Γιώργος Παπαγεωργίου! Ο πρώτος ΓΑΜΟΣ, η βάπτιση και το διαζύγιο

Γιώργος Παπαγεωργίου! Ο πρώτος ΓΑΜΟΣ, η βάπτιση και το διαζύγιο «ήταν ένας γάμος λίγο του ενθουσιασμού, ο οποίος όμως δεν κράτησε πολύ. Παρορμητικός. Δεν ξέρω, για τους Κριούς αυτό λένε; Ότι είναι παρορμητικοί; Ε αυτό! Ακολουθώ τη ζωδιακή μου γραμμή… Παρ’ όλα αυτά ήρθε μετά ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, που είναι η Δανάη και νομίζω ότι από τότε όλη αυτή η ερωτική ορμή, από το δημοτικό μέχρι τώρα, βρήκε κάπου και ακούμπησε σωστά».

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκε με τη Δανάη Μιχαλάκη στις 7 Αυγούστου του 2021 στη Σύρο.

«Νομίζω πως δε θα ζηλεύει με τις σκηνές στον Γλυκάνισο γιατί έχουμε συμφιλιωθεί και οι δύο με την ιδέα. Λέμε ευτυχώς που είμαστε ηθοποιοί και καταλαβαίνει ο ένας τι σημαίνει ερωτική σκηνή» συμπλήρωσε στη Μαρία Μπακοδήμου και στη νέα εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Περιγράφει πώς έκανε πρόταση γάμου στην Δανάη Μιχαλάκη

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν έχουμε προγραμματίσει καμία βάπτιση, δε ξέρω καν αν θα κάνουμε»

Με αφορμή την περιοδεία που κάνει με την μπάντα του, τους Polkar για τον εορτασμό των 10 χρόνων από τη δημιουργία τους, ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα γράφονται για τη βάπτιση της κόρης του με τη Δανάη Μιχαλάκη, ενώ αποκάλυψε και το πιο ακραίο που έχει κάνει για έναν έρωτα.

«Κάποια στιγμή, περιμέναμε να μπούμε στο θέατρο, και είχε έρθει ένας φωτογράφος. Του έκανα νόημα να μη με βγάλει εκείνη την ώρα, γιατί είχε και κόσμο μπροστά και ένιωσα λίγο άβολα, και διαλέξανε επί τούτο μια εικόνα που έκανα μια χειρονομία κάπως παρεξηγήσιμη. Τη βάλανε σε ένα εξώφυλλο, και με βγάλανε ότι είμαι εγώ ο κακός» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου και συνέχισε σχολιάζοντας το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision.

«Θεωρώ τη Μαρίνα Σάττι πάρα πολύ ταλαντούχα. Το Ζάρι είναι ένα κομμάτι που το άκουσα πάρα πολλές φορές. Από εμένα είναι “ναι” σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι. Ωστόσο, η Eurovision είναι κάτι που εμένα δε με πολυαφορά. Είναι κάτι που δεν έχει τόση βαρύτητα ώστε μια ολόκληρη χώρα να πρέπει να ασχολείται» είπε.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στη γέννηση της κόρης του, με την οποία δηλώνει ερωτευμένος.

«Είναι το πρώτο μου παιδί και είναι για μένα όλα πολύ φρέσκα. Νομίζω ότι σταδιακά ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ την κόρη μου. Κάτι που γράφτηκε για τη βάπτιση της κόρης μας είναι κάτι πολύ αναληθές. Όχι, δεν έχουμε προγραμματίσει καμία βάπτιση. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε βάπτιση, ακόμα το σκεφτόμαστε και δεν είναι κάτι που μας απασχολεί για το άμεσο μέλλον.

Το πιο ακραίο που έχω κάνει για έναν έρωτα, ήταν να μπω σε μια αίθουσα τοκετού, που το έκανα για τον έρωτα της ζωής μου. Αυτό είναι το πιο ακραίο που μπορώ να σκεφτώ» είπε.

«Μου έχουν προτείνει να κάνω μουσική εκπομπή, θα ήμουν ανοιχτός. Μας έχει προταθεί με τη Δανάη να κάνουμε κάτι μαζί τηλεοπτικά, δυο φορές, ήμασταν πολύ κοντά, τελικά δεν έγινε. Νομίζω την τρίτη, θα γίνει. Μιλάμε για μυθοπλασία» αποκάλυψε τέλος ο ηθοποιός.

Γιώργος Παπαγεωργίου! Ο πρώτος ΓΑΜΟΣ και το διαζύγιο

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!