freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Μητέρα Ελένης Μενεγάκη: ”Δεν ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ να δώσεις το ΟΝΟΜΑ μου στα ΠΑΙΔΙΑ σου” Γιατί διάλεξε τα ονόματα Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια;

ΧΩΡΙΖΟΥΝ! Στα…ΜΑΧΑΙΡΙΑ Μενεγάκη – Παντζόπουλος! Η ΑΡΧΗ Του…ΚΑΚΟΥ!

Η Ελένη αποφάσισε να μην ακολουθήσει την συμβατική οδό που θέλει στις περισσότερες περιπτώσεις τα παιδιά να φέρουν το όνομα των παππούδων τους. Αποφάσισε να τους δώσει ονόματα, που εκείνη πίστευε ότι είναι ωραία και εύηχα. Πώς λοιπόν διάλεξε τα συγκεκριμένα ονόματα για τα παιδιά της;

ΔΙΠΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για Μενεγάκη! Τα…ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ που ΖΗΣΑΜΕ ΔΙΠΛΑ της!!! (βίντεο με συνταρακτικές αποκαλύψεις)

Καταρχάς το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε είναι τα ονόματα να ταιριάζουν με το επίθετο Λάτσιος, για αυτό δεν είναι καθόλου τυχαία που ήθελε και τα τρία ονόματα να έχουν μέσα το γράμμα λάμδα. Επίσης πολύ βασικό για εκείνη, ήταν να έχουν τα παιδιά της ονομαστική εορτή και το κατάφερε παρότι τα παιδιά της, ειδικά τα κορίτσια, έχουν σπάνια και ασυνήθιστα ονόματα.

Ελένη Μενεγάκη: ”Αναζητώ λίγη ηρεμία πολλές φορές με 4 παιδιά στο σπίτι”

Σε ότι αφορά το πρώτο της παιδί, από τη στιγμή που έμαθε ότι θα γεννήσει αγόρι άρχισε να ψάχνει για ονόματα. Ακόμη και όταν γεννήθηκε ο Άγγελος δεν είχε ακόμη αποφασίσει, αλλά μόλις τον κράτησε στα χέρια της τον αποκάλεσε “Άγγελέ μου”. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πώς κάθε φορά που σκεφτόταν ή μιλούσε για εκείνον, τον αποκαλούσε πάντα Άγγελέ μου και έτσι σκέφτηκε ότι αυτό θα ήταν το ιδανικό όνομα. Ο μικρός βαφτίστηκε μεν Άγγελος–Ιωάννης, αλλά όπως συχνά συμβαίνει τον φωνάζουν μόνο με το πρώτο του όνομα.

“Έζησα Πάρα Πολύ Άσχημα Τους Τρεις Τέσσερις Τελευταίους Μήνες Στη Μενεγάκη”

Η πρώτη της κόρη, Λάουρα, οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήταν ιδέα του πρώην συζύγου της Γιάννη Λάτσιου, ενώ άλλοι θεωρούν ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου σκέφτηκε πρώτη το όνομα. Και στις δύο περιπτώσεις το τελικό οκ έδωσε η Ελένη, που αποφάσισε ότι ήταν αρκετά όμορφο και εύηχο όνομα για την κόρη της.

Η ΕΙΔΗΣΗ της ΧΡΟΝΙΑΣ! ΔΙΑΛΛΥΟΥΝ τον ΓΑΜΟ τους Μενεγάκη – Παντζόπουλος!

Για τη Βαλέρια, η Ελένη σε συνέντευξή της, εξήγησε πώς επέλεξε το όνομα: «Ύστερα από πολύμηνη έρευνα και με τον Γιάννη να με κοροϊδεύει (γέλια). Γράφω ονόματα σε χαρτιά, τα… προβάρω να δω πώς ακούγονται, μετά τα γράφω να δω πώς γράφονται, τα συνδυάζω με το επίθετο… Το ξέρω, παιδί μου, δεν πάω καλά, είμαι μάνα-ψώνιο, το ομολογώ . Θέλω να ξέρει το παιδί μου αύριο ότι οι γονείς του έψαχναν να του βρουν όνομα επτά μήνες».

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια γυναίκα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Κάθετι που κάνει είναι πάντα πολύ καλά μελετημένο και οι αποφάσεις που παίρνει είναι μετά από σκέψη. Έτσι συνέβη και με την επιλογή των τριών ονομάτων των κοριτσιών της, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Τι κοινό έχουν όμως τα ονόματα Λάουρα και Βαλέρια, των δύο μεγαλύτερων κοριτσιών της, με το όνομα Μαρίνα, όπως ονόμασε την Πέμπτη 27/8 του 2015 την 5 μηνών κόρη της, που βαπτίστηκε σε μοναστήρι στο νησί της Άνδρου κάτω από άκρα μυστικότητα;

Ελένη Μενεγάκη άβαφη: Πανάδες, ρύτίδες, ουλές και τριχρωμίες! Αυτό είναι το ΑΛΗΘΙΝΟ πρόσωπο της Ελένης

Η Ελένη ήθελε και τα 3 ονόματα να είναι εύηχα και να έχουν μέσα τα γράμματα ‘ρ’ και ‘α’, να μην έχουν υποκοριστικά και να έχουν λίγες συλλαβές.

Το ίδιο ακριβώς είχε κάνει όταν διάλεγε όνομα για τη Βαλέρια αλλά και για τη Λάουρα. Με την ίδια λογική επέλεξε και το όνομα Μαρίνα για την κόρη που απέκτησαν με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ζήνα Κουτσελίνη Για Ελένη Μενεγάκη: «Ελεγα “Τι Να Κάνω Εγώ Με Αυτή; “»

Βέβαια το όνομα υπήρχε ήδη στην οικογένεια (έτσι λένε την ξαδέρφη του Μάκη Παντζόπουλου) αλλά δεν λέγεται έτσι κάποια από τις γιαγιάδες της νεοφώτιστής –

κάτι που δεν μας κάνει εντύπωση γιατί κανένα από τα παιδιά της δεν πήρε το όνομά του από κάποιο παππού.

Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά με την Ελένη Μενεγάκη! Το ΑΜΟΚ της ΠΡΩΤΗΣ με την ΔΕΥΤΕΡΗ

Λένε επίσης πως κρίνοντας από το πότε γεννήθηκε η μικρή Μαρίνα (29 Μαρτίου 2015), η ημέρα της γιορτής της

Αγίας Μαρίνας (17 Ιουλίου 2014) μπορεί να είναι η ημέρα που η παρουσιάστρια έμαθε πως περιμένει μωρό.

Μητέρα Ελένης Μενεγάκη: ''Δεν ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ να δώσεις το ΟΝΟΜΑ μου στα ΠΑΙΔΙΑ σου''

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner