Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Φαίη Σκορδά: ”Έπαθα σοκ. Πες μου αλήθεια” Αφροδίτη Λατινοπούλου, το πρωί της Τετάρτης, πέρασε την πόρτα της εκπομπής «Πρωινό» προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με τα όσα ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Συγκλονιστικό! ΔΙΩΧΝΟΥΝ τη Φαίη Σκορδά! ΣΥΖΥΤΟΥΝ κρυφά με άλλη στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα!

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, έδειξε με τα όσα ανέφερε να επιμένει στις απόψεις τις σχετικά με τις τρίχες, την κυτταρίτιδα και την όποια ατέλεια έχει κάποιος και θεωρεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, πως αυτά δεν πρέπει να προβάλλονται στα social media.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας την υποδέχθηκ

“Κόκκαλο” η Φαίη Σκορδά στον αέρα με τον Σωτήρη Λαμάη

αν στο πλατό και ύστερα από τις απαιτούμενες συστάσεις θέλησαν να καταλάβουν γιατί η Αφροδίτη Λατινοπούλου προχώρησε στο συγκεκριμένο βίντεο τοποθέτηση.

«Έπαθα σοκ. Πες μου αλήθεια ότι το έκανες απλά για να το κάνεις» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε: «Θέλω πραγματικά να πεις ότι έκανα λάθος και πώς καμιά φορά επηρεαζόμαστε».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέλυε στους παρουσιαστές τις απόψεις του και τόνισε ότι δεν έχει μετανιώσει για τα όσα ανέφερε στο βίντεο της.

Η Φαίη Σκορδά η οποία έδειξε να μη μπορεί να πιστέψει τα όσα άκουγε από το στόμα της καλεσμένης της έκανε την… απόλυτη ερώτηση.

Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την Αφροδίτη Λατινοπούλου: Πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα;

«Σε παρακαλώ, πραγματικά, σου είπε κάποιος να τα λες αυτά τα πράγματα γιατί πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα; Σου είπε κάποιος ότι αν λες αυτά τα πράγματα θα γίνεις γνωστή; Τα πιστεύεις αλήθεια αυτά που λες;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά.

«Ότι η γυναίκα έχει να δείξει πολλά περισσότερα πράγματα από μια μασχάλη, ναι, το πιστεύω. Ότι έχει δώσει αγώνες πολύ σημαντικότερους η γυναίκα, ναι», απάντησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Όταν διαφωνείς με έναν άνθρωπο, απλώς του λες με τον τρόπο σου τη διαφορετική άποψη. Αυτό είναι λάθος και είναι απολύτως καταδικαστέο!», πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

Φαίη Σκορδά: ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στη ΠΟΛΙΤΙΚΟ Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η συζήτηση ανάμεσα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, τη Φαίη Σκόρδα και τον Γιώργο Λιαγκά συνέχισε και η παρουσιάστρια «έκλεισε» το θέμα τονίζοντας ότι: «Πολλές φορές με ένα ζουμ αλλάζει όλη η εποχή».

«Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν πράγματα»
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μεταξύ άλλων, ανέφερε στο «Πρωινό»: «Ξεκίνησε όλο αυτό από την κόρη της Καμάλα Χάρις

Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα;”

Με ενόχλησε ότι έχει κυκλοφορήσει ένα φαινόμενο το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και είναι πολύ έντονο και στην Ελλάδα. Αν γυρνούσα και έλεγα αυτήν την στιγμή ότι έχω μετανιώσει δεν θα ήταν αλήθεια. Αν το ξαναγυρνούσα θα ήμουν πιο επεξηγηματική γιατί κάποια παρερμηνεύθηκαν.

Οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα κεκτημένο της γυναίκας η εικόνα.
Είμαστε σε μια δημοκρατία, και εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψη μου ότι δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα.
Υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουμε. Μιλάω για τους αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Η ενδοοικογενειακή βία για παράδειγμα. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη. Με ενοχλεί ότι μια γυναίκα θέλει να δείξει την τρίχα στη μασχάλη της είναι λίγο. Άλλο να φαίνεται η κοιλιά σε μια φωτογραφία και άλλο να ζουμάρει σε αυτό.

ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ Φαίη Σκορδά και Snik: ”Να μην απαντήσω, να κάνω μηνύσεις, να μην κάνω μηνύσεις;”

Δεν το κάνω αυτό για να κάνω καριέρα. Πιστεύω ότι αποπροσανατολίζει από τους ουσιαστικούς αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Αυτή είναι η άποψη μου. Δέχθηκα bullying και απειλές κατά της ζωής μου… Δεν θεωρώ ότι προσέβαλα κάποιον. Αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν αυτά τα οποία είπε είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη. Έχω ατέλειες αλλά δε θα βγάλω ποτέ φωτογραφία που εστιάζει στις ραγάδες μου.

Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν πράγματα. Θα πρέπει να αναδείξουμε το έργο μας, τις πράξεις μας και να παλέψουμε για κάτι καλύτερο και όχι να ασχολούμαστε με τρίχες. Για ποιο λόγο να μένουμε οι γυναίκες στο σώμα μας; Γιατί να δείχνουμε συγκεκριμένα σημεία του σώματος μας;».

Το βίντεο – τοποθέτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου
Η κ. Λατινοπούλου, ακούγεται στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να λέει: «Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ ότι υπάρχει μια τάση στα social media την οποία νομίζω ότι δεν πρέπει να αφήσουμε άλλο ασχολίαστη διότι καταστρέφεται η κοσμοθεωρία μας, η κοινωνία μας και γενικότερα όλα όσα έχουμε μάθει.

Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματος τους. Αφήνουν τρίχες στα πόδια και τα φωτογραφίζουν. Τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους.

Και αναρωτιέμαι… Στους άντρες μπορεί, προφανώς και να μην αρέσουν ή να αρέσουν αλλά ας το αφήσουμε λίγο έξω το κομμάτι των ανδρών.

Εγώ, που είμαι γυναίκα αισθάνομαι άβολα. Αισθάνομαι ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιου είδους φωτογραφίες. Που είμαι γυναίκα. Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω. Αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό.

Η Φαίη Σκορδά απαντά έμμεσα στον Snik: “Είμαστε οι επιλογές μας, εν τέλει”

Δεν είναι! Είναι άσχημο. Και βλέπουμε από την άλλη συνεχώς τους άντρες, ολοένα και περισσότερο να γέρνουν προς την γυναικεία φύση, ξυρίζονται παντού, βάφονται, φοράνε ολοένα και περισσότερο, γυναικεία ρούχα, γενικότερα κάνουν πράγματα τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες.

Από την άλλη οι γυναίκες γέρνουν προς τους άνδρες. Μένουν αξύριστες. Προβάλλουν το ότι είναι αξύριστες, ντύνονται με oversized ρούχα και πολλές φορές ανδρικά ρούχα, και όλο αυτό θέλουν να δείξουν ότι είναι φυσικολογικό. Δεν είναι. Και δεν είναι όχι μόνο φυσιολογικό, είναι αποκρουστικό. Και για τις γυναίκες, και για τους άνδρες. Ε λοιπόν, μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς.

Η Λάουρα Νάργες, η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας και το ….εγκεφαλικό

Ούτε το φυσιολογικό που έχουμε μάθει έως τώρα. Όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Και αυτοί οι άνθρωποι που μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να σκεφτούν τι σημαίνει εξέλιξη, γιατί σε καμία περίπτωση, αυτό το οποίο αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη. Αυτή είναι η εποχή των σπηλαίων. Γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που μια γυναίκα δεν περιποιούταν τον εαυτό της».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :