Ιωάννα Μπέλλα βιογραφικό: Η ηλικία που δεν φαίνεται απο τις πλαστικές, η καταγωγή, το ύψος, τα κιλά και οι σπουδές

Ιωάννα Μπέλλα βιογραφικό: Η ηλικία που δεν φαίνεται απο τις πλαστικές, η καταγωγή, το ύψος, τα κιλά και οι σπουδές Η Ιωάννα Μπέλλα (Βέροια, 31 Μαρτίου 1996) είναι Ελληνίδα μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 2018 και εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος. Συνεργάζεται με τα εξής πρακτορεία μοντέλων: The Legion MGT (Ελλάδα), MMG Models (Ηνωμένο Βασίλειο) και Bareface Model Agency (Ντουμπάι).

Σκορδά vs Μπέλλα – Διαφορά στο … ΥΨΟΣ μόνο; Τι ΤΡΕΜΕΙ η Φαίη;

Γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1996 στη Βέροια, όπου και μεγάλωσε. Από την ηλικία των επτά ετών και για περίπου δέκα χρόνια, ασχολούνταν με το βόλεϊ, ενώ υπήρξε και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης. Σταμάτησε όμως εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού που υπέστη.

ΤΡΕΜΕΙ η Φαίη Σκορδά τη Σπυροπούλου, ΖΗΛΕΥΕΙ τη Μπέλλα!!!

Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική και δερματολογία ενώ για μικρό χρονικό διάστημα, δούλευε παράλληλα ως υποδοχή σε νυχτερινό μαγαζί.

 

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να ακολουθήσει σπουδές δημοσιογραφίας στο ANT1 MediaLab. Παράλληλα, εργαζόταν αρχικά σε ινστιτούτο αισθητικής και έπειτα ως βοηθός του makeup artist Παντελή Τουτουντζή.

ΖΗΛΕΙΑ! Πόσο ύψος έχει η Σκορδά και γιατί ΦΡΙΚΑΡΕ με τη Μπέλλα;

Καριέρα
Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το modeling, το 2016, με τη συμμετοχή της σε ψυχαγωγικές εκπομπές ως μοντέλο μακιγιάζ. Το πρώτο πρακτορείο με το οποίο συνεργάστηκε ήταν το ελληνικό VN Models. Τον Οκτώβριο του 2017, περπάτησε στην πασαρέλα του Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο με δημιουργία Galanu Couture ενώ ένα μήνα αργότερα, έκανε editorial για το ελληνικό περιοδικό Elle.

 

 

Την άνοιξη του 2018, έκανε την πρώτη της καμπάνια με την εταιρεία Bodytalk ενώ ακολούθησε η καμπάνια με την εταιρεία Bluepoint.

Πιο ΚΟΝΤΗ η Ιωάννα Μπέλλα! Τη ΜΕΤΡΗΣΕ στο ύψος live o Μουτσινάς!

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2018, συμμετείχε στον ετήσιο διαγωνισμό Σταρ Ελλάς, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση.[1]

Ως Σταρ Ελλάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2018 στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, όπου δεν είχε εκπρόσωπο για δύο συνεχόμενα έτη.

Το 2019, έκανε καμπάνιες για τις εταιρείες Karkalis Jewls και MED Luxurious.

 

Ιωάννα Μπέλλα βιογραφικό: Η ηλικία που δεν φαίνεται απο τις πλαστικές, η καταγωγή, το ύψος, τα κιλά και οι σπουδές