Η Megan Fox γιορτάζει το Pride με το πιο colorful manicure!

Η Megan Fox γιορτάζει το Pride με το πιο colorful manicure!

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, 16:20

 

 

Η 1η Ιουνίου κάθε χρόνο σηματοδοτεί την έναρξη των εορτασμών του Μήνα Υπερηφάνειας (Pride Month).  Ο μήνας που είναι αφιερωμένος στους αγώνες και τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας περιλαμβάνει παγκοσμίως πολλές εκδηλώσεις, που συνήθως κορυφώνονται με τις παρελάσεις Υπερηφάνειας.

Τον μήνα Pride, βεβαίως, στηρίζουν και πολλά μέλη της βιομηχανίας της μόδας, καθώς σχεδιαστές, fashion houses και δημοφιλή labels αφιερώνουν collections του στο Pride.

Στο ίδιο #mood βρίσκονται και αρκετοί celebrities που ακόμη και με μικρές αναφορές αποδεικνύουν ότι Pride σημαίνει να αισθάνεσαι περήφανος και ότι αξίζεις, όπως για παράδειγμα το τελευταίο μανικιούρ που είδαμε να υιοθετεί η Megan Fox.

 

 

Η ηθοποιός αποφάσισε να γιορτάσει το φετινό Pride, δοκιμάζοντας ένα rainbow γαλλικό μανικιούρ, το οποίο μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας: «Putting the B in #LGBTQIA for over two decades».

Σε αντίθεση με τα απλά χρώματα, η Megan Fox διάλεξε 5 διαφορετικές neon αποχρώσεις στα χρώματα της σημαίας του Pride και αυτό είναι ξεκάθαρα το πιο ωραίο μανικιούρ που είδαμε τελευταία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

freegossip.gr