Μαρία Μπεκατώρου: ΤΕΛΙΚΑ ποιο είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ της ύψος; Τα κιλά και οι επεμβάσεις που παραδέχτηκε

Μαρία Μπεκατώρου: ΤΕΛΙΚΑ ποιο είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ της ύψος; Τα κιλά και οι επεμβάσεις που παραδέχτηκε

Μαρία Μπεκατώρου: ΤΕΛΙΚΑ ποιο είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ της ύψος; Τα κιλά και οι επεμβάσεις που παραδέχτηκε! Είναι τόσο γλυκειά καιτόσο προβεβλημένη πια που θα χεις περιέργεια βλέποντας την, πως είναι από κοντά!Η ίδια ακομπλεξάριστη αναφέρθηκε σε όλα αυτά που πολλές δεν κάνουν.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι και μίλησε για όλα. Η ίδια, αποκάλυψε από τα κιλά της και την ηλικία της μέχρι τις πλαστικές επεμβάσεις

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ! ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ! ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ! ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!

Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε συνέντευξη και παραδέχθηκε ότι έχει κάνει συστηματικά μπότοξ. «Πλαστική δεν έχω δοκιμάσει. Έχω κάνει ό,τι με βοηθά να αισθάνομαι όμορφα. Από την άλλη, έχω καλά γονίδια από τους γονείς μου», είπε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά στην ηλικία της αποκάλυψε ότι είναι 46 ετών. «Νιώθω 25 χρόνων!», είπε συγκεκριμένα προσθέτοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Μαρία Μπεκατώρου: ”Ηρθε ο γιατρός και μας είπε ότι θα τον χάσουμε”

Μαρία Μπεκατώρου ύψος

Τέλος, σχετικά με τα κιλά της είπε: «Τώρα είμαι 52 κιλά, ενώ στα αδύνατά μου είμαι και 50. Στην εφηβεία όμως είχα φτάσει τα 65». Σε ό,τι αφορά την γυμναστική, προσπαθεί να την βάλει συστηματικά στην ζωή της και ασκείται όσες περισσότερες φορές μπορεί, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της.

Διαβάστε ακόμα:Μαρία Μπεκατώρου: ”Είδα από κοντά τον θάνατο από την περιπέτεια του πατέρα μου που έσβηνε μέρα με τη μέρα.” Η παρουσιάστρια ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βίωσε με το θάνατο του πατέρα της.

Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για σένα, καθώς έχασες τον πατέρα σου. Πώς βίωσες αυτή την απώλεια;

Είδα από κοντά τον θάνατο από την περιπέτεια του πατέρα μου που έσβηνε μέρα με τη μέρα. Έζησα το τελευταίο του βράδυ, τις τελευταίες του στιγμές -και όλα αυτά συνέβαιναν την περίοδο που παρουσίαζα το YFSF.

Σε ένα live δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα, όταν ο Θανάσης Αλευράς τραγούδησε το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα».

Όσο κια αν ακουστεί περίεργο, η δουλειά με έκανε να ξεχνιέμαι, βέβαια, η εκπομπή που έβγαλα μετά την κηδεία του πατέρα μου ήταν πολύ δύσκολη. Ωστόσο, χάρηκα που πρόλαβε και με είδε παρουσιάστρια στο YFSF και που του άρεσα πολύ.

Ο θάνατος του πατέρα σου άλλαξε την οπτική σου για τη ζωή;

Φυσικά. Μου έμαθε ότι δεν πρέπει να στενοχωριόμαστε για μικρά καθημερινά πράγματα. Πλέον, δεν σκάω γι’ αυτά. Ξέρω πως η ζωή είναι μικρή, πως τα χρόνια περνούν γρήγορα και πως δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει.

Εκεί που ήμασταν μια χαρά και νομίζαμε ότι ο πατέρας μου έχει ένα απλό πρόβλημα, ήρθε ο γιατρός και μας είπε ότι θα τον χάσουμε. Θυμάμαι να πιάνομαι από τους τοίχους του νοσοκομείου και να λέω πως δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε μένα. Αλλά γιατί να μη συμβεί σε μένα; Γιατί να συμβεί στον άλλον; Όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν κάτι.

Leave a comment

Your email address will not be published.