Μάκης Παντζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος: Διακοπές στην ξενοδοχειακή τους μονάδα

Μάκης Παντζόπουλος, Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος: Διακοπές στην ξενοδοχειακή τους μονάδα

Μάκης Παντζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος: Διακοπές στην ξενοδοχειακή τους μονάδα Oι σχέσεις του γιου της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελου Λάτσιου με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο είναι απλά εξαιρετικές.

Ξεπρήστηκε η Ελένη Μενεγάκη: Έχασε ΟΛΑ τα κιλά του ΧΕΙΜΩΝΑ!

Ο νεαρός Άγγελος που προέρχεται από τον γάμο της όμορφης παρουσιάστριας με τον Γιάννη Λάτσιο, έχει πλέον ενηλικιωθεί και εξελιχθεί σε έναν πολύ γοητευτικό νεαρό.

Αυτές τις μέρες, ο Άγγελος βρίσκεται στην Άνδρο μαζί με τη μητέρα και της αδερφές του όπου απολαμβάνουν μερικές ήρεμες καλοκαιρινές διακοπές στην ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει ο Μάκης Παντζόπουλος.

Μητέρα Ελένης Μενεγάκη: ”Δεν ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ Να Δώσεις Το ΟΝΟΜΑ Μου Στα ΠΑΙΔΙΑ Σου”

Άγγελος Λάτσιος όπως όλα δείχνουν τα πηγαίνει πολύ καλά με τον πατριό του κάτι που αποδεικνύεται και από την τελευταία του ανάρτηση στο instagram.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media πριν λίγα λεπτά δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να απολαμβάνει το μπάνιο του στην πισίνα του ξενοδοχείου μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλου και δυο ακόμη φίλους τους.

 

Ελένη Μενεγάκη | Οι παλιοί συνεργάτες που επιστρέφουν & το όνομα έκπληξη από τις ειδήσεις

 

Τι και αν είμαστε στα τέλη της σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή και βρίσκεται σε συνεχόμενες συζητήσεις για να ολοκληρώσει την ομάδα της εκπομπής της.

ΔΙΠΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για Μενεγάκη! Τα…ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ που ΖΗΣΑΜΕ ΔΙΠΛΑ της!!! (βίντεο με συνταρακτικές αποκαλύψεις)

Όπως έχει ήδη ακουστεί, δύο παλιοί της συνεργάτες θα επιστρέψουν. Αυτοί είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, οι οποίοι θα βρεθούν και πάλι πιθανότατα στο πλευρό της.

Ελένη Μενεγάκη Παιδιά: Ο Διάλογος Με Το Παιδί Της – Της Ζήτησε Να Κάνει Κοπάνα Για Να…

Η παρουσιάστρια ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Τάσου Τεργιάκη και έχει κάνει ραντεβού για συζήτηση με τον δημοσιογράφο του Mega, Γιάννη Μούτσο, αλλά και με τη Δέσποινα Τσώκου.

Πρώτος έχει υπάρξει παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ενώ πλέον εκφωνεί

ταμονόλεπτα δελτία στον σταθμό. Η δεύτερη είναι δημοσιογράφος, η οποία ζούσε στη

Γερμανία και τους τελευταίους μήνες είχε επιστρέψει και ήταν μέλος του πάνελ του Δημήτρη Καμπουράκη.

Μάκης Παντζόπουλος, Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος: Διακοπές στην ξενοδοχειακή τους μονάδα