Κατερίνα Βισσέρη: Η Γενναία Μάχη με την Νευρική Ανορεξία
Κατερίνα Βισσέρη: Η Γενναία Μάχη με την Νευρική Ανορεξία Δεν ξέρουμε αν ο άνθρωπος ζει μόνο ..2 φορές όπως ο τίτλος της ταινίας του Τζαίημς Μποντ, αλλά και δεύτερη και 1000 ζωές να ζούσε, είναι τόσο κρίμα που η νεότητα και πολλές φορές όλη η ζωή να χάνεται…χωρίς λόγο. Μακρία απ΄όλο τον κόσμο τα παιχνίδια του μυαλού. Οι…γρίπες αυτές του εγκεφάλου που καθιστούν τη ζωή βασανιστική και όχι μόνο υπόθεση αυτοχειρίας.
Γιατί όσοι πάσχουν από νευρικές ή διατροφικές ή όποιες άλλες διαταραχές ζουν τον δικό του αγώνα. Είναι τόσο τραγικό – φυικά για ανθρώπους κάθε ηλικίας – πόσο μάλλον για κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά όπως η Κατερίνα Βισσέρη. Τέτοια κορίτσια μαγικά γοητευτικά που αντί να κολυμπούν στην χαρά, στην ευτυχία των νιάτων τους, αυτά τα νιάτα να γλυστρούν μέσα από τα χέρια τους για τον οποιοδήποτε λόγο.

Η Κατερίνα Βισσέρη όπως και η αδικοχαμένη Νανά Καραγιάννη παλιότερα, είχαν βρεθεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου προκειμένου να μιλήσουν για την μάχη τους με την νευρική ανορεξία. Μια μάχη την οποία – για να βρίσκονταν εκεί στο πλατό, την είχαν κερδίσει.

Η Νανά Καραγιάννη μάλιστα με την αρωγή της Τατιάνας πήγε σε ειδικό θεραπευτήριο και από κει για λίγο, μετέδιδε την προσπάθεια της να επανέλθει. Δεν τα κατάφερε δυστυχώς…
Σήμερα, βρέθηκε στο νοσοκομείο η Κατερίνα Βισσέρη. Όταν ήταν καλεσλένη στην Τατιάνα Στεφανίδου την ώρα που έλεγε πως είχε φτάσει τα 39 κιλά με ύψος 1,76 εκατοστά, ταυτόχρονα κοιτούσε τον εαυτό της με αυτά τα κιλά στην τεράστια οθόνη που βρισκόταν στο πλατό.
Ο τρόπος που περιέγραφε την πάλη της με την ζυγαριά, ο τρόπος που μιλούσε για τα κιλά που έχανε έμοιαζε να περιέιχε…δέος για την συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της. Στο στούντιο ήταν εντελώς φυσιολογική με τα πάντα πάνω της να σφίζουν από υγεία. Τα δόντια, τα μαλλιά της, το δέρμα της.

Όμως η Κατερίνα Βισσέρη μιλούσε σαν ν’ αναπωλούσε την περίοδο εκείνη. Σαν να έβλεπε τις φωτογραφίες της με κεινη σκελετωμένη και να θελε να γυρίσει πίσω τον χρόνο. Τότε που έβγαζε κάθε μέρα μία φωτογραφία για να βεβαιώνεται ότι δεν πήρε βάρος και…να συνεχίσει.
Αυτό το “να συνεχίσει”, πρόδιδε δυστυχώς, πόσο καλά την κρατούσε η νερική ανορεξία. Λες και ζήλευε τις στιγμές που ήταν αιχμάλωτη της. ‘Ηταν ακόμα αιχμάλωτη της και βιαζόταν να γυρίσει κοντά της. Αυτό διαβάζαμε σαν…συννφάκι από πάνω της την ώρα που μιλούσε στην Τατιάνα.
Τώρα βρίσκεται ξανά πίσω στην αρένα. Ευχόμαστε να έχει την καλύτερη δυνατή εξέλιξη ο αγώνας αυτός. Όχι απλά να βγει ζωντανή, αλλά ερωτευμένη με την εικόνα της…Καλή ανάρρωση Κατερίνα!
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
