“ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ” για το ΣΠΙΤΙ Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια! Τι ΕΠΑΘΑΝ και δεν μπορούν να μείνουν σ’ αυτό!

“ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ” για το ΣΠΙΤΙ Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια! Τι ΕΠΑΘΑΝ και δεν μπορούν να μείνουν σ’ αυτό! όμως, να μην μπορούν να το χαρούν;! Πραγματικά χαμένο στον παράδεισο όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες του σπιτιού που έμεινε στα θεμέλια που λενε!Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια: Το μαγικό σπιτι στο ΔΑΣΟΣ που δεν ΚΑΤΟΙΚΗΘΗΚΕ ποτέ! Στα μπετά φαίνεται πως έχει μείνει η κατασκευή της εξοχικής κατοικίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στη βόρεια Εύβοια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και του “κουρέματος” των καταθέσεων στην Κύπρο.

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ανακοίνωσαν απο κοινού τα ευχάριστα!!

Είναι πραγματικά σε παραδεισένιο τοπίο. Το βλέπετε κιόλας. Που ακριβώς όμως βρίσκεται η φωλιά τους και ποια είναι η τύχη της ως τώρα! Όπως διαβάζουμε στην “Espresso” το διάσημο ζευγάρι που είχε επισκεφτεί στο παρελθόν πολλές φορές την Εύβοια και είχε μείνει στο σπίτι ενός καλού φίλου του Μιχάλη, μαγεύτηκε από το τοπίο και αποφάσισε να κτίσει μια εξοχική κατοικία κοντά στην περιοχή της Γαλατσώνας.
Πότε; Μα φυσικά…“Όταν γνωρίστηκε με την Ζέτα άρχισαν να έρχονται εδώ μαζί. Φιλοξενούνται στο σπίτι του φίλου τους. Πριν λίγα χρόνια αποφάσισαν να χτίσουν το δικό τους εξοχικό. Ήρθαν σε επαφή με μηχανικό και συνεργεία της περιοχής και άρχισαν τις εργασίες”, ανέφερε κάτοικος της περιοχής. Τελικά, αφού βρήκαν το χώρο, έπεσαν τα θεμέλια και χτίστηκε το υπόγειο και το ισόγειο της μονοκατοικίας. Όμως, πριν από 2 περίπου μήνες σταμάτησαν οι εργασίες εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύουμε και απομακρύνθηκε το συνεργείο κατασκευής. Το ζευγάρι αναζήτησε νέο συνεργείο και μάστορες σε καλύτερη τιμή, αλλά προς το παρόν φαίνεται πως έχουν “παγώσει” όλες οι εργασίες.

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Η μαγική ΔΙΑΙΤΑ στηρίζεται σε αυτό!

"ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ" για Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια! Τι ΕΠΑΘΑΝ με το σπίτι τους!  

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια! Τι ΕΠΑΘΑΝ με το σπίτι τους!  

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: