Η Φαίη Σκορδά ποζάρει με τον σχολικό ΑΤΛΑΝΤΑ και έμεις θυμηθήκαμε το … Αίγιο Πέλαγος

Η Φαίη Σκορδά ποζάρει με τον σχολικό ΑΤΛΑΝΤΑ και έμεις θυμηθήκαμε το … Αίγιο Πέλαγος . Χτές το απόγευμα της Τρίτης 8-6-21 η Φαίη Σκορδά ανέβασε αυτο το ινσταστόρι:

 
Και μας έκανε να θυμηθούμε αυτη τη φοβέρη ιστορική τηλεοπτική τηε στιγμή:

 

Φυσικα δεν είμαστε οι μόνοι:

Τα σχόλια στο Πρωινό για την Ελένη Μενεγάκη και την επίσκεψή της στη Βαρβάκειο Αγορά έκαναν τη Φαίη Σκορδά να… μπερδευτεί λίγο στη γεωγραφία.

Άγγελος Λάτσιος: Τα σχόλια στο προφίλ του στο Instagram, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την ομάδα του Πρωινού πόσα χιλιόμετρα είναι η διαδρομή «Μελίσσια – Βαρβάκειος», η Φαίη είπε: «Είναι άλλος νομός». Τότε, ο πρώην σύζυγός της χαμογέλασε και της απάντησε: «Δεν είναι άλλος νομός βρε Φαίη μου, Αττική είναι».

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΓΙΩΡΓΩΣ ΛΙΑΓΚΑΣ: NEW ENTRY. ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Διάβασε εδώ: Γέλια στο Πρωινό για την επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στην Βαρβάκειο – “300 ευρώ είναι μόνο οι γαρίδες που πήρε”

Το σκηνικό αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής με το καυστικό του χιούμορ «έσφαξε» με το γάντι τη Φαίη Σκορδά, λέγοντας: «Πολύ ωραία! Γιατί μας έκανε εντύπωση και χαρήκαμε τόσο; Καλέ εδώ είπε Αίγιο πέλαγος, συγκεντρωθείτε! Μια χαρά… Μπράβο κορίτσι μου! Και μήπως να χωριστούν πια κι αυτοί οι νομοί για να γλιτώσουμε το πήγαινε – έλα. Μήπως να βάλουμε μικρονομούς στο σπίτι; Δηλαδή αν έχεις τρία δωμάτια, να ανήκεις και σε τρεις νομούς».

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την 2 δόση του εμβολίου και η Φαίη Σκορδά υπογράφει αυτόγραφα… στον εαυτό της

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Αρέσει σε %d bloggers: