Η Ζήνα Κουτσελίνη ΔΙΝΕΙ μάχη κατά του ΑΛΚΟΟΛ ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης το ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ!!

Η Ζήνα Κουτσελίνη ΔΙΝΕΙ μάχη κατά του ΑΛΚΟΟΛ ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης το ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ!! Η Ζήνα Κουτσελίνη στη σημερινή εκπομπή ασχολήθηκε με το θέμα του αλκοολισμού, ένα θέμα που δεν έχει κρύψει ότι την έχει αγγίξει προσωπικά με τον χειρότερο τρόπο, αφού τόσο ο πατέρας της όσο και ο αδελφός της έφυγαν από το αλκοόλ. Στη διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», μεταξύ άλλων έδωσε ένα μήνυμα στις οικογένειες, στις οποίες κάποιο μέλος τους, αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού.

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: ‘ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΑΛΚΟΟΛ, ΞΕΝΥΧΤΙΑ, ΤΣΙΓΑΡΑ, ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ; ΔΕ ΜΠΛΕΚΕΙ ΠΟΤΕ.’

Αρχικά δήλωσε ότι θα μπορούσε να μην είναι η ίδια η παρουσιαστρια αλλά να συμμετέχει σε μια τέτοια εκπομπή, εξαιτίας της άμεσης σχέσης της με το πρόβλημα. Δεν ντρέπεται να το πει ότι δύο από τα μέλη της οικογένειάς της έφυγαν μ αυτό τον τρόπο και παρότρυνε και τους τηλεθεατές να μην το κρύβουν από τους γύρω τους.

Προχωρώντας στο θέμα και μιλώντας για τη στάση που πρέπει να έχει κανείς στο πρόβλημα αυτό, η ίδια μοιράστηκε την δική της εμπειρία, λέγοντας πόσο σκληρός πρέπει να είσαι, και πόσο λάθος έκανε η μητέρα της που στήριζε τον αδερφό της.

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ! Έσφαξε τη ΜΑΝΑ της Κουτσελίνη ο ΠΑΤΕΡΑΣ της!!!

«Εγώ δεν είχα καμία στάση. Είχα 12 χρόνια διαφορά με τον αδερφό μου και ήμουν η μικρή της οικογένειας. Η μαμά είχε πολύ συγκεκριμένη στάση. Τον βοηθούσε και ήταν δίπλα του. Ήταν η πιο λανθασμένη στάση. Σημασία έχει σε αυτή την δύσκολη περίοδο να μην τον χαϊδεύουμε αλλά να του δείχνουμε τον δρόμο της εξώπορτας. Είναι δύσκολο αυτό που λέω, η εξώπορτα είναι πολύ δύσκολη, αλλά μόνο έτσι θα νιώσει κάποιος τον πάτο του» , ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Ζήνα Κουτσελίνη: Τον καιρό της εγκυμοσύνης της και καθηλωμένη στο κρεββάτι της…

Να θυμίσουμε, ότι και τον περασμένο Απρίλιο η Ζήνα Κουτσελίνη, όταν κάθισε στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, καλεσμένη στην εκπομπή Join Us, μίλησε ανοιχτά για το ίδιο θέμα, ενώ πρόσφατα έδωσε μια εκτενή συνέντευξη

στο Πρώτο Θέμα και με θάρρος ψυχής απάντησε σε ό,τι αφορούσε την συγκεκριμένη δυσάρεστη εμπειρία της.