Γιάννης Βασιλείου,Γιάννης Βασιλείου βιογραφικό,Γιάννης Βασιλείου σχέση, Γιάννης Βασιλείου ηλικία, Γιάννης Βασιλείου ύψος, Γιάννης Βασιλείου καταγωγή, Γιάννης Βασιλείου σπουδές

Γιάννης Βασιλείου βιογραφικό! Η σχέση, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές

Γιάννης Βασιλείου βιογραφικό! Η σχέση, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές Ο Γιάννης Βασιλείου (Σαλαμίνα, 1 Ιανουαρίου 1950[1]) είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής. Κυκλοφόρησε περίπου δύο δεκάδες ολοκληρωμένους δίσκους, κυρίως στην Alpha Records.[2] Δέκα από τα άλμπουμ του ήταν πιστοποιημένα χρυσά και ένα πλατινένιο.[3] Ο γιος του, Γιώργος Αλκαίος, είναι επίσης επιτυχημένος τραγουδιστής.[4]

Δισκογραφία
1980 – Ακόμα τη θυμάμαι
1983 – Σ’ αγαπώ καταλαβαίνεις
1984 – Με όλα τα χαρίσματα
1988 – Παραισθήσεις +1
1990 – Σαν να μην έφυγες ποτέ
1991 – Μια Βραδιά για Κέφι και Χορό
1991 – Φήμες
1992 – Όλα θα στα Μάθω


1993 – Τη Λένε Λόλα
1994 – Έξαψη
1995 – Μαντήλι
1996 – Γιατί Μαλώνουμε
1997 – Να πας Κορίτσι μου
1998 – Λέει Λέει
1998 – Το Κάτι Άλλο
1999 – Είσαι Μωρό
1999 – Ούτε Ένα Βλέμμα


2000 – Είπα
2001 – Απόφαση Ζωής
2002 – Οι Χρυσές Επιτυχίες
2003 – Χαλάλι σου
2004 – Live
2005 – Με Καις με Καις
2006 – Το Καλύτερο Παιδί
2008 – Χωρίς Εσένα
2009 – Σπάστα όλα
2011 – Με Αγάπη
2013 – Παίξε Μπάλα


Single
2013 – Δεν Μπορώ Να Σε Ξεχάσω
2014 – Γούστα
2014 – Ψεματάκια
2017 – Άλλον Αγαπάει
2017 – Θα Με Θυμάσαι
2018 – Έχω Σουξέ Μεγάλο
2019 – Μεθάω με έρωτα
2020 – Όλα στον αέρα
2021 – Μάγισσα
2021 – Πρέπει Να Αλλάξω Ουρανό
2022 – Τικ Τοκ
2022 – Μην Τον Πειράζεις Τον Τρελό
2023 – Παίξε Με Κι Άλλο

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του τραγουδιστή των επιτυχιών Γιάννη Βασιλείου με γενικό τίτλο «Έχουμε επέτειο»

Πρόκειται για ένα σύγχρονο τσιφτετέλι σε στίχους και μουσική Δημήτρη Τσιανάκα ενώ η ενορχήστρωση είναι του γνωστού μαέστρου Τάσου Λυμπέρη.

Με περισσότερες από 35 δισκογραφικές δουλειές, 10 χρυσούς και δύο πλατινένιους με τα διαχρονικά “Μπες μες το καμπριολέ” και “Έξαψη” ο Γιάννης Βασιλείου ξέρει τον τρόπο να κάνει ένα τραγούδι επιτυχία!

Αυτή την φορά τον απολαμβάνουμε σε ένα τσιφτετέλι σε δρόμους γνωστούς του Γιάννη Βασιλείου που χρόνια τώρα έχει καθιερώσει στην Ελληνική μουσική σκηνή. Ένα τραγούδι που μιλάει για χωρισμό, ενώ αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή της παρουσιάστριας Άριας Δαμουλάκη στο videoclip που συνοδεύει το τραγούδι, σε σκηνοθεσία Mike Digicam.

Κυκλοφορεί από την Real Music Greece σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και στο επίσημο κανάλι της Real Music Greece στο Youtube.

«Έχουμε επέτειο» λοιπόν και καλή σας ακρόαση!

Γιάννης Βασιλείου,Γιάννης Βασιλείου βιογραφικό,Γιάννης Βασιλείου σχέση, Γιάννης Βασιλείου ηλικία, Γιάννης Βασιλείου ύψος, Γιάννης Βασιλείου καταγωγή, Γιάννης Βασιλείου σπουδές
Γιάννης Βασιλείου βιογραφικό! Η σχέση, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές 5
436482746 1215815526415275 2828618838478681378 n
Γιάννης Βασιλείου βιογραφικό! Η σχέση, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές 6
441199299 1231117124885115 6718117415737922395 n
Γιάννης Βασιλείου βιογραφικό! Η σχέση, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές 7

Αλκαράθ βιογραφικό! Η σχέση, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!