Γιώργος Λιάγκας: Εξαφάνισε τη νεα σύντροφο του!

Γιώργος Λιάγκας: Εξαφάνισε τη νεα σύντροφο του! Απο το 2020 έχει ο Γιώργος Λιάγκας να φωτογραφιθεί με την νέα σχέση του

‘Χαστούκια’ στον αέρα Γιώργος Λιάγκας σε Σκορδά: ”Ασε με ρε Φαίη να μιλήσω και ΕΓΩ ΛΙΓΟ”

Απαθανατίστηκε με νέα συνοδό στα Κουφονήσια.

Μια αποκάλυψη έκανε η Ναταλί Κάκκαβα για τη φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, δεν είναι πια μόνος.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα απαθανατίστηκε με νέα συνοδό στα Κουφονήσια, χωρίς βέβαια να γίνεται γνωστό το όνομά της. Το πρωί της Πέμπτης (14 Αυγούστου), η Ναταλί Κάκκαβα έκανε μια αποκάλυψη για το ταξίδι που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο νησί της Σκιάθου και τη φημολογούμενη σύντροφό του. «Να πω και εγώ ένα αποκλειστικό τώρα που άκουσα το όνομα, Γιώργος; Γιατί έχω και εγώ τους δικούς μου παπαράτσι».

«Θα σκοτωθείτε; Μην τσακώνεστε, εντάξει…» σε Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.

«Θα σας πω για τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν είναι με τη νέα του φημολογούμενη σύντροφο στη Σκιάθο. Είναι με τον Θέμη Γεωργαντά και μια πολύ γνωστή μακιγιέζ. Με την Γωγώ Νικηφοράκη. Τι έγινε βρε Γιώργο; Μας έχεις μπερδέψει. Εθεάθη χθες να συντρώγει με τον Θέμη Γεωργαντά και την Γωγώ Νικηφοράκη, χωρίς τη νέα του φημολογούμενη σύντροφο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα.

Συγκλονιστικό! ΔΙΩΧΝΟΥΝ τη Φαίη Σκορδά! ΣΥΖΥΤΟΥΝ κρυφά με άλλη στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα!

Από την άλλη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας τότε συμπλήρωσε το εξής: «Παιδιά συγγνώμη, μπορεί να τρώει με τον Θέμη και μπορεί η σύντροφος να είχε μια διάρροια και να έμεινε στο δωμάτιο. Δεν ξέρεις. Μπορεί να είναι μαζί και να μην εμφανίζονται. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι ή όχι μαζί. Μπορεί να είναι, μπορεί να μην είναι. Εμείς πάντως οι δικοί μας παπαράσι τους είδαν να συντρώγουν τον Θέμη, την Γωγώ, και τον Γιώργο Λιάγκα. Η Γωγώ Νικηφοράκη είναι μάλιστα η μακιγιέζ της Φαίης Σκορδά».