Κατερίνα Γιατζόγλου! Σχέση, προσωπική ζωή, επαγγελματικά και προσωπική της ζωή και συγκατοίκηση

Κατερίνα Γιατζόγλου! Σχέση, προσωπική ζωή, επαγγελματικά και προσωπική της ζωή και συγκατοίκηση Η Κατερίνα Γιατζόγλου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Η γνωστή δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και συγγραφέας δήλωσε απαιτητική με τους συνεργάτες της, όμως το αποτέλεσμα θεωρεί ότι τους δικαιώνει όλους.

«Έχω δημιουργικό άγχος, καθημερινό και παντοτινό, γιατί τα θέλω όλα τέλεια. Είμαι τελειομανής», αποκάλυψε.

Όπως παραδέχτηκε η ίδια, κάθε χρόνο «τσιμπάει» προτάσεις για τηλεόραση, αλλά έχει αρνηθεί.

Κατερίνα Γιατζόγλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Η προτεραιότητα που έδωσα στην καριέρα μου δεν μου στέρησε τις χαρές από την προσωπική μου ζωή. Θεωρώ μάλιστα ότι με έσωσε από πολλά βατερλώ. Εστιάζω πολύ στη δουλειά μου και αυτό δεν μου δίνει χώρο και χρόνο να κάνω λάθη».

Επίσης, αποκάλυψε πως αυτή τη περίοδο έχει σύντροφο και όλα πάνε καλά στην προσωπική της ζωή, αλλά δεν θα συγκατοικούσε γιατί έτσι θα χαλάσει το σασπένς της σχέσης.

Έχει δεχτεί μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο, τα οποία την έχουν κάνει να γελάσει απίστευτα: «Αυτό δείχνει πείνα από πίσω», είπε.

Κατερίνα Γιατζόγλου: Μιλάει και για τους ρόλους της ως μαμά, γιαγιά και… Μάλα.

Η ίδια έχει γράψει μία κωμωδία με γυναίκες, με το έργο να έχει πάει ως πρόταση σε κανάλι.

Παράλληλα το βιβλίο της με τίτλο «Ο Μακιαβέλι του έρωτα» θα γίνει ταινία.Κατερίνα Γιατζόγλου! Σχέση, προσωπική ζωή, επαγγελματικά και προσωπική της ζωή και συγκατοίκηση