Λελέ Γκόφα-Στέλιος Ρόκκος: Βιογραφικό ύψος ηλικία και τα 14 ΧΡΟΝΙΑ κοινής πορείας! 4

Λελέ Γκόφα-Στέλιος Ρόκκος: Βιογραφικό ύψος ηλικία και τα 14 ΧΡΟΝΙΑ κοινής πορείας!

Λελέ Γκόφα-Στέλιος Ρόκκος: Βιογραφικό ύψος ηλικία και τα 10 ΧΡΟΝΙΑ κοινής πορείας! Ο Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα γνωρίστηκαν σε μια συναυλία το 2010 και αυτό ήταν αρκετό για το αγαπημένο ζευγάρι να είναι από τότε μαζί. Ενώ τον Δεκέμβριο του 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, τη Λήμνο σε έναν κλειστό γάμο και μακριά από την δημοσιότητα ενώ καλεσμένοι ήταν στενοί φίλοι και τα τέσσερα παιδιά του Στέλιου.

Η Λελέ έκτοτε είναι πάντα στο πλευρό του τραγουδιστή ενώ έχει εργαστεί και στα κέντρα στα οποία εμφανιζόταν ο τραγουδιστής. Ενώ είναι παρών και στις συναυλίες του.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με το brand ξυλουργικής «ROCKWOOD by Stelios Rokkos», που έχει δημιουργήσει ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Στέλιος Ρόκκος είχε δηλώσει για την γνωριμία του με την Λελέ Γκόφα «Όταν την είδα ανάμεσα στο κοινό την ξεχώρισα, καθόταν αρκετά μπροστά, αλλά είχε και εκείνη ένα ύφος που με κοίταγε…

Λελέ Γκόφα-Στέλιος Ρόκκος: Βιογραφικό ύψος ηλικία και τα 14 ΧΡΟΝΙΑ κοινής πορείας! 4
Λελέ Γκόφα-Στέλιος Ρόκκος: Βιογραφικό ύψος ηλικία και τα 14 ΧΡΟΝΙΑ κοινής πορείας! 8

Εγώ εντυπωσιάστηκα με το πόσο όμορφη ήταν που με το που τελείωσε η συναυλία είπα τον υπεύθυνο να μου τη φέρει να την γνωρίσω. Και μου φέρνει μια άλλη, την Λελέ. Εγώ όμως ήθελα την άλλη που καθόταν δίπλα της»

Ο Στέλιος Ρόκκος είχε παραχωρήσει συνέντευξή στην εκπομπή «Happy Day» και είχε μιλήσει για τη ζωή στη Λήμνο μαζί με την γυναίκα της ζωής του.

«Το σπίτι μου είναι ο επίγειος παράδεισος που έχω ονειρευτεί εγώ. Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος που κάνω αυτή τη ζωή γιατί αρχίζω να μαθαίνω να ζω με πολύ λίγα και σημαντικά πράγματα. Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο χωράφι, μου αρέσει πολύ»

Το βιογραφικό του τραγουδιστή: Ο Στέλιος Ρόκκος (Καλλιόπη Λήμνου, 11 Φεβρουαρίου 1965) είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός.

Λελέ Γκόφα-Στέλιος Ρόκκος: Βιογραφικό ύψος ηλικία και τα 14 ΧΡΟΝΙΑ κοινής πορείας! 2
Λελέ Γκόφα-Στέλιος Ρόκκος: Βιογραφικό ύψος ηλικία και τα 14 ΧΡΟΝΙΑ κοινής πορείας! 9

Γεννήθηκε το 1965 στην Καλλιόπη της Λήμνου. Έχει τρία αδέρφια. Ξεκίνησε να τραγουδά και να παίζει κιθάρα επαγγελματικά στη Λήμνο το 1984 και από το 1988 εκτός Λήμνου. Από τότε έχει κυκλοφορήσει πάνω από 18 άλμπουμ, τα περισσότερα από τα οποία γνώρισαν εμπορική επιτυχία. Απο το 2014 ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum.

Το μεγαλύτερο μέρος των τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει είναι σε δικούς του στίχους και μουσική.

Στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Βασίλης Καρράς, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Σάκης Ρουβάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Βαρδής, ο Νίκος Κουρκούλης, η Σοφία Αρβανίτη, η Πέγκυ Ζήνα, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Έλενα Παπαρίζου, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιάννης Καψάλης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Λένα Ζευγαρά κ.ά.

Λελέ Γκόφα-Στέλιος Ρόκκος: Βιογραφικό ύψος ηλικία και τα 14 ΧΡΟΝΙΑ κοινής πορείας!
Λελέ Γκόφα-Στέλιος Ρόκκος: Βιογραφικό ύψος ηλικία και τα 14 ΧΡΟΝΙΑ κοινής πορείας! 10

Επίσης το 2002 μοιράστηκε τη σκηνή με τον διεθνούς φήμης συνθέτη Γκόραν Μπρέγκοβιτς σε κοινές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από το 2008 μέχρι το 2022 ο Στέλιος, συνεργάστηκε στις εμφανίσεις του, με το μεγάλο του γιο του, τον Δημήτρη Ρόκκο, στην κιθάρα.

Λελέ Γκόφα-Στέλιος Ρόκκος: Βιογραφικό ύψος ηλικία και τα 14 ΧΡΟΝΙΑ κοινής πορείας! 7
Λελέ Γκόφα-Στέλιος Ρόκκος: Βιογραφικό ύψος ηλικία και τα 14 ΧΡΟΝΙΑ κοινής πορείας! 11

Δικά του τραγούδια έχουν συμπεριλάβει σε προσωπικά τους άλμπουμ οι: Σάκης Ρουβάς, Νίκος Νομικός, Σταμάτης Γονίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Πέγκυ Ζήνα, Βλάσσης Μπονάτσος, Λιζέττα Νικολάου, Γιάννης Κότσιρας, Σπύρος Παπαδήμας, Κώστας Μαρτάκης κ.ά.

Ο θάνατος του αδερφού του Νίκου Ρόκκου!

Ο Στέλιος Ρόκκος περιέγραψε τη δυσκολία που είχε η Λελέ Γκόφα να αποδεχτεί τον θάνατο του αδελφού του, στον οποίο είχε ιδιαίτερα αδυναμία: «Με τον Νίκο προσπαθούσα πιο πολύ εγώ από τη Λελέ, γιατί με τον Νίκο τη Λελέ τη”χάσαμε”, εννοώ ότι ακόμα όποτε το θυμάμαι – καταρχάς, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει καλά ακόμα – η Λελέ δεν έχει ακόμα πάει στο καφενεδάκι του Νίκου, εγώ πήγα μια μέρα.

Λελέ Γκόφα-Στέλιος Ρόκκος: Βιογραφικό ύψος ηλικία και τα 14 ΧΡΟΝΙΑ κοινής πορείας! 8
Λελέ Γκόφα-Στέλιος Ρόκκος: Βιογραφικό ύψος ηλικία και τα 14 ΧΡΟΝΙΑ κοινής πορείας! 12

Εκεί δουλεύει τώρα ο γιος του, ο Δημήτρης, και κάθισα έφαγα. Η ζωή συνεχίζεται. Δηλαδή, πρέπει να πάρεις μια απόφαση, ή συνεχίζεις, ή δεν συνεχίζεις. Η Λελέ σε αυτό το θέμα δεν έχει συνεχίσει. Του είχε πολλή αδυναμία. Τη Λελέ εκεί την “έχασα”».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον τρόπο που το διαχειρίζεται η μητέρα του: «Η μαμά μου μια χαρά είναι, δεν μπορεί να πονέσει άλλο, δεν νιώθει πόνο, αυτό καταλαβαίνω πια από τη μάνα μου, έχει χάσει δυο παιδιά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Και παιδιά που ήμασταν μια γροθιά, οικογένεια τώρα απίστευτη».

Επιπλέον, ρωτήθηκε σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του, Βάσω, για την οποία είπε: «Μου είχαν πει κάτι ότι είχαν κάποια οικονομικής φύσεως προβλήματα. Αυτό.

Λελέ Γκόφα-Στέλιος Ρόκκος: Βιογραφικό ύψος ηλικία και τα 14 ΧΡΟΝΙΑ κοινής πορείας! 9
Λελέ Γκόφα-Στέλιος Ρόκκος: Βιογραφικό ύψος ηλικία και τα 14 ΧΡΟΝΙΑ κοινής πορείας! 13

Είναι πολύ μακριά από τη δική μου σφαίρα, όλα αυτά. Η αδελφή μου ας πάρει ό, τι θέλει. Εγώ είμαι έτσι με τους ανθρώπους μου και με τους φίλους μου».

Τέλος, έδωσε την απάντησή του στο ενδεχόμενο μιας ταξιωτικής εκπομπής: «Η εκπομπή μου θα ξεκίναγε πολύ πριν το Πάσχα. Είναι τελειωμένο να γίνει, φέτος δεν θα προλαβαίναμε με τίποτα γιατί κλείστηκε πολύ αργά η συμφωνία για να γίνει. Θα γίνει με τη Λελέ, με μηχανές και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το κουβέντιασα, που τα ξέρει πάρα πολύ καλά».

Σημειώνεται ότι, ο αδελφός του γνωστού τραγουδιστή και συνθέτη Στέλιου Ρόκκου, Νίκος, πνίγηκε κατά τη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος στη Λήμνο, στις 30 Δεκεμβρίου του 2023.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!