Ιωάννα Τούνη: ΞΑΝΑΖΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ του ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΒΙΝΤΕΟ!

Ιωάννα Τούνη: ΞΑΝΑΖΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ του ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΒΙΝΤΕΟ! Σύμφωνα με πληροφορίες, το βούλευμα περιγράφει με λεπτομέρεια τα γεγονότα που συνέβησαν στις 23 Ιουλίου 2017, όταν, σύμφωνα με τις Αρχές, δύο άνδρες 36 και 42 ετών διέπραξαν revenge porn κατά της Ιωάννας Τούνης. Στη φωτογραφία που παρουσίασε το T-live, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει μπροστά στην κάμερα, χαμογελαστή και ευδιάθετη, πίνοντας βότκα με γνωστό ισοτονικό ποτό. Τότε, δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα συνέβαιναν λίγες ώρες αργότερα μέσα στο λευκό range rover του 36χρονου.

Σύμφωνα με την απόφαση, η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε από ένα beach bar στη Χαλκιδική με έναν 36χρονο άνδρα που βρισκόταν σε κατάσταση οξείας μέθης. Αυτή την νύχτα, η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε από το γνωστό beach bar στη Χαλκιδική με τον κατηγορούμενο που βρισκόταν σε κατάσταση οξείας μέθης και πήγαν στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε απομακρυσμένη περιοχή δίπλα από ένα κατάστημα, όπου είχαν ερωτική συνάντηση.

Αντίθετα με την Ιωάννα Τούνη, ο 36χρονος κατηγορούμενος εμφανίστηκε νηφάλιος σε ένα βίντεο που φέρεται να τράβηξε ένας 42χρονος συγκατηγορούμενος του, ενώ ένας γνωστός influencer επιδιδόταν σε σεξουαλική δραστηριότητα με τον 36χρονο κατηγορούμενο, σύμφωνα με το βούλευμα. Στα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες του T-LIVE και ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαναστασούρης, φαίνεται να υπάρχουν αρκετοί απομονωμένοι, σκοτεινοί χώροι γύρω από το beach bar. Σε ένα από αυτά, στάθμευσε το τζιπ του 36χρονου θηριώδους και βιντεοσκοπήθηκε σεξουαλική πράξη εναγνοία της Ιωάννας Τούνη.

x

Πηγή cover photo – video: Instagram , facebook , tik-tok , X, google

Ακολούθησε το freegossip.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!