Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ βιογραφικό: Ύψος, ηλικία, σχέση, καταγωγή, instagram, σύντροφος, γάμος, σπουδές Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ γεννήθηκε το 1994 στον Πειραιά και έχει καταγωγή από την Ελλάδα αλλά και την Πολωνία, χώρα της μητέρας της.

Η 28χρονη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λονδίνο και επέστεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «Παγιδευμένων» και του ΑΝΤ1, όπου θα υποδυθεί τη δικηγόρο Άννα Ροδίτη στο πλευρό του Μιχάλη Λεβεντογιάννη! Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι το νέο «αίμα» στην Ελληνική τηλεόραση και ένα κορίτσι το οποίο σίγουρα θα μας απασχολήσει και στο μέλλον.

Θα την απολαύσουμε στο ρόλο της δικηγόρου Άννας Ροδίτη, ένα πρόσωπο που θα φέρει πολλές ανατροπές στη σειρά.

Μάθε τα πάντα για την καταγωγή της, την ηλικία και τον ρόλο της στους Παγιδευμένους

 

hqdefault

Η ηλικία και η καταγωγή

Οι σπουδές

Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο κι έχει κάνει σπουδές στο Actors Center

«Πιθανώς η ανάγκη για την υποκριτική να υπήρχε ανέκαθεν μέσα μου. Όταν ήμουν μικρή τη μία ήθελα να γίνω στρατιωτικός και την άλλη μπαλαρίνα. Τη μία έμπορος και την άλλη αστροναύτης. Ήθελα να γίνω τα πάντα. Συνειδητά όμως, την επέλεξα όταν ήμουν στο λύκειο. Εκεί μπήκε στη ζωή μου η αγαπημένη μου δασκάλα κυρία Αγγελάκη, μαζί της και το θέατρο.Από τότε μέχρι και σήμερα, κάθε μέρα, αμφισβητώ και τελικά επιβεβαιώνω ξανά την επιλογή μου», έχει πει στο all4you.gr για την απόφαση να γίνει ηθοποιός

Ο ρόλος στη σειρά

Η Άννα είναι μια νεαρή, μάχιμη δικηγόρος. Έξυπνη, σπιρτόζα, πεισματάρα και δυναμική, μετέρχεται όλων των μέσων για να φτάσει στην αλήθεια, ακόμη και με παράτυπους τρόπους.

 

hqdefault

Όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια, ο πατέρας της καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για ένα έγκλημα που δεν είχε κάνει, γεγονός που καθόρισε τον χαρακτήρα της.

Για την Άννα, άλλο είναι ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Σε αντίθεση με τον Δημήτρη, η Άννα δεν στέκεται στους τύπους. Για εκείνη, κάθε τρόπος είναι θεμιτός προκειμένου να φτάσει στην αλήθεια. Από μικρή που έλειπε ο πατέρας της σε ταξίδια, αλλά ιδίως μετά τη φυλάκισή του, έγινε αρχηγός και προστάτης της οικογένειάς της.

Λατρεύει τη μικρή αδελφή της, Μυρτώ, ενώ η σχέση της με τη μεγαλύτερη αδελφή της δοκιμάζεται συνεχώς. Δεν θέλει ποτέ να δείχνει αδύναμη κι έχει έναν δικό της τρόπο να αντιμετωπίζει τον πόνο.

 

Η συνάντησή της με τον Δημήτρη θα είναι καθοριστική και θα τη φέρει αντιμέτωπη με όλα όσα προασπίζεται. Όταν θα βρεθεί μπροστά σε ένα τεράστιο ηθικό και συναισθηματικό δίλημμα, θα συγκρουστεί με όλους όσους αγαπά…

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» έκανε πρεμιέρα και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Αδιαμφησβήτητα και δικαίως, η πρωταγωνίστρια της σειράς, Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, έχει κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Μάθε παρακάτω, τα πάντα για την νεαρή πρωταγωνίστρια!

 

Ποια είναι η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ;
Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ γεννήθηκε το 1994 στον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Έχει καταγωγή από την Ελλάδα και την Πολωνία, από την πλευρά της μητέρας της. Η ανερχόμενη ηθοποιός έχει μια μεγαλύτερη αδερφή. Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Πολωνικά και Περσικά. Σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο ενώ έχει κάνει και σπουδές στο Actors Center.

Η Μυρτώ στη σειρά Παγιδευμένοι

Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ έχει ασχοληθεί επίσης και με το μπαλέτο ενώ διαθέτει και μια πολύ καλή φωνή. Η ίδια ασχολείται και με αρκετά αθλήματα.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λονδίνο και οι «Παγιδευμένοι» ήταν μια καλή αφορμή για να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Η ίδια υποδύεται την Άννα Ροδίτη, δικηγόρο στο επάγγελμα και ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Όσον αφορά την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, δήλωσε τα εξής: «Πιθανώς η ανάγκη για την υποκριτική να υπήρχε ανέκαθεν μέσα μου.

Όταν ήμουν μικρή τη μία ήθελα να γίνω στρατιωτικός και την άλλη μπαλαρίνα. Τη μία έμπορος και την άλλη αστροναύτης. Ήθελα να γίνω τα πάντα.

Συνειδητά όμως, την επέλεξα όταν ήμουν στο λύκειο. Εκεί μπήκε στη ζωή μου η αγαπημένη μου δασκάλα κυρία Αγγελάκη, μαζί της και το θέατρο. Από τότε μέχρι και σήμερα, κάθε μέρα, αμφισβητώ και τελικά επιβεβαιώνω ξανά την επιλογή μου».

Χριστίνα Λαμπίρη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Κώστας Σαφέτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σκορδά, Μακρυπούλια, Λέχου,Τσιμτσιλή Δεν το παραδέχτηκαν ποτέ! 10+10 διάσημες Ελληνίδες που έκαναν πλαστική

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :