Μάκης Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη ξενοδοχείο: Εχουν ΓΙΑΤΡΟ λόγω κορονοϊού

Μάκης Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη ξενοδοχείο Εχουν ΓΙΑΤΡΟ λόγω κορονοϊού

Μάκης Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη ξενοδοχείο Εχουν ΓΙΑΤΡΟ λόγω κορονοϊού Μάκης Παντζόπουλος: Οι αλλαγές στο ξενοδοχείο του στα Άχλα – Οι ειδικές συνθήκες λόγω κορονοϊού
O Mάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη βρίσκονται ήδη στο νησί και εκτός από τις δικές τους διακοπές έχουν φροντίσει για όλους.

Τι σημαίνει αυτό;

Φωτεινή Πετρογιάννη: ”Δεν Θα Είμαι Στην Ελένη Μενεγάκη Φέτος”

Αυτό σημαίνει πως ο επιχειρηματίας λόγω της πανδημίας προχώρησε σε μια σειρά από αλλαγές που αφορούν στην ξενοδοχειακή του μονάδα προκειμένου να υπάρχει ασφάλεια και απόλυτη προστασία από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη Σπυριδούλα Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, τους τελευταίους μήνες, ο Μάκης Παντζόπουλος έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην ξενοδοχειακή μονάδα του, για να μπορούν να παραθερίζουν με ασφάλεια όσοι διαμένουν εκεί.

ΦΩΤΙΑ η Ελένη Μενεγάκη Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, έχουν λάβει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα κι έχουν εφαρμόσει πρακτικές που θα εγγυηθούν την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από τις ελληνικές Αρχές υγείας και τουρισμού.

Ο επιχειρηματίας έχει λάβει και επιπλέον μέτρα για την υγεία και την υγιεινή για να διασφαλίσει πως προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πελατών του. Μάλιστα, ξεκίνησε συνεργασία με μεγάλη εταιρία για εξειδικευμένες συμβουλές στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας.

Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα με ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το νησί, έχει δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες και μας έχει δείξει τις ομορφιές του.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν παρέλειπε και μέσω της εκπομπής της στον Alpha να αναφερθεί στην Άνδρο, το οποίο επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία. H φύση του νησιού, η θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και οι όμορφες κατοικίες που διαθέτουν ο Μάκης και η Ελένη φαίνεται ότι προσφέρουν στην παρουσιάστρια την ηρεμία και την χαλάρωση που χρειάζεται.

Μάκης Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη ξενοδοχείο Εχουν ΓΙΑΤΡΟ λόγω κορονοϊού