Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίες: Αρετουσάριστες και ρετουσαρισμένες, ανφάς και προφίλ, ολόσωμες και κοντινές

Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίες: Αρετουσάριστες και ρετουσαρισμένες, ανφάς και προφίλ, ολόσωμες και κοντινές

Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίες: Αρετουσάριστες και ρετουσαρισμένες, ανφάς και προφίλ, ολόσωμες και κοντινές Η νέα σέξι εκδοχή της

Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν σταματούν για την παρουσιάστρια. Η Μαίρη Συνατσάκη δεν δίστασε να ποζάρει ολόγυμνη στο φωτογραφικό φακό κρύβοντας τα «επίμαχα» σημεία με τα βατραχοπέδιλα της.

Εμείς Οι Δυο Σαν Ένα! Οι ΑΔΕΡΦΕΣ Συνατσάκη Μαζί Και Στο Εμβόλιο COVID-19

«Ωδή στην 31η του Αυγούστου «τελευταία ημέρα καλοκαιριού»», ήταν η λεζάντα που συνόδευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία ξετρέλανε τους followers της Μαίρης Συνατσάκη.

“Ίδιος άνθρωπος, ίδια ώρα, ίδιο σώμα, άλλη πόζα… Θα κάνω αυτό το ποστ για να αντικρίσω την δική μου ντροπή • Συζητούσαμε πολύ προχθές για το πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα φωτοσοπ και τα σμουθνες και τα «μαζέματα» με απλικέσιο στα σώματα εδώ στο ινσταγκραμ. Ξέρω ότι στην βάση τους τα social media είναι μια ιλουστρασιον εκδοχή της ζωης όλων μας, αλλά πόση ευθύνη έχουμε που συντηρούμε μόνιμα και μόνο αυτήν την όψη της, μετατρέποντας την σε ουτοπική κανονικότητα; Πολλή!

Νέα κόντρα ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Νίκο Μωραϊτη – Τι συνέβη;

Μας είπαν «Αυτό το πρότυπο γυναίκας είναι το όμορφο» κι εμείς πειστήκαμε και προσπαθούμε όλες να του μοιάσουμε. Σε αυτό το ένα. Το αψεγάδιαστο. Όλες. Και γιατί; Για να αρέσουμε περισσότερο στους άντρες; Για να μας θαυμάζουν περισσότερο οι γυναίκες; Για να μην αντικρίσουμε ποτέ τον ολόκληρο εαυτό μας; Για να παραμείνουμε βολικά θύματα μιας ολόκληρης βιομηχανίας που μας θέλει να μην αντέχουμε την όψη φλοιού πορτοκαλιού στα πόδια μας, ενώ το 90% από εμάς την έχει; Έλα μωρε παιδιά… μέχρι πότε;
Είμαι 1,67. 60 κιλά. Γυμνάζομαι εδώ και χρόνια. Προσέχω να τρέφομαι υγιεινά όσο μπορώ. Όχι πάντα. Όχι με τον ίδιο τρόπο κάθε περίοδο.

Νίκος Μωραΐτης για Μαίρη Συνατσάκη: “Η θέση της σε κανάλι εξασφαλισμένη για την επόμενη σεζόν”

Έχω χαλάρωση και κυτταρίτιδα που φαίνονται περισσότερο με συγκεκριμένο φως και σε συγκεκριμένες στάσεις, κυρίως σε αυτές που καθόμαστε κανονικά σαν άνθρωποι δηλαδή και όχι σαν ινφλουένσερς.
Και δεν πειράζει.
Δεν με ορίζει μια στιβάδα δέρματος.
Να μην αρέσουμε καθόλου αν είναι να αρέσουμε μόνο για την λεία στιβάδα δερματός μας φίλη μου.
Μας τραβάει η βαρύτητα κάθε δευτερόλεπτο.
Όλα θα αλλοιωθούν αργά ή γρήγορα.
Κράτα την ψυχή.
[ λίγο πιο αληθινή ]”

Μαίρη Συνατσάκη: Χωρίς Κανένα Φίλτρο Και Αμακιγιάριστη! Μας Δείχνει Τα Σημάδια Του Χρόνου Και Της ΑΚΜΗΣ

Η Μαίρη Συνατσάκη διαθέτει ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, και πολύ συχνά μοιράζεται με τους χιλιάδες followers φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια και ιδιαίτερα ενεργή youtuber Μαίρη Συνατσάκη τοποθετείται σε θέματα επικαιρότητας, στέλνοντας τα δικά της κοινωνικά μηνύματα.

Αυτή τη φορά, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια κοντινή φωτογραφία του προσώπου της χωρίς φίλτρα και χωρίς μακιγιάζ.

Μία μερίδα των followers της έσπευσε να σχολιάσει τα μικρά σπυράκια που υπάρχουν στο πρόσωπό της. Η παρουσιάστρια δεν γινόταν να μην πάρει θέση και έτσι, γράφοντας ένα κείμενο κάτω από τη φωτογραφία της, εξομολογήθηκε:

«Σας έκανε τόση εντύπωση το «αληθινό δέρμα» όπως το χαρακτηρίσατε σε αυτήν την φωτογραφία που θα την αφήσω εδώ σαν ποστ για να μην χαθεί στο 24ωρο του στορι. (Έχασε και στον διαγωνισμό για την φωτογραφία προφίλ που της αξίζει κάτι περισσότερο)

Ωστόσο! Ναι, αληθινό δέρμα.

Βόμβα! Μουτσινάς – Συνατσάκη: Η Μαίρη είναι ΕΓΚΥΟΣ!..Τι γίνεται με τον Ίαν Στρατή και την σχέση τους

Ακόμη με κάποια ροδόχρους. Δεν έχω κάνει τίποτα ιδιαίτερο γι’ αυτήν αλλά είναι ήπια οπότε την αφήνω στην ησυχία της.

Κι αφήνω και ένα σχόλιο από τα άλλα, τα πιο ιδιαίτερα. Καμιά φορά μπορεί κάποιος να σας πει κάτι που να εννοεί κάτι άλλο και ξέρετε τώρα. Παρεξηγήσεις…

Να φλεξάρουμε ο,τι έχουμε όσο πιο κοντά στην αλήθεια αντέχουμε, μέχρι να αντέχουμε περισσότερο. Είναι μια διαδρομή προσωπική για τον καθένα και την σέβομαι. Καλή εβδομάδα να’ χουμε. Σας φιλώ στις μούρες σας όπως κι αν είναι αυτές!», σχολίασε ηη Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίες: Αρετουσάριστες και ρετουσαρισμένες, ανφάς και προφίλ, ολόσωμες και κοντινές