freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Μαριλού Ρεπαπή βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά “Δεν μου αρέσει να κάνω εξομολογήσεις για τη ζωή μου και δεν χρησιμοποιώ καταστάσεις για να προβληθώ. Όμως, το 2020 είναι η χρονιά που εκτίμησα τη ζωή μου και την υγεία μου και περίμενα μέχρι σήμερα να σας πω την ιστορία μου, γιατί αισθάνομαι ότι πρέπει να τη μοιραστώ με άλλες γυναίκες:

Στα 41 μου και όχι στα 40, γιατί “δεν προλάβαινα”, πήγα για την πρώτη μου μαστογραφία. Ο γιατρός μου, είχε συστήσει να κάνω μία στα 35 μου για να υπάρχει μια απεικόνιση, αλλά μωρέ, “δεν προλάβαινα”. Άλλωστε, δεν είχαμε κανένα ιστορικό γυναικολογικού καρκίνου στην οικογένεια και “σιγά”. Στην μαστογραφία που έκανα στα 41, εμφανίστηκε κάτι που λέγεται “αποτιτανώσεις”.

Μαριλού Ρεπαπή βιογραφικό: Η ηλικία και ο καρκίνος

Ο γυναικολόγος μου, Θωμάς Προκοπάκης ή αλλιώς “ο άνθρωπος που μου έσωσε τη ζωή #1” μου είπε ότι το έχουν πάρα πολλές γυναίκες. Όμως επειδή ένα πολύ μικρό ποσοστό γυναικών που το έχει, εμφανίζει καρκίνο του μαστού, θα ήθελε να δω έναν μαστολόγο. Ο μαστολόγος Νίκος Μπρεδάκης ή αλλιώς “ο άνθρωπος που μου έσωσε τη ζωή #2” μου ζήτησε επανεξέταση σε εννιά μήνες. Δηλαδή τον περασμένο Δεκέμβριο. Σε μία νέα μαστογραφία, την οποία είδαν πολλοί γιατροί και ακτινολόγοι, αποφασίστηκε να κάνω μία βιοψία αν και 95% δεν θα ήταν τίποτα. Όμως δεν τους άρεσε το πού βρίσκονταν οι αποτιτανώσεις.

Μαριλού Ρεπαπή βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Μαριλού Ρεπαπή βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μπήκα στο χειρουργείο στις 24 Ιανουαρίου – μία μέρα μετά τα γενέθλια του γιου μου- με την πεποίθηση ότι όλο αυτό γίνεται προληπτικά. Δεν είχα ξανακάνει ποτέ χειρουργείο, φοβόμουν πολύ, αλλά ήμουν αισιόδοξη.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, που από τη δέκατη μέρα άρχισαν να περνάνε πολύ αργά, βασανιστικά, με μεγάλη αγωνία, με φώναξε ο Νίκος μου, το στήριγμά μου στη ζωή και σε όλο αυτό, στο γραφείο του να μου πει κάτι. Νόμιζα ότι ήταν για δουλειά. Δεν ήθελε να μου το πει από το τηλέφωνο. Είχε μιλήσει με τον γιατρό, τα αποτελέσματα της βιοψίας είχαν βγει. Ήταν in situ καρκίνωμα, κοινώς, καρκίνος του μαστού στο πιο αρχικό στάδιο που υπάρχει, στάδιο 0.

Άρχισα να κλαίω, είπα “Θεέ μου, το παιδί μου!” και έμαθα εκεί ότι πρέπει να κάνω άλλο ένα χειρουργείο. Την επόμενη μέρα, ο κύριος Μπρεδάκης, ο γιατρός μου, μου είπε: “δεν θα πεθάνεις από αυτό, το έχουμε πιάσει πολύ νωρίς, θα το αφαιρέσουμε, θα κάνεις ακτινοβολίες και θα παίρνεις ένα χάπι. Αλλά θα ζήσεις, σου το υπογράφω. Και δεν θα πέσουν τα μαλλιά σου”.

Μαριλού Ρεπαπή βιογραφικό: Η ηλικία και ο καρκίνος

Στις 14 Μαρτίου, λίγο πριν την καραντίνα, πήγα για άλλο ένα χειρουργείο, με τη μαμά μου και τον Νίκο που ανέβαιναν στο δωμάτιο εναλλάξ γιατί πια επιτρεπόταν μόνο ένας. Έκλαιγα από την ώρα που μπήκα μέχρι την ώρα που έπεσα σε νάρκωση. Τώρα δεν ήμουν πια τόσο αισιόδοξη. Δέκα μέρες αργότερα βγήκαν τα αποτελέσματα: όλο το καρκίνωμα αφαιρέθηκε με την ογκεκτομή και τα όρια ήταν υγιή. Τέλος τα χειρουργεία, μένουν οι ακτινοβολίες τώρα και τελειώσαμε!

Η περιγραφή στις ακτινοβολίες ήταν ότι: έρχεσαι, γδύνεσαι από τη μέση και πάνω, ξαπλώνεις στο μηχάνημα, διαρκεί δύο λεπτά, ντύνεσαι, φεύγεις. 19 φορές θα το έκανα αυτό. Κανείς δεν σου λέει ότι καταλήγεις να προσεύχεσαι σήμερα στο ραντεβού σου να μην έχει πριν και μετά από εσένα νέους ανθρώπους να περιμένουν, να μην έχει μητέρες με παιδιά, να μην κλάψεις… Οι ακτινοβολίες ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι γιατί πονούσες τους άλλους γύρω σου.

Μαριλού Ρεπαπή: “Μίλησα για τον καρκίνο του μαστού για να βοηθήσω”

Πριν έναν μήνα έκανα τις πρώτες μεγάλες εξετάσεις μου και είναι πεντακάθαρες και έχω ελπίδα να ζήσω για πάντα χωρίς αυτό, γιατί το έπιασα νωρίς. Τώρα παίρνω ένα χάπι για τα επόμενα δέκα χρόνια που με πάχυνε λίγο αλλά είναι τα καλύτερα κιλά που έχω πάρει γιατί με βοηθά να παραμείνω υγιής.

Ήθελα όλον αυτόν τον καιρό να πω την ιστορία μου σε άλλες γυναίκες, μόνο για να καταλάβουν τι σημαίνει το “η πρόληψη σώζει ζωές”: Να κάνετε τις μαστογραφίες σας, να τις κάνετε και νωρίτερα από τα 40 αν έχετε ιστορικό, να ρωτάτε τον γιατρό σας και να κάνετε ψηλάφιση. Να είσαστε καλύτερες από εμένα, εγώ ήμουν τυχερή. Αν μου είχε συμβεί στα 38, θα αποχαιρετιόμασταν”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της στη νέα εκπομπή στον ΣΚΑΙ

Για δεύτερη χρονιά βγήκαν καθαρές οι εξετάσεις μου και είπα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί είναι Οκτώβριος και θέλω να σας θυμίσω να κάνετε τις μαστογραφίες σας, να μην το αμελήσετε (έχει κέντρα που δουλεύουν και Σάββατα), να βρείτε χρόνο και να βάζετε σε προτεραιότητα το να προσέχετε τον εαυτό σας. Μπορεί να έρθει η στιγμή που θα εκτιμήσετε το ότι το κάνατε. Σας εύχομαι να μην έρθει, αλλά η πρόληψη σώζει ζωές. Μην το ξεχνάτε. #breastcancerawareness #octoberbreastcancerawarenessmonth #pinkribbon”.

Πριν από ένα χρόνο και με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού, η δημοσιογράφος Μαριλού Ρεπαπή είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά τη δική της εμπειρία, όταν διαγνώστηκε με τη σοβαρή αυτή ασθένεια.

Μαριλού Ρεπαπή βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Μαριλού Ρεπαπή βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το μήνυμα της δημοσιογράφου Μαριλού Ρεπαπή για τον καρκίνο του μαστού: Για δεύτερη χρονιά βγήκαν καθαρές οι εξετάσεις μου
Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, είχε προχωρήσει τότε σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, περιγράφοντας τη δική της εμπειρία με την ασθένεια, θέλοντας να στείλει παράλληλα και ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες για το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη.

Ιωάννα Μπέλλα: Έξαλλη η Μαριλού Ρεπαπή! «Δεν μπορώ να δεχτώ καθόλου την αντίδραση του παρουσιαστή…»

Πριν από λίγες ώρες, η δημοσιογράφος έστειλε και πάλι το μήνυμά της για τον καρκίνο του στήθους, αναφέροντας ότι έκανε τις εξετάσεις της που βγήκαν καθαρές, ενώ ανέφερε ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να εξετάζονται αφού η πρόληψη είναι πολύ σημαντική.

Βρήκε τον έρωτά της στο πλατό της εκπομπής

Ο Νίκος Χριστοφόρου, μετά το διαζύγιό του από τη Νάνσυ Αντωνίου, τη νυν σύντροφο του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή. Ο υπεύθυνος των παραγωγών του τηλεοπτικού σταθμού Star, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, εδώ και ενάμιση χρόνο, είναι ζευγάρι με τη δημοσιογράφο της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” Μαριλού Ρεπαπή.

Μαριλού Ρεπαπή βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα στα πλατό και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το πρώτο διάστημα, ωστόσο, ήταν πιο διακριτικοί, αλλά πλέον δεν έχουν κανέναν λόγο να το κρατούν μυστικό. Και ο Νίκος, αλλά και η Μαριλού, έχουν από έναν γιο από τους προηγούμενους γάμους τους. Ο μικρός Νικόλας για τον παραγωγό και ο Πάνος για τη συνεργάτιδα των Καραβάτου–Κατσούλη είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουν στη ζωή τους.

Αυτό το διάστημα είναι αφοσιωμένοι στα επαγγελματικά τους και στα παιδιά τους, ενώ όποτε μένει χρόνος βρίσκουν τρόπους να περνούν καλά μαζί, απολαμβάνοντας ο ένας την τρυφερή συντροφιά του άλλου. Άλλωστε, βλέπονται καθημερινά, αφού και οι δυο εργάζονται στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :