Γιώργος Λιάγκας: “Ντρεπόμουν για αυτό που συνέβει, επί τρία χρόνια δεν βγήκα!”

Γιώργος Λιάγκας: “Ντρεπόμουν για αυτό που συνέβει, επί τρία χρόνια δεν βγήκα!” “Καθόμουν σε ένα παράθυρο, σε ένα σπίτι που έπαιζα μόνος μου, και έβλεπα τα άλλα παιδιά να παίζουν στον Υμηττό που μεγάλωσα κι εγώ ντρεπόμουν να βγω”, αποκαλύπτει ο

Η ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ, Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ….ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ

Γιώργος Λιάγκας. το τέλος της προβολής του βίντεο από το Survivor με την εξομολόγηση της Νικολέτας για το διαζύγιο των γονιών της και το θάνατο του πατέρα της, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια αποκάλυψη στον «αέρα» του Πρωινού.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών του και το πώς βίωσε εκείνος την κατάσταση.

«Θέλω να πω κάτι αν μου επιτρέπετε… Πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές. Όταν εγώ ήμουν στην ηλικία της Νικολέτας, όποιο παιδί βίωνε αντίστοιχες καταστάσεις, χώριζαν οι γονείς του…

‘Χαστούκια’ στον αέρα Γιώργος Λιάγκας σε Σκορδά: ”Ασε με ρε Φαίη να μιλήσω και ΕΓΩ ΛΙΓΟ”

Εγώ όταν χώρισαν οι γονείς μου, ήμουν 7 χρονών, επί τρία χρόνια δεν βγήκα να παίξω με άλλα παιδάκια γιατί ντρεπόμουν να τους πω ότι χώρισαν οι γονείς μου. Θεωρούσα ότι ήταν κάτι πολύ κακό, ντρεπόμουν πάρα πολύ που οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι και θυμάμαι να είμαι ένα παιδί πολύ μοναχικό.

Γιώργος Λιάγκας: Εξαφάνισε τη νεα σύντροφο του!

Καθόμουν σε ένα παράθυρο, σε ένα σπίτι που έπαιζα μόνος μου, και έβλεπα τα άλλα παιδιά να παίζουν στον Υμηττό που μεγάλωσα κι εγώ ντρεπόμουν να βγω. Οι γονείς μου δεν είχαν την λογική που έχουν σήμερα οι γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους ότι δεν είναι κάτι κακό και ότι δεν φταις εσύ γι’ αυτό που συμβαίνει».

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ: ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ! ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΡΩΙΝΟ”

«Τότε ντρεπόμασταν εμείς και τώρα βγαίνουν τα παιδιά και καλά κάνουν και εξομολογούνται αυτό που έχουν βιώσει για να μη φοβούνται και άλλοι άνθρωποι που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις. Σαν μήνυμα είναι πολύ καλό που προβάλλονται τέτοιες απόψεις από την τηλεόραση», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.