Hit enter after type your search item
img

Μαίρη Συνατσάκη: “Στο youtube είμαι περισσότερο εγώ από ποτέ.“

/
/

Μαίρη Συνατσάκη: “Στο youtube είμαι περισσότερο εγώ από ποτέ.“ Δεν είμαι πολύ σίγουρη για το τι χρειάζεται η τηλεόραση. Δεν έχω καταλάβει ποτέ στα τόσα χρόνια τι θέλει ο τηλεθεατής.

ΒΟΜΒΑ! Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Δεν έχω καταλάβει και πώς σπάει η φαυλότητα του κύκλου που λέει ότι δίνουμε στον τηλεθεατή αυτό που νομίζουμε ότι θέλει κι αυτό μπορεί να είναι ένα πιο χαμηλής ποιότητας προϊόν, το οποίο θα το δει και εκπαιδεύεται σε αυτό και μπορεί να μην το θέλει, αλλά να το χει συνηθίσει και μετά το κανάλι να μην μπορεί να αλλάξει τη φάση του γιατί αυτό έχει συνηθίσει ο τηλεθεατής. Δεν ξέρω πού σπάει αυτός ο κύκλος και πού ξεκινάει, αλλά αν βγει καλός αυτός ο πιλότος και αν κάποιος ενδιαφερθεί να επενδύσει, ωραία θα ήταν“.

ΠΥΡΗΝΙΚΗ έκρηξη! ΕΓΚΥΟΣ η Μαίρη Συνατσάκη! Τι λέει για τα φαγητά που της ΜΥΡΙΖΟΥΝ!

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ: ‘ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ EMAIL’
“Στο youtube είμαι περισσότερο εγώ από ποτέ. Ένας από τους λόγους που είπα ότι δε θα κάνω φέτος τηλεόραση είναι ότι πήρα απόσταση – όση μπορείς να πάρεις από τον εαυτό σου – και με είδα στο youtube και σε τηλεοπτικές εκπομπές και δεν ήμουν ο ίδιος άνθρωπος. Υπήρχαν κοινά στοιχεία, αλλά επειδή μπήκα πολύ μικρή στην τηλεόραση, νιώθω ότι δεν έχω καταφέρει να κάνω την τηλεοπτική μου εικόνα πιο ενήλικη και πιο σύγχρονη, επειδή εκπαιδεύτηκα σε αυτή 19 χρονών είναι σαν να επιστρέφω σε αυτή, σε εκείνον τον εαυτό, σαν να μην έχω καταφέρει να πάρω τηλεοπτικά την εξέλιξή μου σαν άνθρωπος, να την επικοινωνήσω.

Μαίρη Συνατσάκη (έγκυος): ΝΟΜΙΖΑ πως ΠΕΘΑΙΝΩ! Ήμουν τόσο αδύνατη επειδή δεν μπορούσα να φάω!

Επειδή στο youtube όλα γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια, περισσότερη άνεση, λιγότερο άγχος και φτιασίδι, μπορώ να είμαι πιο ολόκληρη εγώ. Μου αρέσει που μπορώ να είμαι επιλογή για κάποιους. Έχει μια άλλη ελευθερία το ίντερνετ και μπορείς να μετρήσεις και πολύ πιο ουσιαστικά οτιδήποτε κάνεις εκεί. Μου φαίνεται παναστείο το κονσεπτ AGB σήμερα. Δε γίνεται να μετράμε 1100 δέκτες τη σήμερον ημέρα και να βγάζουμε συμπεράσματα για το περιεχόμενο, τη στιγμή που όλα γίνονται on demand και όλα είναι σε web tv και δε μετράμε τίποτα από digital.

Με εκνευρίζει τρομερά ότι δεν το έχει σκεφτεί κανένας στα κανάλια ότι πρέπει να δούμε τι κάνει η τάδε εκπομπούλα και στο ίντερνετ. Δεν ξέρω πώς είμαστε τόσο πίσω στο κομμάτι αυτό. Ας μη θεοποιούμε τόσο πολύ τα νούμερα και μην κρίνουμε καριέρες και ανθρώπους με βάση αυτά“.

ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ! ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ: ”ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΟΥΤΣΙΝΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΞΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ”
Στον αντίποδα, έχει και το διαδίκτυο τα αρνητικά του. Γνωρίζοντας πόσο τη θυμώνουν τα αναίτια, υβριστικά σχόλια, φροντίζω να ανάψω λίγο τα αίματα, θυμίζοντάς της ένα από αυτά. Το κουταλάκι με τον κορμό φυστικοβούτυρου βγαίνει άδειο από το στόμα της και το ξαναβυθίζει στο υπόλοιπο γλυκό. Τα πράγματα σοβάρεψαν: “Γενικά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα τσακωθεί πολύ εύκολα και θα γίνει τρελός, αλλά με την ευκολία του ίντερνετ ο καθένας μπορεί να πετάξει πάνω σου το χειρότερό του.

Μπορείς να γίνεις η λεκάνη του οποιουδήποτε για να ρίξει τον εμετό του. Ξυπνάς ένα πρωί και θα έχεις ένα σχόλιο από μια τύπισσα η οποία σε βρίζει επειδή δεν της άρεσε το βίντεό σου. Γιατί βρε γλυκούλα μου να το δω εγώ αυτό; Μπορεί να μην έχω ξυπνήσει κι εγώ καλά. Με σοκάρει η ευκολία με την οποία το κάνουν αυτό οι άνθρωποι και ποτέ κανένας δεν έχει βρεθεί στο δρόμο να μου πει “είσαι πατσαβούρα, ψόφα“.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :