Κεραυνός από Βαλαβάνη! ΙΣΧΥΡΑ εμβόλια στο survivor! ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις! Τι covid-19 μου λέτε;
Κεραυνός από Βαλαβάνη! ΙΣΧΥΡΑ εμβόλια στο survivor! ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις! Τι covid-19 μου λέτε; Πραγματικά αυτά δεν μπορούν και ούτε πρόκειται να δείξουν οι κάμερες. Οι δραματικές επιπ΄τωσεις στην υγεία των παικτών που σύμφωνα με καταγγελίες – μαρτυρίες μια ςαπό τις πλέον γνωστές και διάσημες παίκτριες του ριάλιτι, της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, έρχονται να “πονέσουν” τ’ αφτιά μας”!
ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
Υπογράφουν βεβαίως όλοι οι παίκτες, πως με δική τους ευθύνη συμμετέχουν. Αυτό δεν έχει σχέση με το τι τελικά επιπτώσεις έχει αυτή η υπογραφή τους!
Πως έγινε η τρομαχτική αποκάλυψη! Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία σχολίασε τα όσα σημειώθηκαν στο Survivor, από την πρεμιέρα μέχρι και χθες που έγινε η πρώτη ψηφοφορία αποχώρησης. Μεταξύ άλλων, ωστόσο αναφέρθηκε και στην οικειοθελή αποχώρηση της Έλενας Λιλιοπούλου, λέγοντας πως είναι κρίμα.
Πάνω στην συζήτηση η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του ριάλιτι, έκανε και μια απίστευτη αποκάλυψη, που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα, παρά μόνο οι παίκτες.
Συγκεκριμένα, είπε πως λόγω των πολλών εμβολίων που τους έκαναν, είχαν απαγορεύσει στις γυναίκες να μείνουν έγκυος τουλάχιστον για ένα χρόνο.
«Το Survivor είναι παιχνίδι μυαλού. Αν μπορείς να διαχειριστείς το μυαλό σου, μπορείς να ανταπεξέλθεις. Είναι κρίμα γιατί έχει κάνει τόσα εμβόλια για να πάει εκεί. Τα εμβόλια που είχαμε κάνει εμείς τότε, έξι εμβόλια, μας είχε πει ότι απαγορεύεται ρητά εμείς οι γυναίκες να μείνουμε έγκυος τουλάχιστον για ένα χρόνο. Είναι τόσο ισχυρά», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Βαλαβάνη – Βασάλος: Μόλις του έκανε ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ και …ΔΕΧΤΗΚΕ; Μάθε το παρασκήνιο
Η αποκάλυψη της Βαλαβάνη για το περιστατικό με την δηλητηρίαση
«Εγώ για σχεδόν 11 μήνες δεν είχα περίοδο και ήταν οι ορμόνες που είχαν τρελαθεί. Αυτά που έφαγαν τα παιδιά που βρήκαν στο δάσος εμάς μας είχαν απαγορέψει αν τα δούμε να μην τα φάμε. Είναι κάτι στρογγυλά σαν μικρό κερασάκι. Εμάς μας είχαν πει αν δούμε κάτι τέτοιο να μην το ακουμπήσουμε.
Επίσης και ένα άλλο σα λουλούδι που ήταν σα καμπάνα, να την τα πιάσουμε καν. Μπορεί να μην τους είχανε ενημερώσει, μπορεί να είναι διαφορετικά. Μας είχαν πει δύο πράγματα να μην τα ακουμπήσουμε», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Διαβάστε επίσης:
Βαλαβάνη – Βασάλος: Ο πρώτος Survivor ΓΑΜΟΣ και η εγκυμοσύνη!
Τα παιδιά τα γοητευτικά τα όμορφα, τα φρέσκα, τα λαμπερά, παντρεύονται! Το πρώτο βήμα βέβαια, αυτό της συγκατοίκησης έγινε. Για να προχωρούν και στο επόμενο, το μεγαλύτερο, κάτι θα ξέρουν. Κάτι θα χουν διαπιστώσει απ’ αυτά τα σχεδόν τρία χρόνια σχέσης.
Εκεί που περιμέναμε ο χρόνος να φέρει την κόπωση και ν’ ακούσουμε τα μαντάτα του χωρισμού μιας και οι δύο είναι και πολύ μικροί 9 ειδικά ο Κωνσταντίνος) έγινα το αντίθετο!
Η μακροχρόνια πλέον σχέση τοςυ, φαίνεται πως δεν τους κούρασε καθόλου! Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, ετοιμάζονται σε όλα τα επίπεδα για το μυστήριο. Το σπίτι που μένουν προς το απρόν δεν θ’ αλλάξει, οπότε αυτό το μεγάλο κεφάλαιο δεν θα τους κουράσει καθόλου! Μένουν τα υπόλοιπα. Στους π΄ρωτους μήνες του 2021, όλα θα είναι στη θέση τους για το μεγάλο βήμα στη ζωή τους!
ΒΑΛΑΒΑΝΗ – ΒΑΣΑΛΟΣ: ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ …ΔΕΧΤΗΚΕ; ΜΑΘΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Διαβάστε ακόμα: Πρώτα μεγάλωσαν την οικογένεια τους μ’ ένα γατί!!!
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους μετρά αρκετά χρόνια ενώ οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή.
Πέρυσι μάλιστα αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με ένα γατάκι που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι τους.
Σήμερα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο instagram μια “οικογενειακή” φωτογραφία στην οποία ποζάρουν οι τρεις τους αγκαλιασμένοι κερδίζοντας αρκετά Likes και σχόλια.
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Η παραγωγή δεν μας άφησε να φάμε αυτά που έφαγαν χθες οι Διάσημοι”
Εκείνο όμως που ξεχώρισε είναι αυτό της Ναταλίας Γερμανού με την οποία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνεργαζόταν τα προηγούμενα χρόνια στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. Η παρουσίαστρια σχολίασε την εν λόγω φωτογραφία με τον δικό της μοναδικό τρόπο γράφοντας, “Πότε μεγάλωσε έτσι αυτό το μωρακι ; (Όχι ο Βασάλος, το γατί )”.
Διαβάστε ακόμα:
Ευρυδίκη Βαλαβάνη τι πάει να πει “συνεργάτες”; ΥΠΟΠΤΑ τα κολλητηλίκια με τον Ηλία Βρεττό .
Δεν μας κάθεται αυτό που βλέπουμε και στο μάτι. Εντελώς ζευγάρι θα τους λέγαμε αν δεν ξέραμε τη σχέση της Ευρυδίκης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Φταίμε; Δεν είμαστε τόσο …Σουηδοί. Εντάξει, κάνανε τα χορετικά τους, τις πρόβες τους. Αλλά μόνο που βλέπαμε στα βιντεάκια να χαριεντίζονται, ν’ αστειεύονται, καταλαβαίνετε πως είναι και ο τρόπος) πιστεύουμε ότι αν αντί για τον Ηλία Είχε περτερνέρ μια γυναίκα θα εξέπεμπαν και οι δύο ενταλώς άλλη αύρα!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Ας δούμε τώρα ένα άλλο κεφάλαιο, αφού ανάψαμε το φυτίλι! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Ηλία Βρεττό ήταν στην εκπομπή, Ευτυχείτε και μίλησε τόσο για τη συμμετοχή της στο J2US, την αποχώρησή της από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δε γίνεται αλλά και γιατί αυτή τη σεζόν έμεινε εκτός τηλεόρασης.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ – ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ: ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021;
Η ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΤΟΝΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ:
«Ήταν δική μου επιλογή ξεκάθαρα να μην συνεχίσω στο “Καλύτερα δε γίνεται” γιατί ένιωσα ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος. Είναι πολύ σωστό όταν νιώθεις αυτό το πράγμα να αποχωρείς. Δεν τσακώθηκα με κανέναν, μιλάω με όλα τα παιδιά. Ήταν δική μου επιλογή.»!
Και η Ευρυδίκη με ειλικρίνεια απάντησε γιατί έμεινε εκτός τηλεόρασης: «Ήρθαν κάποιες προτάσεις που εμένα δεν με κάλυπταν, οπότε είπα “γιατί να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να είμαι μπροστά στην κάμερα; Δεν θέλω”. Θα ήθελα να κάνω κάτι που θα ταιριάζει σε μένα.
Στο “Καλύτερα δε γίνεται” ήταν κάτι που μου ταίριαζε και μου άρεσε. Εγώ είμαι γενικότερα της ομάδας, δεν είναι αυτοσκοπός μου να πάρω μια κεντρική θέση. Αν είναι κάτι το οποίο μου ταιριάζει, αυτό θα ήθελα να κάνω»!
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
