Η Γαλλίδα ηθοποιός Vanessa Paradis στηρίζει πλήρως τον πρώην σύζυγο της, τον Αμερικανό σταρ Johnny Depp, στην αγωγή του εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun, που τον είχε εμφανίσει ως βίαιο σύντροφο, σύμφωνα με δικαστικά έγγρ" />

Hit enter after type your search item

Η Vanessa Paradis και η Winona Ryder στηρίζουν τον πρώην τους!

/
/
img

Η Γαλλίδα ηθοποιός Vanessa Paradis στηρίζει πλήρως τον πρώην σύζυγο της, τον Αμερικανό σταρ Johnny Depp, στην αγωγή του εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun, που τον είχε εμφανίσει ως βίαιο σύντροφο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» υποστηρίζει ότι η βρετανική εφημερίδα και ο όμιλος News Group Newspapers στον οποίο ανήκει παρουσίασαν, σε ένα ρεπορτάζ τον Απρίλιο του 2018, ως επιβεβαιωμένο γεγονός ότι είχε χτυπήσει την τότε σύζυγό του, Amber Heard. Το ζευγάρι χώρισε στις αρχές του 2017, μετά από περίπου έναν χρόνο γάμου. Η 34χρονη ηθοποιός τότε υποστήριζε ότι επί χρόνια ήταν θύμα «σωματικής και ψυχολογικής βίας», κάτι που ο Depp διέψευδε.

Οι συνήγοροι του Depp ζήτησαν από την Vanessa Paradis να καταθέσει στη δίκη εναντίον της εφημερίδας που επρόκειτο να διεξαχθεί στα μέσα Μαρτίου στο Λονδίνο αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

«Γνωρίζω τον Johnny εδώ και πάνω από 25 χρόνια. Ήμασταν μαζί επί 14 χρόνια και μεγαλώσαμε μαζί τα δύο παιδιά μας», υπενθυμίζει η Γαλλίδα ηθοποιός στη γραπτή κατάθεσή της. «Όλα αυτά τα χρόνια ο Johnny ήταν ευγενικός σύζυγος και πατέρας, προσεκτικός, γενναιόδωρος και όχι βίαιος. Ποτέ δεν υπήρξε βίαιος (…) απέναντί μου», πρόσθεσε η Paradis, η οποία χώρισε με τον Depp το 2012, λίγο προτού εκείνος να συνάψει δεσμό με την Heard.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :