freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Δεν τελειώνει προς το παρόν ο χορός με την ανταλλαγή υπονοούμενων μεταξύ του πρώην ζευγαριού! Νέος καβγάς μετά την αποκάλυψη της νέας σχέσης του Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά και της Σίσσυς Χρηστίδου που τον πικάρει αναφέροντας δημόσια το όνομα του άντρα που …θαυμάζει!  Ζήλιες, νεύρα, θυμός και καινούργιες σχέσεις, όλα ανακατεμένα στην …ερωτική δημόσια αντιπαράθεση Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη!

Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη αναφέροντας δημόσια το ΟΝΟΜΑ του ΑΝΤΡΑ που …θαυμάζει.”Δεν ενδιαφέρεσαι που με χάνεις; Θα σταματήσω να πολεμάω για να σε κατακτήσω!” Μόλις μια ατάκα του Θοδωρή Μαραντίνη από χθες η οποία προστέθηκε στο ατέλειωτο σεντόνι των δημόσοων καβγάδων τους.

Εκτός του ότι η Σίσσυ σκέφτεται να προχωρήσει κια σε έλλες αλαλγές στη ζωή της, όπως το ν, αλλάξει το σπίτι που π΄ροσφατ

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Ναι μεν δεν λένε το όνομα τους, αλλά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ειδικά H Σίσσυ Χρηστίδου με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers( περνά τις 800 χιλιάδες) ξέρει πολύ καλά την δύναμη κάθε της ανάρτησης.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗ – ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ! ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΕ ΤΗ ΣΙΣΣΥ

Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη αναφέροντας δημόσια το ΟΝΟΜΑ του ΑΝΤΡΑ που ...θαυμάζει! 
Η Σίσσυ σχολιάζει τους τόπους ενός άντρα συνεχίζοντας το πανηγύρι με τα αποφθεγματα στο ίνσταγκραμ που ξεκίνησε ο Μαραντίνης…

Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη. Από προχθές μάλιστα ανέβηκαν επίπεδο και αναφέρει μέσω repost συγκεκριμένο γυναικείο όνομα ο Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου από τη μεριά της διαφημίζει κυριολεκτικά έναν αθλητή παρκούρ, στο instastory. Λέει το όνομα του και μας ενημερώνει πως τον γνωρίζουν και τον θαυμάζουν τα παιδιά της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη αναφέροντας δημόσια το ΟΝΟΜΑ του ΑΝΤΡΑ που ...θαυμάζει! 

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη αναφέροντας δημόσια το ΟΝΟΜΑ του ΑΝΤΡΑ που ...θαυμάζει! 
Ο Θοδωρής δείχνει “καψούρης” μέ εκείνη στην οποία απευθύνεται το δικο το απόφθεγμα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη αναφέροντας δημόσια το ΟΝΟΜΑ του ΑΝΤΡΑ που ...θαυμάζει! 

Διαβάστε ακόμα: ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗ – ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ! ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΕ ΤΗ ΣΙΣΣΥ

Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ! ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, “ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ” ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΣΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ.

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Η Σίσσυ Χρηστίδου τα έπινε η …Φωτεινή τον έψαχνε, ο Θοδωρής Μαραντίνης σήκωνε το μεσαίο…Το ότι η Σίσσυ δεν κάλεσε τον Θοδωρή στα γενέθλια της, είναι ένα σοβαρό δείγμα. Που θα ήταν και ανάξιο λόγου, αν δεν μιλούσαμε για δύο διάσημα πρόσωπα που πάιζουν απόλυτα το παιχνίδι των σόσιαλ, αν δεν ζούσαν μέσω αυτών αν δεν ήξεραν καλύτερα απ όλους πόσο βαρύτητα έχει το κάθε ποστ που κάνουν και μέσω του οποίου δηλώνουν όσα θέλουν να μάθουμε!

https://freegossip.gr/tag/sissy-christidoy/

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τρεις φίλες της τα έπιναν την ίδια ώρα κια αυτή η…μη χρήσιμη φωτογραφία – παρά μόνο για…προώθηση αλκοόλ, σε τι άλλο χρησιμεύει;

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ – ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ

Αυτη τη φορά, αποφάσισαν ή μάλλον για να το αποδώσουμε καλύτερα, δεν κρατήθηκαν και η τσατίλα του ενός προς τον άλλο βγήκε με φόρα! Πως πάνε τα τσακωμένα ζευγαράκια και κάνουν πείσματα που καταλήγουν σε ομηρικούς καβγάδες επειδή κανείς δεν δέχεται την…ήττα; Ε, έτσι τα παιδιά “πλακώθηκαν” και χθες. Λέμε, “και χθες” επειδή ο τσακωμός μάλλον κρατάει μέρες

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΦΩΤΕΙΝΗ!!!…

Αφού ούτε στο σχολείο των παιδιών δεν πήγαν μαζί! Επιδειχτικά μάλιστα. Το μάθαμε, επειδή εκείνοι φρόντισαν να μας το πουν. Θα ψαχνόμασταν εμείς για παράδειγμα, αν ο Θοδωρής πήγε μόνος του τα παιδιά σχολείο την πρώτη μέρα ή αν δεν πήγε στα γενέθλια της Σίσσυς;

"ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ" Χρηστίδου - Μαραντίνης: Η Σίσσυ τα έπινε η ...Φωτεινή τον έψαχνε, ο Θοδωρής σήκωνε το μεσαίο...
Αυτό το ποστ δεν είναι πάιξε γέλασε. Άσε που τώρα πια τα ποστ, θεωρούνται…υπεύθυνες δηλώσεις! Το παράβολο τους λείπει. Άρα όταν ο Θοδωρής υπογραμμίζει αναδημοσιεύοντας και το όνομα…

Χθες λοιπόν δεν κρατήθηκαν και άρχισαν να τα χώνουν και καλά..διακριτικά με βολές στο ίνσταγκραμ. Και να σου η Σίσσυ με τις φίλες της να τα πίνουν και να σου ο Θοδωρής ν’ απαντά με φωτογραφία στην οποία σηκώνει το μεσαίο δάχυλο, μαζί με απόφθεγμα, αν το …κάνει καλύτερα εκείνο ή ο Μικυ Μάους!

"ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ" Χρηστίδου - Μαραντίνης: Η Σίσσυ τα έπινε η ...Φωτεινή τον έψαχνε, ο Θοδωρής σήκωνε το μεσαίο...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΩΣ ΚΑΙ…ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙ Σ΄ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΖΕΥΓΑΡΙ! ΖΗΛΙΕΣ, ΝΕΥΡΑ, ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ …ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΙΣΣΥΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΗ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗ!
Τρώνε τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ τους Χρηστίδου Μαραντίνη για τις …καινούργιες ΣΧΕΣΕΙΣ τους!Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη αναφέροντας δημόσια το ΟΝΟΜΑ του ΑΝΤΡΑ που …θαυμάζει.”Δεν ενδιαφέρεσαι που με χάνεις; Θα σταματήσω να πολεμάω για να σε κατακτήσω!” μόλις μια ατάκα του Θοδωρή Μαραντίνη από χθες που προσ΄τεθηκε στο ατέλειωτο σεντόνι των δημόσοων καβγάδων τους. Ναι μεν δεν λένε το όνομα τους, αλλά είνα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

Ειδικά H Σίσσυ Χρηστίδου με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers, ξέρει πολύ καλά την δύναμη κάθε της ανάρτησης.

Η ΣΙΣΣΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ…
Από προχθές μάλιστα ανέβηκαν επίπεδο και αναφέρει μέσω repost συγκεκριμένο γυναικείο όνομα ο Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου από τη μεριά της διαφημίζει κυριολεκτικά έναν αθλητή παρκούρ, στο instastory. Λέει το όνομα του και μας ενημερώνει πως τον γνωρίζουν και τον θαυμάζουν τα παιδιά της!

Ο Θοδωρής δείχνει “καψούρης” μέ εκείνη στην οποία απευθύνεται το δικο το απόφθεγμα!

Ο Θοδωρής δείχνει “καψούρης” μέ εκείνη στην οποία απευθύνεται το δικο το απόφθεγμα!
ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ! ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, “ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ” ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΣΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ.

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Η Σίσσυ Χρηστίδου τα έπινε η …Φωτεινή τον έψαχνε, ο Θοδωρής Μαραντίνης σήκωνε το μεσαίο…

Το ότι η Σίσσυ δεν κάλεσε τον Θοδωρή στα γενέθλια της, είναι ένα σοβαρό δείγμα. Που θα ήταν και ανάξιο λόγου, αν δεν μιλούσαμε για δύο διάσημα πρόσωπα που παίζουν απόλυτα το παιχνίδι των σόσιαλ, αν δεν ζούσαν μέσω αυτών αν δεν ήξεραν καλύτερα απ όλους πόσο βαρύτητα έχει το κάθε ποστ που κάνουν και μέσω του οποίου δηλώνουν όσα θέλουν να μάθουμε!

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner