Η οργισμένη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη: ‘Εγώ το διαψεύδω κατηγορηματικά’
Η οργισμένη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη: ‘Εγώ το διαψεύδω κατηγορηματικά’ Η οργισμένη αντίδραση της Ελένης
Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη δεν άργησε να έρθει. Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα διέψευσε με οργή το εν λόγω ρεπορτάζ.
«Δεν μπορώ να μη το πω γιατί νιώθω πάρα πολύ άσχημα να αφήνουν κάποιοι άνθρωποι να βγαίνουν ιστορίες. Κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με οικογένειες, θα έπρεπε νομίζω να έχουν τουλάχιστον μία ευαισθησία πριν πουν καμία χαζομάρα που τους βολεύει. Διάβαζα χτες ότι αγοράζω το σπίτι του Πέτρου και της Τζένης. Άσχετο που οι δύο άνθρωποι έχουν χωρίσει, εγώ σε αυτό το σπίτι έχω μπει πάρα πολλές φορές με τη δική μου οικογένεια στη δικιά τους οικογένεια και έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Όπως κι εσείς έτσι κι εγώ έχω μάθει ότι αυτό το σπίτι χάθηκα. Διαβάζω όχι μόνο ότι το αγοράζω, αλλά έχω μπει και μέσα.
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ …. ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ!
Διαβάζω παρακάτω ότι μάλλον το σπίτι δεν έχει πουληθεί… εγώ ήξερα ότι το είχε πάρει η τράπεζα. Είναι πολύ άσχημο πράγμα να διαδίδεται τέτοιου είδους πολύ ειδήσεις γιατί κανένας σοβαρός, ευαίσθητος άνθρωπος δεν θα πήγαινε ποτέ να εκμεταλλευτεί τον πόνο κάποιου ανθρώπου πολύ περισσότερο αν τον ξέρει. Αν λοιπόν υπάρχει μεσίτης, γιατί εγώ το διαψεύδω κατηγορηματικά, οι μεσίτες όταν δείχνουν ένα σπίτι σε βάζουν να υπογράψεις. Ποιος είναι αυτός που τα λέει αυτά τα πράγματα χωρίς να έχει την υπογραφή μου. Είναι ντροπή, αισθάνομαι απαίσια, αν έστω και περνά από το μυαλό της οικογένειας αυτής, των παιδιών αυτών που δύο από τα παιδιά τους έχουν βαφτίσει τη δική μου Βαλέρια… δεν θέλω να σκέφτομαι και να περνά από το μυαλό τους ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο.
Κατερίνα Καινούργιου για Ελένη Μενεγάκη: ‘Μπορεί να ένιωσε χίλια δυο η κοπέλα.’
Το αν περνάω μία βόλτα από το Ψυχικό ή τη Φιλοθέη δεν σημαίνει ότι αγοράζω σε σπίτι. Για κάποια πράγματα θα ήθελα να είστε ευαίσθητοι. Έχετε πει χοντράδες για μένα, πολλές φορές και βλέπετε δεν απαντάω. Μην το εκμεταλλεύεστε όμως αυτό γιατί υπάρχει και ένα όριο.
Διάβασα ότι αυτή η κουβέντα έγινε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Κατερίνα θα ήθελα πάρα πολύ τουλάχιστον να πάρεις το δικό μου λόγο και να το παίξεις. Και να το πεις και στο μεσίτη. Αν έχει ας έρθει με την υπογραφή μου σε ένα χαρτάκι που να λέει ότι είδα αυτό το οίκημα.. Μπήκα μέσα; Υπάρχουν και φωτογραφίες; Ντροπής πράγματα. Αν θέλει ένας μεσίτης να πουλήσει αυτό το σπίτι ας μη χρησιμοποιεί το δικό μου όνομα, γιατί υπάρχει οικογένεια πίσω από τη μία πλευρά αλλά και από την άλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
