Γλυφάδα κήποι! Αν σε τσιμπήσουν θα πληρώσεις 12 χιλιάδες ευρώ!
Γλυφάδα κήποι! Αν σε τσιμπήσουν θα πληρώσεις 12 χιλιάδες ευρώ! Πάρε τον κηπουρό σου τώρα. Αν δεν έχεις, πάρε εργαλεία, βάλε γάντια κια ξεκίνα. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και τον θυμήζουν αυτές τις μέρες και μέσω τηλεόρασης. Ο δήμαρχος Αλίμου ήταν ξεκάθαρος.
Κήποι, καθαρισμός περιποίηση! Όταν ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ είναι
Σου αφήνει ένα περιθώριο – ισχύει για όλους του δήμους – να χειριστείς την κατάσταση. Αν ο κήπος είναι παρατημένος, με πυκνή βλάστηση, ξερόχορτα σκουπίδια, όσοι δεν τον καθαρίσουν άμεσα θα ειπράξουν την…λυπητερή των χιλίων ευρώ.
Όσοι είναι πονηρούληδες και δηλώσουν πως καθάρισαν τον κήπο τους αλλά σε έλεγχο διαπιστωθεί το αντίθετο, την έβαψαν. Αν το διαβάσατε κι αλλού και νομίζατε πως δεν είδατε καλά, λυπούμαστε, αλλά το πρόστιμο ανέρχεται στα δώδεκα χιλιάρικα.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
