Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου: Αυτός είναι ο μισθός τους και Δεν πάει ο νου σας

Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου: Αυτός είναι ο μισθός τους και Δεν πάει ο νου σας Ξέρετε πόσα χρήματα παίρνει ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου; Θα μείνετε άναυδοι μάθετε το μισθό τους.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ -ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ

Το κασέ των παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση! Σε ποια… βαθμίδα ανήκει ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου με την εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” -δείτε την τηλεθέαση της Παρασκευής-.

 

Σοκ για την Κατερίνα Καραβάτου στην Φωλιά των Κου Κου! «Καταλαβαίνω ότι δε θες να με γαμ…ς»

Τα μηνιαία κασέ χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες. Η μεγάλη κινείται από τα 15.000 φθάνοντας τα 50.000 ευρώ σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Στα ΜΑΥΡΑ η Κατερίνα Καραβάτου! Ο COVID-19 απειλεί τον Κρατερό Κατσούλη!

Ακολουθεί ωστόσο, αυτή των 4.000-15.000 ευρώ μηνιαίως, στην οποία ανήκει η πλειονότητα των επιτυχημένων παρουσιαστών της μικρής οθόνης. Σε αυτή φέρονται να συγκαταλέγονται πολλά πρόσωπα, όπως και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου!

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ‘ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ’

 

Καραβάτου – Κατσούλης: ποιος ο απίστευτος μισθός τους στον “Ε”

Πόσα θα παίρνουν από το κανάλι “Ε” η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης; Ποιος θα είναι ο μισθός τους;

Πολλοί είναι εκείνοι, που αναρωτιούνται τι συμβαίνει με το κανάλι “Ε”, το οποίο αρχίζει να μετατρέπεται σε μεγάλο αντίπαλο για τα μεγάλα κανάλια, αφού έχει ήδη κλείσει μεγάλα ονόματα για τη νέα σεζόν, όπως την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Κατερίνα Καραβάτου Κατσούλης: Ο καυγάς τους on air “-απάτη!! -τότε κάν’ το εσύ”

Όπως παρουσιάζει το “TV Έθνος”, δίνοντας το δικό του ρεπορτάζ, ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου θα παίρνουν 500 ευρώ έκαστος για την εκπομπή τους “Στα καλά καθούμενα” στο “Ε”.

Είναι αλήθεια, πως ο μισθός προκαλεί εντύπωση, αφού και οι δύο είναι πολύ επιτυχημένοι στις δουλειές τους μέχρι και σήμερα αλλά κυρίως επειδή οι μισθοί των παρουσιαστών κινούνται μέσα σε άλλα – πολλές φορές προκλητικά – επίπεδα.

Ο μισθός που παίρνει με την Καραβάτου για την παρουσίαση

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: