Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Η Μενεγάκη για τους πρώην της! 3 γάμοι και ένας αρραβώνας Δύο ζωές η Ελένη Μενεγάκη. Εκείνη μέσα από τον τηλεοπτικό μας δέκτη, με τη φυσιογνωμία της να κυριαρχεί σχεδόν τρεις δεκαετίας πια. Και μια πριν ανάψουν γύρω της τα φώτα.

Τότε που έκανε όνειρα και ετοιμάζονταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στον Δημήτρη Βήχο. Τον χειρουργό γιατρό (καρδιολόγος) που για κάποιο λόγο αποφάσισε έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια σιωπής να μιλήσει για εκείνη τη σχέση. Για την Ελένη. Και για το γεγονός πως κάποτε δημοσιεύθηκε ως και η αγγελία του γάμου τους.

Ελένη Μενεγάκη Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Μίλησαν για τις αποβολές τους!

Τι θυμάται λοιπόν ο γιατρός από την Ελένη:
«Δεν έχω επαφές μαζί της. Είχα επαφή με τους γονείς της μέχρι κάποια στιγμή ως καρδιοχειρουργός. Είχα εξετάσει τον πατέρα της και στη συνέχεια τη μητέρα της. Από εκεί και πέρα με την Ελένη, μετά το χωρισμό μας το 1996, είχαμε κάποια επικοινωνία για πολύ λίγο».

Εξαλλη η Ελένη Μενεγάκη με την ατάκα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για τις γυναίκες που αποκτούν παιδί μετά τα 40

Ήσασταν όντως ένα βήμα πριν από το γάμο;
«Ναι, ήταν επίσημο. Μάλιστα ήμουν ο μόνος που παρουσίασε δίπλα της και το έκανε και στην τηλεόραση. Ήταν όμως λίγο περίεργα τα πράγματα. Τελικά δεν ήμουν έτοιμος, ούτε εγώ αλλά ούτε και εκείνη που ήταν στο πέταγμα της καριέρας της. Στο ξεκίνημα της. Η Ελένη όπως αποδείχθηκε προτίμησε άλλα πράγματα. Και κάποιον άλλο κύριο, πιο γοητευτικό από εμένα (γέλια). Κάπως έτσι τελείωσε».

Ο Δημήτρης Βήχος είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδία.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ με τον Άγγελο Λάτσιο!!! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ!!!

Τότε εκεί κάπου στο ΄95 οι δύο τους είχαν δώσει μια κοινή συνέντευξη. Και η Ελένη Μενεγάκη είχε πει μια από τις κλασικές ατάκες της: «Αν εμπλέκομαι στη δουλειά του; Φυσικά και όχι. Τι να του πω, πώς θα χειρουργήσει; Νοικοκυρά του σπιτιού είμαι εγώ. Τα θέλω όλα τακτοποιημένα. Βεβαία ο Δημήτρης μου τα χαλάει.

Δεν είναι ακατάστατος, είναι όπως όλοι οι άνδρες. Δεν ήθελα ο «Τύπος» στην αρχή να μάθει για την σχέση μας. Πάντως δεν πουλάω τη σχέση μου. Δεν την χρησιμοποιώ για να βγω φωτογραφίες στα περιοδικά. Ζηλεύω περισσότερο από τον Δημήτρη.

Ο γάμος θα γίνει σύντομα και μετά θα πάμε στο νέο μας σπίτι στη Βάρκιζα. Θέλουμε και οι δυο να κάνουμε οικογένεια. Άλλωστε για εμάς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ζούμε εδώ και ένα χρόνο μαζί σαν όλα τα παντρεμένα ζευγάρια. Ο γάμος ουσιαστικά δεν θα αλλάξει κάτι στην σχέση μας».

Τον λόγο για τον οποίο δεν βγάζει ποτέ τη βέρα από το χέρι της, αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη!

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή από την αγαπημένη παρουσιάστρια αποτέλεσε μια δήλωση της Κατερίνας Στικούδη σε βραδινή εκπομπή, η οποία είπε πως τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης έβγαλαν τη βέρα του γάμου τους μια μέρα μετά.

«Τη βέρα την έχουμε βγάλει από την επόμενη μέρα κιόλας. Γιατί για εμάς η βέρα έχει μια πολύ σημαντική αξία. Είναι το κόσμημά μας. Τη φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας, εκείνος το κοστούμι του και εγώ βάζω κάτι να πάμε κάπου ωραία και βάζουμε το κόσμημά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

«Το έχω γρουσουζιά, δεν βγάζω ποτέ τη βέρα μου»
Σχολιάζοντας τα λόγια αυτά της εντυπωσιακής τραγουδίστριας, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε είπε γιατί δεν βγάζει ποτέ τη βέρα της και πως ελέγχει καθημερινά τον Μάκη Παντζόπουλο αν φοράει τη δική του.

Το διαζύγιο της χρονιάς! Έτσι ΕΦΤΑΣΑΝ στον χωρισμό Μενεγάκη Παντζόπουλος!

«Εμένα μου αρέσει να φοράω τη βέρα μου, δεν την φοράω για να τη δει κανείς. Φοράω τόσα πράγματα από πάνω ποιος θα τη δει τη βέρα; Το έχω πιο πολύ ψυχολογικό, ότι η βέρα αυτή έχει διαβαστεί και δε θέλω να τη βγάλω από τα χέρια μου. Για να τη βγάλω πρέπει να βγάλω και τον άνθρωπο που μου έβαλε τη βέρα. Το έχω γρουσουζιά δεν μπορώ χωρίς τη βέρα μου. Ο καθένας όπως το βλέπει. Στο δικό μου μυαλό δεν έχω για καλό η βέρα να βγαίνει και τσεκάρω καθημερινά το δάχτυλο».

«Χρειάζεται μια βέρα ο άντρας μου για να ξέρω αν είναι παντρεμένος μαζί μου; Υπάρχει Έλληνας που δεν ξέρει; Πραγματικά πιστεύω ότι κάτι που έχει διαβαστεί, σημαίνει στο μυαλό σου και στην ψυχή σου κάτι. Αν δεν το κάνω έτσι θα αρρωστήσω, θα σκέφτομαι ότι δεν το έχω κάνει σωστά. Έτσι το βλέπω εγώ. Δεν λέω αν είναι σωστό», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Η Μενεγάκη για τους πρώην της! 3 γάμοι και ένας αρραβώνας Η Μενεγάκη για τους πρώην της! 3 γάμοι και ένας αρραβώνας fb0a59a5e5b9c28179c04b86b1a99997 Η Μενεγάκη για τους πρώην της! 3 γάμοι και ένας αρραβώνας Η Μενεγάκη για τους πρώην της! 3 γάμοι και ένας αρραβώνας k2 items src b58d19818089a2d594dfb17608ccf188

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :