Μαζί μου ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ! Πόσο….είσαι: Πως και με ποιον ΤΣΙΤΩΣΕ ο Μουτσινάς!

Ξέρει καλά πως να συγκινεί κι αυτό όχι λόγο ιδιότητας. Δείχνει, μας ψήνει πως είναι και πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Όχι πως ταυτόχρονα δεν μας βγάζει κι ένα “καβάλημα” καλαμιού. Δείτε το παρακάτω κείμενο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!

Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε συνέντευξη στο «Down Town» της Κύπρου και δεν δίστασε να μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια για όλους και για όλα. Ο γνωστός παρουσιαστής μας έχει συνηθίσει σε αποκαλύψεις “βόμβα”, όπως αυτή για το χωρισμό του, σίγουρα όμως αντίστοιχο ξέσπασμα δεν είχαμε ξαναδεί.

Η αλήθεια είναι πως με στενοχωρούσαν τα σχόλια που άκουγα μικρότερος, είπε ο παρουσιαστής. Κι έχω στενοχωρηθεί πολύ για διάφορα, κατά καιρούς. Από τότε δε που ξεκίνησα και με την τηλεόραση έχω ακούσει κι άλλα σχόλια, μερικά από αυτά βαρβάτα – «ατάλαντος», «ποιος νομίζει ότι είναι;», «είναι ή δεν είναι gay;» κλπ. Και μετά έρχεται ο κάθε ένας και βγάζει επάνω σου τον «εμετό» του – ξερνάει προς τα έξω ό,τι είναι και μέσα.

Και, ξέρεις, όταν κάποιος έχει ήδη τα δικά του «θέματα», είσαι πολύ εύκολος στόχος. Θες να το πάρεις από τα κιλά, θες από την κοινωνική τάξη, θες από την επιλογή συντρόφου; Κι έτσι, ο συγκεκριμένος άνθρωπος γίνεται η εύκολη «λεία».

 

Αυτό, ευτυχώς, το συνειδητοποίησα ικανοποιητικά νωρίς – «Τι σε νοιάζει, ρε φίλε; Γιατί ασχολείσαι;».Το ζητούμενο είναι πώς διαμορφώνεται τελικά η όποια άποψη. Γιατί αυτό είναι το πρόβλημα. Γιατί ένα παιδί που δεν έχει παραπάνω κιλά, έχει την ελευθερία να κοροϊδεύει ένα άλλο που έχει; Πού σταματάει η ελευθερία σου και πού αρχίζει η ελευθερία του άλλου; Και, βρε παιδί μου, τι κερδίζεις τελικά κοροϊδεύοντας κάποιον άλλον; Όλο αυτό, λοιπόν, μας πηγαίνει πιο πίσω, στην οικογένεια.

Γέμισε σημάδια από κραγιόν ο Νίκος Μουτσινάς – Φιλιά στο πρόσωπο
Σε μια νέα δημοσίευση βλέπουμε τον Νίκο Μουτσινά γεμάτο από σημάδια κραγιόν…σε όλο το πρόσωπό του. Βέβαια, δεν είναι αυτό που νομίζετε.

Ακόμα ένα βίντεο που προκάλεσε χαμό, μετά και από αυτό με τον ξέφρενο χορό του. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram της εκπομπής του “Καλό Μεσημεράκι”, πρόκειται για ένα trailer. Τα σχόλια, όπως ήταν και λογικό, έπεσαν βροχή, για να ανακαλύψουν ποια του έδωσε αυτά τα φιλιά!

Συγκεκριμένα έγραψαν στη λεζάντα:

“Τα πράγματα έχουν πάει περίεργα στο TRAILER. Τι πιστεύετε ότι έγινε? Γιατί ο @nikosmoutsinas έχει τόσα φιλιά? Από ποιον είναι τα φιλιά? ???? #kalomesimeraki #trailer”

https://www.instagram.com/p/CCv7hXUpqjc/