Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Λευτέρης Πανταζής! ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ με 4000 σχέσεις με ΓΥΝΑΙΚΕΣ Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Λευτέρης Πανταζής στο παρελθόν στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, είχε προχωρήσει σε μία εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, με αφορμή και με την γνωστή δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα: «Μπορεί να έχω πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες, αφού είμαι 40 χρόνια φίρμα. Δεν θέλω να διαφημίζω με πόσες έχω πάει και τι έχω κάνει, γιατί με όλες αυτές τις κυρίες που έχω πάει τις ευχαριστώ πολύ».

Τέλος, ο Λευτέρης Πανταζής ερωτήθηκε για την πρώην παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Ιγγλέζου, όπου και αποκάλυψε για την συνεργασία που είχε μαζί της: «Είχε παίξει στο video clip του τραγουδιού “Αγάπα με”. Την είχα δει σε μια εκπομπή και μου άρεσε πολύ. Μου έδωσε το τηλέφωνό της και της ζήτησα να παίξει στο video και πάθαμε “ψιλοσόκ”, όταν την είδαμε. Είναι κλειστός χαρακτήρας και άνθρωπος με τακτική. Είναι, όμως, μαγκάκι».

Λευτέρης Πανταζής βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Όνομα γεννήσεως Ελευθέριος Παγκοζίδης
Γέννηση 27 Μαρτίου 1955 (67 ετών)
Τασκένδη
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα τραγουδιστής
ηθοποιός
Οικογένεια
Σύντροφος Καίτη Φίνου
Τέκνα Κόνι Μεταξά

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει τον άγνωστο καβγά με τον Τριαντάφυλλο – «Ήταν επιθετικός»

Ο Λευτέρης Πανταζής (πραγματικό όνομα: Ελευθέριος Παγκοζίδης, γενν. Τασκένδη, 27 Μαρτίου 1955) είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής. Θεωρείται ένα από τα εμπορικότερα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, με 27 προσωπικούς δίσκους και 13 συλλογικούς. Από αυτούς, 30 έγιναν πλατινένιοι ενώ και οι 40 έχουν γίνει χρυσοί. Το σύνολο των πωλήσεων δίσκων και cd φτάνει γύρω στα 4.000.000. Πολύ συχνά δίνει συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και στους ομογενείς του εξωτερικού. Έχει διατελέσει πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου.

Σοκάρει ο Λευτέρης Πανταζής μέσα απο το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ”Ήταν σοκαριστικό! Γέμισα αίματα”

Βιογραφία
Γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1955 στην Τασκένδη της πρώην Σοβιετικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν από γονείς της ελληνικής ποντιακής κοινότητας της ΕΣΣΔ. Λίγα χρόνια μετά ήρθε στην Ελλάδα ως πρόσφυγας όπου, καθώς τα χρόνια ήταν δύσκολα, δούλευε από μικρός ως λούστρος, ωστόσο το τραγούδι ήταν πάντα η μεγάλη αγάπη του. Είχε μεγαλώσει με τους ήχους της ελληνικής μουσικής και τραγουδούσε από παιδάκι. Έτσι σύντομα έβαλε στόχο να γίνει γνωστός τραγουδιστής, κι όταν, αργότερα, τα κατάφερε, δε δίσταζε να μιλάει πολύ συχνά για την καταγωγή του και για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε. Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1975-76 και άρχισε σιγά-σιγά να τραγουδάει στις πίστες, μαζί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλάει για τον τραυματισμό του στο κεφάλι

Δεκαετία ’80
Το 1979 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο που περιείχε, μεταξύ άλλων, το τραγούδι “Παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας”, που το τραγουδούν ακόμα και σήμερα και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες σε εμφανίσεις τους και συναυλίες. Η επιτυχία ήρθε πολύ σύντομα και -από τις αρχές της δεκαετίας του 80- έγινε γνωστό όνομα στο ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο. Τα τραγούδια του γίνονταν μεγάλες επιτυχίες και παίζονταν συνεχώς στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της εποχής, ενώ συχνά έκανε και τηλεοπτικές εμφανίσεις. Επίσης έπαιξε και σε λίγες ταινίες. Το τέλος της δεκαετίας του 80 τον βρήκε να είναι ένα από τα εμπορικότερα ονόματα στο χώρο. Σ’ αυτή τη δεκαετία καθιέρωσε και το παρατσούκλι ΛΕ. ΠΑ. (από τα αρχικά του ονόματός του) και μάλιστα κυκλοφόρησε και μία κολώνια με αυτά τα αρχικά.

Λευτέρης Πανταζής τραγούδια!

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Λευτέρη Πανταζή ήταν και παραμένει το γεγονός ότι αναμίχθηκε ενεργά σε αυτό που αποκαλούμε “νυχτερινή διασκέδαση”, όχι μόνο ως τραγουδιστής αλλά και ως επιχειρηματίας. Τα επικοινωνιακά του χαρίσματα και η υιοθέτηση στάσεων και στίχων προσαρμοσμένων στα γούστα της εποχής συνέβαλαν στη στροφή ενός μεγάλου μέρους της νεολαίας στο είδους τραγουδιού που υπηρετεί ο Πανταζής. Άλλοι όμως πάλι θεωρούν ότι αυτές οι ιδέες συνέβαλαν στον εκχυδαϊσμό του λαϊκού τραγουδιού και στην απομάκρυνση από το ήθος και τη φυσικότητα που διέθετε τις προηγούμενες δεκαετίες.

Κυριότερες επιτυχίες του ήταν: Ταραχή (1989), Τη βαρέθηκε η ψυχή μου (1989), Καρδιοπάθειες (1989), Εκείνη (1988), Τα λουλούδια στην κυρία (1988), Κορμί θανατηφόρο (1988), Θα σ’ τα βγάλω τα ματάκια (1987), Ο παπαγάλος (1986), Σε νοσταλγώ (1986), Από ‘δω η γυναίκα μου (1986), Να πεθάνουν οι γυναίκες (1982), Νυχτοπερπατάς (1982), Παράνομος δεσμός (1979), Τι είχαμε, τι χάσαμε (1979).

Λευτέρης Πανταζής: ΘΡΙΛΕΡ! Mε One night STAND ΕΜΕΝΕ ΕΓΚΥΟΣ

Στα τέλη της δεκαετίας αυτής ως αποτέλεσμα της μεγάλης επιτυχίας που είχε ήδη γνωρίσει ως τραγουδιστής πρωταγωνίστησε μαζί με την Τέτα Ντούζου στη βιντεοταινία “24 ώρες με έναν σταρ”.

Δεκαετία ’90
Η δεκαετία του ΄90 ήταν εξίσου -και ίσως περισσότερο- πετυχημένη για τον Λευτέρη Πανταζή. Το τραγούδι που ξεχώρισε σε αυτή τη δεκαετία ήταν το “Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου” το 1994, που θεωρείται και αυτό ένα κλασικό τραγούδι, που ακούγεται μέχρι σήμερα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτή τη δεκαετία (και μετά τη μεγάλη επιτυχία του “Ταραχή”) χτίστηκε το νυχτερινό κέντρο “ΔΙΟΓΕΝΗΣ”, ακριβώς λόγω της μεγάλης επιτυχίας της “Ταραχής”. Το κέντρο λειτουργεί ακόμα και σήμερα. Εκείνη την εποχή όλοι έλεγαν ότι ο “ΔΙΟΓΕΝΗΣ” δημιουργήθηκε διότι ο κόσμος που ήθελε να δει το πρόγραμμα του Πανταζή ήταν τόσο πολύς, που δεν χωρούσε στα μέχρι τότε υπάρχοντα μαγαζιά.

Σε αυτή τη δεκαετία επιβεβαιώθηκε ότι ο Πανταζής εκτός από δημοφιλής τραγουδιστής, είναι και ένας έξυπνος επιχειρηματίας. Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του σε πολλές συνεντεύξεις,ότι στα κέντρα που τραγουδάει έχει πάντα λόγο και για τη γενικότερη λειτουργία και για όλο το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και πως οι επιχειρηματίες και οι συνάδελφοι του, τον εμπιστεύονται χωρίς αντίρρηση, καθώς βγαίνουν κερδισμένοι. Έχει πει επίσης πως ήταν ο πρώτος που έπαιρνε μερίδιο ακόμα και από τις πωλήσεις των λουλουδιών στα κέντρα όπου εμφανιζόταν.

Οι κυριότερες επιτυχίες του ήταν: Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου (1998), Έχεις πέντε λεπτά προθεσμία (1998), Έρχεται (1997), Ότι καλύτερο (1997), Κρίμα τα φιλιά μου (1995), Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου (1994), Πες πως μ’ αγαπάς (1994), Κι άλλο (1994), Σαλονικιώτικο φεγγάρι (1993), Ναι, ναι (1993), Είναι αστείο (1993), Θύμισέ μου τ’ όνομά σου (1992), Μια εμπειρία (1992), Θέλεις; (1992), Τηλεπάθεια (1991), Υπάρχει κανείς; (1990), Μ’ αγαπάς, σ’ αγαπώ (1990), Θράσος.

Δεκαετία 2000
Σε αυτή τη δεκαετία ο Πανταζής παραμένει στην πρώτη γραμμή των δημοφιλών Ελλήνων τραγουδιστών, μάλιστα το 2000 έκανε δυναμική είσοδο με το τραγούδι “Φιλάκια” που ήταν διασκευή ενός τουρκικού τραγουδιού του τραγουδιστή Ταρκάν, και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Επίσης το 2004 διασκεύασε με επιτυχία το βραζιλιάνικο τραγούδι “Tsoutsouka”. Σε ένα κέντρο όπου τραγουδούσε πριν λίγα χρόνια, έκανε μία μικρογραφία καμπαρέ με κοπέλες που χόρευαν τόπλες. Το γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις σε “κύκλους” πουριτανών και μερίδα του τύπου. Συνεχίζει και σήμερα να κάνει πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Αυτή την εποχή τραγουδάει στο ΟPERA μαζί με την Άντζελα Δημητρίου. Οι κυριότερες επιτυχίες του ήταν: Ζημιά (2004), Τζουτζούκα (2004), Χείλια βανίλια (2004), Όλα τα λεφτά λουλούδια (2002), Μαγικά χαλιά (2002), Φιλάκια (2000).

Όλα αυτά τα χρόνια,συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού και λέγεται ότι συνηθίζει να βοηθάει και πολλούς νέους τραγουδιστές να αναδειχθούν. Έχει δώσει επίσης αφιλοκερδώς πολλές συναυλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Έχει μία κόρη, την Κόνι Μεταξά, η οποία ασχολείται με το χώρο του θεάματος και μητέρα της είναι η Ζώζα Μεταξά. Ο Λευτέρης Πανταζής, αν και δεν έχει παντρευτεί ποτέ, φημίζεται για τις σχέσεις που έχει κάνει με μερικές από τις ομορφότερες κοπέλες της Ελληνικής show-biz και όχι μόνο. Εκτός των άλλων, δραστηριοποιείται πολύ και στο χώρο του αθλητισμού. Στο διάστημα 2002-2006 διετέλεσε με επιτυχία πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου. Στο διάστημα αυτό η ομάδα έπαιξε δύο φορές στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Παλαιότερα ήταν πρόεδρος στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Γ. Σ. Εσπερίδες Καλλιθέας. Επίσης διατηρεί επιχείρηση με γήπεδα μίνι ποδοσφαίρου (5Χ5), μαζί με τον πολύ καλό του φίλο Νίκο Γραμμένο.

Προσωπική ζωή
Έχει αποκτήσει μια κόρη, την ηθοποιό & τραγουδίστρια, Κόνι Μεταξά από τη σχέση του με την ηθοποιό Ζώζα Μεταξά.

Άλλες γνωστές του σχέσεις ήταν οι Άντζελα Δημητρίου, Καίτη Φίνου και Νάνσυ Αλεξιάδη.

Δισκογραφία
1979 Οι μεγάλες μου επιτυχίες
1980 Παράνομος Δεσμός
1980 Αγαπιόμαστε
1981 Πάλι μόνοι
1982 Δύο λέξεις
1983 Μια Βραδυά Στα Μπουζούκια (Άγγελος Διονυσίου,Αντζελα Δημητρίου)
1983 Μια ζωή ερωτευμένος
1984 Δέστε μ’ αλυσίδες την καρδιά μου
1984 Μια Βραδιά Στα Μπουζούκια Νο 2 (Άγγελος Διονυσίου,Αντζελα Δημητρίου,Γιώργος Γερολυμάτος, Έφη Σαρρή, Άννα Φωτίου

1985 Θα φύγω μόνος
1986 Σε νοσταλγώ
1987 Και μη χαθούμε
Μια βραδιά στη φαντασία (Γιώργος Γερολυματος,Αντζελα Δημητρίου)
1988 Εκείνη
Μια βραδιά στη φαντασία 2 (Άντζελα Δημητρίου, Γιώργος Γερολυμάτος, Τζίνα Σπηλιωτοπούλου, Μιχάλης Μενιδιάτης)
1989 Μια βραδιά στον Πανταζή
1989 Ταραχή
1990 Υπάρχει κανείς?

1991 Τηλεπάθεια
1992 Συμμετοχή με Μίμη Πλέσσα
1992 Θέλεις;
1993 Σαλονικιώτικο φεγγάρι
1993 Εγώ δεν είμαι εγώ
1994 Ο παίχτης
1994 Τα χρυσά σουξέ
1994 Στα Τραγούδια Του Βασίλη Τσιτσάνη (Χαρούλα Λαμπράκη)
1995 Δικαίωμά μου
1995 Live at must club
1996 Ελεύθερος
1996 Εμπειρίες
1996 Ο ΛΕΠΑ τραγουδάει Ζαμπέτα (Γιώργος Ζαμπέτας)

1997 Ότι καλύτερο
1997 Έρχεται
1998 Θάλασσα
1998 Αν μ’αγαπάς
1999 Δε θα με δει κανείς να κλαίω
2000 Φιλάκια
2000 Στον έβδομο ουρανό
2000 Ό,τι Καλύτερο – Τα Καλύτερα Τραγούδια

2001 Ένα αστέρι στ’ αστέρια
2002 Κάτι τρέχει
2002 Για πρώτη φορά
2002 Θύμισέ Μου Τ’ Όνομά Σου
2003 Le cabaret
2003 Σε Μισώ – Σε Απάτησα
2004 1000 βανίλια
2004 Ζωντανά (Σταμάτης Γονίδης)

Λευτέρης Πανταζής! ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ με 4000 σχέσεις με ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Λευτέρης Πανταζής! ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ με 4000 σχέσεις με ΓΥΝΑΙΚΕΣ

2004 Άλλος άνθρωπος
2005 Sorry – Πάντα Ζείς – Πιο Ψηλά (Master Tempo)
2005 Άλλη Μια Νύχτα
2006 Άντζελα Δημητρίου – Λευτέρης Πανταζής 72 live επιτυχίες#
2006 Live
2007 Έχω Τρελάνει Το Θεό
2009 Στην Οδό Πουθενά
2009 117 Μεγάλες Επιτυχίες (Άντζελα Δημητρίου, Άγγελος Διονυσίου)
2010 Ρίξε κάτι πάνω σου
2011 Νext Level
2012 Γωνία Αγάπης Και Πόνου & Πανταζής Live

2013 Άπιστος, Ξαναγύρισες… Ε;
2014 Έρωτας
2015 Live (30 Live Επιτυχίες + 3 νέα τραγούδια)
2015 Κάτι Μαγικό
2016 Ξαναγύρισες (2016 virsion)
2016 Εγώ Δεν Είμαι Εγώ
2016 Πάντα
2016 Φερ’ Τα Όλα Πίσω
2016 Ελεύθερος Και Ωραίος, Βασιλιάς

2017 Ελεύθερος Και Ωραίος
2017 Σηκώνω Τα Χέρια Ψηλά (Master Tempo)
2017 Πω πω πω, (Κωνσταντίνος Νάζης)
2018 Ελεύθερος Και Ωραίος
2018 Πονάω Μ’ Ακούς
2019 Θα Χωρίσω Και Θα Το Πανηγυρίσω!
2019 Το’ πα στον Παπά (Αμάρτησα Αμάρτησα)
2020 Σε λίγα τετραγωνικά
2021 Πως περάσανε τα χρόνια

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :