Μαρία Μπακοδήμου μετάνιωσε την πλαστική: «Ήταν μια βλακεία που πονάει πολύ»

Μαρία Μπακοδήμου μετάνιωσε την πλαστική: «Ήταν μια βλακεία που πονάει πολύ» Γνωστές Ελληνίδες παραδέχτηκαν ότι άφησαν κάποιο σημείο του σώματός τους στα χέρια ενός πλαστικού χειρουργού

Μαρία Μπακοδήμου

Με πολύ χιούμορ μέσα από παλαιότερη εκπομπή της είχε αποκαλύψει ότι επισκέφτηκε τον πλαστικό της κι έκανε στο πρόσωπο την τεχνική με τα νήματα. Η αλήθεια είναι ότι το μετάνιωσε. «Ήταν μια βλακεία που πονάει πολύ», παραδέχτηκε. Σε άλλη συνέντευξη δήλωσε: «Κανένα μποτοξάκι πού και πού θα το κάνω, αλλά δεν αντέχω τον πόνο. Δεν θα με δεις να δοκιμάζω μια νέα μέθοδο που υπόσχεται ότι κάνει θαύματα. Προτιμώ, αν χρειαστεί, να με ναρκώσουν, για να μην καταλαβαίνω τίποτα, και να κάνω κανένα λίφτινγκ να τελειώνουμε».

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ: ΦΙΛΕΣ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ

Ένα μεγάλο ταμπού καταρρίπτεται. Παλαιότερα μια πλαστική επέμβαση στο ενεργητικό μια γυναίκας ήταν κάτι που έπρεπε να μείνει μυστικό επτασφράγιστο. Σήμερα, μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ παραδέχονται με θάρρος τις πλαστικές επεμβάσεις τους και διάσημες κυρίες της Ελλάδας φαίνεται να ακολουθούν το… παράδειγμά τους.

Η Μαρία Μπακοδήμου, πόζαρε για τις ανάγκες του περιοδικού You, δίνοντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη για όλα όσα αφορούν τη ζωή της.

Ελένη Μενεγάκη και Μαρία Μπακοδήμου ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ για την ΦΙΛΙΑ των γιών τους Άγγελου Λάτσιου και Άρη Αργυρόπουλου

Συγκατοικώντας επίσημα πλέον με τον σύντροφό της Τίμο Λειβαδίτη, δεν κρύβει ότι οι δυο της γιοι ήταν αυτοί που την ώθησαν να πάρει αυτή την απόφαση, αφού τον συμπάθησαν από την πρώτη στιγμή. Η παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους που δεν αποκαλύπτει την ηλικία της ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο μεγάλος γιος της Νικήτας .

Έχεις μιλήσει ανοιχτά για τον Νικήτα που έχει δυσλεξία.

Σκάνδαλο: Η Μαρία Μπακοδήμου μεθυσμένη στη Σκωτία!

«Είναι πάρα πολλά παιδιά και είναι πολύ κακό το σύστημα, γιατί αυτό κάνει πολύ χειρότερη τη θέση των δυσλεκτικών. Είναι δύσκολο να κρατήσεις σε ένα παιδί που έχει δυσλεξία στην αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση στο όριο που πρέπει για να μην πέσει».

Πώς το κατάλαβες;

«Μου το είπαν στο σχολείο αλλά το είδα και εγώ. Έχει και ο μπαμπάς του δυσλεξία. Σκέψου τώρα κάποια παιδιά στο δημόσιο που μερικοί καθηγητές που δεν έχουν την ενημέρωση για να το αντιμετωπίσουν πόσο ριζικά μπορεί αυτό να χαρακτηρίσει την πορεία της ζωής τους, να την καθορίσει, και πόσο άσχημα να νιώσουν για τον εαυτό τους».

Η 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΠΟΖΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ ΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Αυτό πώς το αντιμετώπισες;

«Ό,τι μας λέγανε, κάναμε. Και λογοθεραπευτή είχαμε και δασκάλα στο σπίτι και δασκάλους εξειδικευμένους σε μαθησιακές δυσκολίες. Σιγά-σιγά αυτό ωρίμασε και το παιδί δεν έχει ανάγκη πλέον από αυτή την υποστήριξη. Έχει βρει τους κώδικές του. Και ευτυχώς ήταν πολύ καλός αθλητής και δεν μειώθηκε η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή του».

Η Μελίνα Νικολαΐδη φωτογραφίζεται με φόρεμα της Μαρίας Μπακοδήμου και εντυπωσιάζει.

Την ηλικία σου την λες;

«Όχι δεν την λέω γιατί είμαι γυναίκα».

Είσαι από τις λίγες που μίλησες για πλαστικούς…

Μαρία Μπακοδήμου: Χωρίς ρεύμα επί τρεις μέρες

«Επειδή νομίζουν ότι έχω κάνει πολλά. Έχω κάνει πολύ λίγα. Σε λίγο θα κάνω τα πολλά.(γέλια) Εδώ θα είμαι και θα με δείτε».

 

Αρέσει σε %d bloggers: