέμα στη Γαλλία! Όλα ξεκίνησαν από ένα νέο νόμο που θέλουν να περάσουν οι Γάλλοι, όπου όλες οι φωτογραφίες που έχουν υποστεί επεξεργασία θα έχουν την ένδειξη «ρετουσαρισμένες». Το σκεπτικό αυτού του νόμου είναι ότι οι υπερβολικά αδυνατισμένες εικόνες των μοντέλων που φωτογραφίζονται στα περιοδικά μόδας, δημιουργούν λανθασμένα πρότυπα ομορφιάς και επηρεάζουν αρνητικά τα νέα κορίτσια!

Δέσποινα Βανδή για Γιάννη Πάριο: “Λέγονταν διάφορα όταν δουλεύαμε μαζί και…”

Κάτι που ασφαλώς έχει βάση, γιατί πολλά κορίτσια καταφεύγουν σε επικίνδυνες δίαιτες φιλοδοξώντας να αποκτήσουν τις αναλογίες των μοντέλων που βλέπουν στις φωτογραφίσεις των περιοδικών. Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που θέλουν να βάλουν μία τάξη και μάλιστα τα έντυπα που δεν θα συμμορφωθούν με το νόμο, θα πληρώνουν τσουχτερά πρόστιμα!

Η μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη της Δέσποινας Βανδή για το ντουέτο της με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Που κολλάει εδώ η Δέσποινα Βανδή; Ανάμεσα στις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες των μοντέλων που χρησιμοποιήθηκαν στο δημοσίευμα για αυτόν τον νόμο, υπήρχε και η δική της φωτογραφία από το εξώφυλλο του Nitro με την κανονική και τη ρετουσαρισμένη λήψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Γαλλία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι πάνω σε αυτά τα θέματα και μάλιστα ήθελαν να περάσουν και άλλον νόμο που να απαγορεύει να κυκλοφορεί το νούμερο μηδέν στα ρούχα που είναι αυτό που θέλουν οι μεγάλοι οίκοι να φορούν τα μοντέλα που κάνουν πασαρέλα!

Για το εξώφυλλο που είχε κάνει στο Nitro, το οποίο και χρησιμοποιήθηκε στην καμπάνια για τον νόμο που απαγορεύει το photoshop μίλησε στο Πρω1νό η Δέσποινα Βανδή.

Συγκεκριμένα, η Βανδή αναφέρθηκε στο υπερβολικό photoshop που είχε γίνει στην φωτογραφία το 2007, το οποίο και επανέφεραν στο προσκήνιο τώρα οι Γάλλοι.

ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΒΑΝΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ: “Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ”

«Με το ρετούς κι εγώ έχω ένα θέμα, όσον αφορά την υπερβολή. Έχω φτάσει στο σημείο να λέω μαλακώστε κάποια πράγματα, αλλά μην σβήνετε εντελώς τις ρυτίδες, δεν είμαι πια 20, ούτε 30, είναι τόσο αφόρητο το ψέμα, που δεν κάνει καλό στην ψυχολογία μας, αν είναι τόσο πλαστικό. Είχα μόλις γεννήσει 40 μέρες τον Γιώργη μου, και μου ζήτησε ο Κωστόπουλος το πρώτο εξώφυλλο. Θεωρώ ότι δεν ήταν τόσο τραγικά μεγάλες οι αλλαγές, του είχα πει να με προσέξει λίγο, γιατί δεν είχα επανέλθει!», είπε μεταξύ άλλων.

Η τραγουδίστρια μάλιστα θέλησε να κάνει και ένα αστειάκι πριν απαντήσει στην δημοσιογράφο, λέγοντας χιουμοριστικά «Να υποθέσω εκεί δεν έχουν ντόπιες σταρ που να κάνουν τα… ρετουσάκια τους».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :