Hit enter after type your search item
FREEGOSSIP.GR Lifestyle news

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

ΘΡΗΝΟΣ! Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με ΣΗΨΑΙΜΙΑ στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ! Μία φορά που όλοι γέμισαν αγωνία, αφού ο πολυτάλαντος Ανδρέας Μικρούτσικος είχε φροντίσει να μας ενημερώσει για την κρισιμότητα της κατάστασης του τις προηγούμενες φορές που νοσηλεύτηκε, με άκρως επικίνδυνα συμπτώματα…. Χωρίς τον Ανδρέα Μικρούτσικο ξεκίνησε η εκπομπή “Super Κατερίνα” το πρωί της Παρασκευής, με την Κατερίνα Καινούργιου να γνωστοποιεί την απουσία του από το πάνελ.

Η παρουσιάστρια, αφού χαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό, ενημέρωσε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα απουσιάσει από τη σημερινή εκπομπή, λόγω αδιαθεσίας.

Τόνισε μάλιστα πως “δεν είναι τίποτα, μια χαρά είναι”.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσε περισσότερες πρόσθεσε: “Πρήστηκε το χέρι του από ένα εμβόλιο που έκανε”.

Διαβάστε τι είχε πει σε κάποιες από τις πολλές συνεντεύξεις του..

O Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγείας αποκαλύπτοντας ότι οι γιατροί του βρήκαν μια σειρά από καρκίνους στον προστάτη. Ο παρουσιαστής μίλησε για τους τρεις μήνες που χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο εξηγώντας πώς ξεκίνησε η περιπέτειά του:

«Ξεκίνησε από έναν επίμονο πυρετό. Με τους πυρετούς ήμουν εξοικειωμένος από μικρό παιδί γιατί πάθαινα συχνά αμυγδαλίτιδες. Όμως αυτός ο πυρετός ήταν διαφορετικός γιατί τον ακολουθούσε ένας τρόμος. Έτρεμα.

Δεν ήταν υψηλός αλλά είχα ρίγη και είχα τρέμουλο κι οι γιατροί μου είπαν να πάω αμέσως στο νοσοκομείο. Στην αρχή φάνηκε σαν ουρολοίμωξη αλλά μετά από τις εξετάσεις αποδείχτηκε πως είχα μια σειρά από καρκίνους στην ουροδόχο κύστη, στον προστάτη. Έκανα ένα πρώτο, απλό χειρουργείο, όπου αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα ήταν πιο σύνθετο και μετά χρειάστηκε να κάνω και το δεύτερο.

Και τα δύο χειρουργεία πήγαν καλά. Και μέχρι σήμερα δεν είχα αναφέρει καθόλου τον καρκίνο γιατί αυτά που με απασχόλησαν ήταν άλλα. Γιατί μέσα στο νοσοκομείο έπαθα σηψαιμία. Εκεί, λοιπόν, έδωσα μάχη.

Δεν έπεφτε ο πυρετός, είχα παραισθήσεις, έβλεπα τοίχους να άρχονται καταπάνω μου, μου χορηγούσαν αντιβιώσεις για να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός. Όταν συνήλθα, μου είπαν ότι πέρασα, τρία στάδια με τρία διαφορετικά μικρόβια, η περίπτωσή μου ήταν διδακτορικό στη σηψαιμία. Δύο φορές σχεδόν…. αναχώρησα και με επανέφεραν.

Ανδρέας Μικρούτσικος βιογραφικό σήμερα Η ηλικία η προσωπική ζωή το ύψος η καταγωγή οι σπουδές και τα κιλά

Τη δεύτερη χρειάστηκε να διασωληνωθώ στην εντατική».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το πως κατάφερε να βγει νικητής μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο ΟΚ! και στη Σόνια Καζόνι.

Σε βλέπω στα καλύτερά σου σαν να μην πέρασες ποτέ αυτή τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που σε κράτησε τρεις ολόκληρους μήνες στο νοσοκομείο. Πώς ξεκίνησε όλο αυτό;

Από έναν επίμονο πυρετό. Με τους πυρετούς ήμουν εξοικειωμένος από μικρό παιδί γιατί πάθαινα συχνά αμυγδαλίτιδες.

Όμως αυτός ο πυρετός ήταν διαφορετικός γιατί τον ακολουθούσε ένας τρόμος. Έτρεμα. Δεν ήταν υψηλός αλλά είχα ρίγη και είχα τρέμουλο κι οι γιατροί μου είπαν να πάω αμέσως στο νοσοκομείο.

Ανδρέας Μικρούτσικος Σάκη Τανιμανίδη Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ του ΝΥΝ και του ΠΡΩΗΝ Βασιλιά των Reality Ανδρέας Μικρούτσικος βιογραφικό σήμερα Η ηλικία η προσωπική ζωή το ύψος η καταγωγή οι σπουδές και τα κιλά 3

νδρέας Μικρούτσικος: “Αποχαιρετώ τον ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!…”(οι συγκλονιστικές στιγμές στην εντατική) Η εύθραστη – όπως ο ίδιος μας δείχνει – υγεία του πολυτάλαντου Ανδρέα Μικρούτσικου,  είναι αιτία που σήμερα το πρωί ήχησαν “καμπάνες” ανησυχίας.

Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία

Η Κατερίνα Καινούργιου βέβαια, θέλησε να βάλει ένα “στοπ” στην ανησυχία των θεατών και με συμπαραστάτη τον Γρηγόρη Γκουντάρα, απέδωσαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν μετά την έναρξη της εκπομπής, την απουσία του…Χωρίς τον Ανδρέα Μικρούτσικο ξεκίνησε η εκπομπή “Super Κατερίνα” το πρωί της Παρασκευής, με την Κατερίνα Καινούργιου να γνωστοποιεί την απουσία του από το πάνελ.

Η παρουσιάστρια, αφού χαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό, ενημέρωσε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα απουσιάσει από τη σημερινή εκπομπή, λόγω αδιαθεσίας.

Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία

Τόνισε μάλιστα πως “δεν είναι τίποτα, μια χαρά είναι”.Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσε περισσότερες πρόσθεσε: “Πρήστηκε το χέρι του από ένα εμβόλιο που έκανε”.

Διαβάστε ακόμα, τι είπε ο ίδιος ο Ανδρέας Μκρούτσικος παλιότερα, στην ίδια εκπομπή, έπειτα από μία ακόμα περιπέτεια με τυην υγεία του: Η Κατερίνα Καινούργιου μιλούσε με τους συνεργάτες της για την πορεία της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, όταν η χαρακτηριστική φωνή του.

 

«Είμαι καλύτερα. Βεβαίως, και άλλες φορές ήμουν καλύτερα και υποτροπίαζε το πράγμα», είπε ο παρουσιαστής για την πορεία της υγείας του. «Θεωρητικά έχουν γνώση οι φύλακες. Νομίζω ότι είμαστε στην τελική ευθεία. Εγώ νιώθω δυνατός, νομίζω ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Διαβάστε ακόμα το…ιστορικό του αγαπημένου παρουσιαστή. Όπως ο ίδιος πολύ περιγραφικά μας μετέφερε μέσα από πολλές συνεντεύξεις του, “πήγε και ήρθε” στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν:

Ανδρέας Μικρούτσικος: ΧΩΡΙΣ τις ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ του! Αγωνία για τη ζωή του! Τα κρίσιμα ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ! Διασωλήνωση στην εντατική. Ο γιος του “πέταξε”. Δεν οδήγησε μέχρι το πσίτι του. Ο γιος του τον μετέφερε χωρίς αισθήσεις στο νοσοκομείο. Εκεί τον περίμεναν οι γιατροί. Έξω! Στην έισοδο όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε ο Ανδρέας! όλα κρίθηκαν σε δευτερόλεπτα! Πως περιγράφει το…ΘΑΥΜΑ! Πως επέστρεψε στη ζωή ο αγαπημένος παρουσιαστής! (βίντεο)

 

Οι στιγμές που ο Ανδρέας Μικρούτσικος…επέστρεψε είναι συγκλονιστικές και γίνονται ακόμα περισσότερο, όταν ακούς τον ίδιο να τις περιγράφει!

Όταλοιπόν επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, και αφού αισθάνθηκε έτοιμος να μιλήσει γι αυτή την μοναδική και ανατριχιαστική και μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, το έκανε! Με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Ανδρέας Μικρούτσικος ΚΑΨΟΥΡΗΣ: Ξανά ερωτευμένος και συζεί με την Έλενα Μαστραγγελλή

Παρακάτω, θα θυμηθούμε τι ακριβώς συνέβει, αλλά πρώτα δείτε, τι λέει ο ίδιος για το σύντομο ταξίδι του στην…άλλη πλευρά, στο παρακάτω βίντεο:

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε!” και τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη πα

ραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος φέτος έκανε τηλεοπτικό comeback μέσα από το Big Brother του ΣΚΑΪ, ως σύμβουλος.

“ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ…”, ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην χυδαία ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού, λέγοντας: “Συμφωνώ απόλυτα με τον σταθμό. Ήθελα να του κάνω συνέντευξη, έχοντάς τον απέναντί μου.

Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία

Θα ήμουν καταπέλτης στα ερωτήματα, πολύ σκληρός απέναντί του, αλλά θα του έδινα τη δυνατότητα να μας πει τα πάντα, να αποκαλυφθεί πλήρως η ταυτότητά του. Ήταν ένας από τους παίκτες που είχα αντίρρηση να μπει…”.

Όσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, εξομολογήθηκε: “Έφυγα και ξαναγύρισα! Είχα υπερβολική στενοχώρια, έπαθα μια ίωση, έπαθα ένα πνευμονικό οίδημα, έχασα την αναπνοή μου, πνίγηκα… Με έσωσε ο γιος μου… Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα…”.

Τέλος, για τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από τη ζωή, δήλωσε: “Ο Θάνος έχει φύγει, δυστυχώς, αλλά είναι μέσα μου, στην καρδιά μου και το μυαλό μου…”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ…ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απάντηση για την σύλληψη του

Εκτός από το ιατρικό ανακοινωθέν ήρθε πολύκαιρό μετά ο ίδιος ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να πει με τον δικότου μοναδικό καταιγιστικό τρόπο, όλη την περιπέτεια που πέρασε. Όλα είχαν επιπτώσεις στην υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου και δεν χρειάζεται γιατρός για να στο πει.

 

Ο δρόμος της..επιστροφής του υπερταλαντούχου, του μοναδικά ταλαντούχου Ανδρέα, ήταν μακρύς και δύσκολος πολύ! Πιο κάτω θα δεις ένα συγκλονιστικό βίντεο με την περιγραφή του ίδιου για τις δραματικές στιγμές που έζησε αλλά και την εξήγηση που δίνει!

Πάμε όμως ένα χρόνο πίσω.

Τότε που έσκασε η είδηση! Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Θάνου, ο κατά 4 χρόνια μικρότερος αδελφός του Ανδρεάς Μικρούτσικος νοσηλεύεται στην Εντατική Εμφραγμάτων του Ιπποκρατείου.

O Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ήταν πραγματικά καταβεβλημένος στην κηδεία του αδερφού του, Θάνου, την περασμένη Δευτέρα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, επηρεασμένος ψυχολογικά από την μεγάλη απώλεια εισήχθη χθες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ…

«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Έκτοτε νοσηλευόταν στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Ακολούθησε νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου».

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ, ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ.

Νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εμφραγμάτων, ότι είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα και ήταν διασωληνωμένος.

 

Ανθρωποι από το περιβάλλον του που συνομίλησαν με την εκπομπή «Μαζί σου», ανέφεραν ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει υποστεί έμφραγμα, ότι έχει υποστεί κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού και καθησύχαζαν λέγοντας ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
«Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

ΕΚΤΟΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Α’ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Θα ακολουθήσει είπε το νοσοκομείο, νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου».

 

Τα παραπάνω τονίζονται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Αθηνών.

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (30/12/19), ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ Α’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ.
Την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του πολλοί συνδέουν άλλωστε και με τον θάνατο του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες με το άκουσμα της είδησης του χαμού του αδερφού του ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατέρρευσε στον διάδρομο του νοσοκομείου και ακόμα και την ώρα της κηδείας αδυνατούσε να πιστέψει την απώλεια του.

Το ισχυρό δέσιμο με τον αδερφό του και η θλίψη του φάνηκε και στην λιτή ανάρτηση στα social media που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τον χαμό του αδερφού του.

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΘΑΝΟ

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: ‘Ξέρω ότι θα πεταχτείτε να με κόψετε’

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μάλιστα, είχε κάνει και μια ανάρτηση για το χαμό του αδελφού του Θάνου, με φίλους και γνωστούς να του εκφράζουν τα συλληπητήριά τους για τη μεγάλη του απώλεια, μέσα από σχόλια που έγραψαν κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Θάνος Μικρούτσικος, είχε μιλήσει για τη σχέση του με τον αδελφό του, Ανδρέα. Με υπερηφάνεια είχε μιλήσει και ο γνωστός παρουσιαστής για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη.

«Μπορώ να ξεχάσω όμως ότι τώρα στις 11 Μαρτίου έκλαιγε σαν μικρό παιδί στο Γαλάτσι στη συναυλία για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ;» έλεγε για τον αδερφό του, ο Θάνος Μικρούτσικος σε συνέντευξή του πριν από έναν περίπου χρόνο.

«Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ’80 ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ» ΣΥΝΕΧΙΖΕ.
Η ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΩΝ

ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ.

Συγκεκριμένα, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook είχε γράψει, τον Μάιο του 2018, λίγα λόγια στήριξης προς τον αδελφό του, δείχνοντας τη στήριξη και το θαυμασμό του.

«ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!»
είχε γράψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από τη φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου να παίζει μουσική σε αρχαίο θέατρο της Ελλάδας.

Ο ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΗΜΑGAZINO ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ: «ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΕΣ.

Δεν θα ξεχάσω όταν ήμουν στην Ασφάλεια επί Χούντας, στην απομόνωση, τον βασανισμό που υπέστη ο αδελφός μου σε διπλανό κελί. Τον διέλυσαν. Αυτό το αναφέρω για το πολιτικό του θάρρος.

Η κουλτούρα του δεν ήταν διαφορετική από τη δική μου, έπαιζε μπάσο στα πρώτα τραγούδια μου, παντρεύτηκε τη Μαρία Δημητριάδη, τη γυναίκα με την οποία φτιάξαμε μαζί τον τρόπο μου.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΕΙΧΕ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ.
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ.
Μέχρι τις αρχές του ’80 έκανε μεγάλα πράγματα στο ραδιόφωνο και δεν μπορούσε να του καταμαρτυρήσει κανείς τίποτα. Η ζημιά συνέβη στην τηλεόραση και επειδή το κατάλαβε προσπαθούσε να το εξηγήσει ιδεολογικά.

ΕΚΕΙ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ».

Μάλιστα ο Θάνος Μικρούτσικος είχε θυμηθεί και μια παλαιότερη ιστορία.

«Το “Δελτίο ειδήσεων” είναι ένα έργο βασισμένο σε ποίηση του Γιάννη Ρίτσου, διάρκειας πέντε λεπτών περίπου, που το έπαιζα σε συναυλίες μέχρι το 1980.

 

Τότε τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τον «πεθαίνουν» στο Ιnternet καθώς όπως είπε αυτό είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμα:

Θλίψη! ΠΕΘΑΝΕ ο Ανδρεάς Μικρούτσικος! Το ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ η Κατερίνα Καινούργιου! Θλίψη στον τηλεοπτικό και όχι μόνο χώρο στο άκουσμα της είδησης. Κυκλοφόρησε άμεσα με το όλοι διαπίστωσαν πως σήμερα δεν είχε δώσει…σημεία ζωής! Με όσα γράφτηκαν ΤΡΟΜΟΣ με την σημερινή εξαφάνιση του υπερταλαντούχου Ανδρέα Μικρούτσικου από το πλατό της εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου.

Μπορεί η παρουσιάστρια να καθησύχασε το κοινό πως ένοιωσε μια μικρή αδιαθεσία, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε λόγω των περιπετειών που έχει εδώ και τρία σχεδόν χρόνια με την υγεία του τα παράγματα δεν ήταν τόσο αισιόδοξα!

Πληροφορίες λένε πως ο Ανδρέας βρισκόταν – λογικό είναι – σε νοσοκομείο για σχετικές εξετάσεις. Δεν έχει κλείσει χρόνος από την τελευταία του νοσηλεία στην εντατική μάλιστα και το παρολίγο – σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα – θάνατο του!

Κινδύνεψε αρκετές φορές και αυτό είναι που κάνει όλους να τρέμουν για την κατάσταση του!!!

Ανησυχία για την κατασταση της ΥΓΕΙΑΣ του Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε και σήμερα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και ανησύχησε τους τηλεοπτικούς του φίλους.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πως ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ο ΘΑΝΑΤΟΣ του!!!

Ο παρουσιαστής ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία και δεν μπορούσε να παρευρεθεί, όπως ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.

“ΠΕΘΑΝΕ Ο Ανδρέας Μικρούτσικος”!!!

Όπως τόνισε μάλιστα η οικοδέσποινα: «Είναι καλά και αύριο λογικά θα είναι κοντά μας«, πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τρεις μήνες ΜΕΤΑ Εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Διαβάστε ακόμα: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία είδηση που θέλει τον Ανδρέα Μικρούτσικο να έχει φύγει από τη ζωή.

Ο ίδιος φυσικά, βρίσκεται εν ζωή και χαίρει άκρας υγείας. Μάλιστα, συνεχίζει κανονικά στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια το πρωί της Τρίτης (1/3) αναφέρθηκε στα fake news λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να σας πω κάτι αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Είναι λίγο μακάβριο και απαίσιο. Κυκλοφορεί μία είδηση ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέθανε. Εγώ το ήξερα. Το αστείο είναι ότι με πήρε ο πατέρας μου τηλέφωνο και πήγε να μου το φέρει λάου λάου. Μου λέει «Με τον Ανδρέα έχεις μιλήσει;». Του λέω μπαμπά ξέρω, το έχω δει».

Το δικό του σχόλιο έκανε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής απάντησε αν… πέθανε και σημείωσε πως είναι κάτι που δεν συμβαίνει πρώτη φόρα.

«Εγώ τρεις ζωές τις έχω κάνει. Μου έφαγαν τώρα και μία τέταρτη. Το έχουν ξανακάνει. Τουλάχιστον μου λένε καλό παράδεισο. Θα μπορούσαν να λένε καλή κόλαση», είπε μεταξύ

 

hqdefault

Στην αρχή φάνηκε σαν ουρολοίμωξη αλλά μετά από τις εξετάσεις αποδείχτηκε πως είχα μια σειρά από καρκίνους στην ουροδόχο κύστη, στον προστάτη. Έκανε ένα πρώτο, απλό χειρουργείο, όπου αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα ήταν πιο σύνθετο και μετά χρειάστηκε να κάνω και το δεύτερο.

 

hqdefault

Και τα δύο χειρουργεία πήγαν καλά. Και μέχρι σήμερα δεν είχα αναφέρει καθόλου τον καρκίνο γιατί αυτά που με απασχόλησαν ήταν άλλα.

Γιατί μέσα στο νοσοκομείο έπαθα σηψαιμία. Εκεί, λοιπόν, έδωσα μάχη. Δεν έπεφτε ο πυρετός, είχα παραισθήσεις, έβλεπα τοίχους να άρχονται καταπάνω μου, μου χορηγούσαν αντιβιώσεις για να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός.

 

hqdefault

Όταν συνήλθα, μου είπαν ότι πέρασα, τρία στάδια με τρία διαφορετικά μικρόβια, η περίπτωσή μου ήταν διδακτορικό στη σηψαιμία. Δύο φορές σχεδόν…. αναχώρησα και με επανέφεραν. Τη δεύτερη χρειάστηκε να διασωληνωθώ στην εντατική.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :